HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

meral, zinedila askito, ghaneli, senace daha sayamadığım unuttuğum kim varsa kızlarr aldıklarınıza tek tek baktım çok cici şeyler almışsınız. güle güle giysin bebeklerinizz.

kızlar çok güzel aldıklarınınz güle güle kullanın inşallah çok şeker hepsi bayıldım
meralcim günaydın oto koltuğunun markası ne ben bir türlü karar veremedim kraft gördüm hoşuma gitti sonra okudum iyi değil diyenler var çok kararsız kaldım

Chicco aldım canım. Ben de kraft ya da pierre cardin düşünüyordum ama kraft gözüme çok küçük geldi. 6 aylık bebeğin ayakları dışarda kalır. o yüzden chicco aldım. en güzeli buydu.

meral bebişin cicilerini gule gule giyinsin...hepsi birbirinden guzel...

Meralcim Güle Güle Giysin Bebişin.ya Arkadaşlar Bebişlere Ne Güzel De şeyler Yapiyolar Hepsine Bayiliyorum.inşallah Aldiklarimizi Güzel Mutlu Huzurlu Günlerde Giydirmek Nasip Olur

bu alt açmasısırnaşık şey

fermuarlı battaniyesi/uyku tulumu:icecream:

buda yumuşacık battaniyesi:dance:

slmmm kızlarr ben geldimmmm... Kötü Kazen geldim ama gene doldurmuşsunuz burayı zor yetişiyorum anacım banada acıyın beni bekleyin yawww tatlicadiarzu daha tam bakmadım ama süper şeyler eklenmiş görebiliyorum kızlarr :teytey:

annam annamm meralcim ayyyy cok cici bunlar yaa nerden aldın ben girdigim magzalarda neden güzel şeyler bulamıyorum yaa bende bu hafta cıkıcam hem fikir olmuş olur banada :dance: cok güzeller inş. bebişinin üstünde görürsün canım üstünde paralansın kızının :icecream:

meral76 ve ghaneli bebişlerin kıyafetleri çook şeker güle güle giysinler

bebişlerinizin kıyafetlerinin hepsi çok güzel kızlar güle güle giysinler inşallahhh

kızlar benimde kaynanam örmüş bunu kadın kac yıldır örmüyomuş unutmuş bile hatta torun sevgisiyle eline aldı şişi ve ipligi :1closedeyes: dün akşam ordaydık örmüş ve verdi eşimle cok tuhaf olduk kücük bişi ayy allahım dedim bende anne olucam:asigim: şimdi başka bir tane başladı bende size cekip gösteriyim dedim büyük gibi duruyo ama degil kızlar cok şeker :hooray:

Sağolasın adasucum. Bu giysilerin hepsini albimini'den aldım. çok güzel şeyler var gerçekten. Bir de geçen linki verilen azizbebe'ye de bak derim. Sen karşıdasın heralde. Sitesinde çok güzel şeyler vardı. Bayıldım hepsine...

azizbebeye baktım sitesine harika şeyler var...bizim zıbın takımımız, badilerimiz, tulumlarımız hep burda var...çok guzeller ya...

adasu canım kayınvalidenin eline sağlık bebişin güle güle giysin inşallah

kızlar ilk deniyorum resim eklemeyi.yanlış bişey yaptım gibi geldi bana ama bi deneyim.

ÜcretsÜcretsiz Resim Hosting Free Image Hosting

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…