HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Canim Resmi Falan Göz At Yazan Yerdenseçtinya Sonra Yükleye Bas Zaten önüne Gelicek Sayfa.sayfanin En Altindaki Linki Kopyala De Sonra Sürekli Mesaj Yazdiğimiz Yer Varya Onun üstünde Araya Resim Ekle Butonu Var Ona Tikla Kopyaladiğin Linki Oraya Papiştir Umarim Anlata Bilmişimdir Canim Hadi Kolay Gelsin Takildiğin Yer Olursa Tekrar Sor

güzelim yanlış olmuş bir önceki sayfalarda link falan vermişlerdi nasıl ekleniceğine dair oraya bak istersen bu arada herkes çok güzel ciciler almış kızlar bu konu bağımlılık yaptı ya bilgisayarı açtığım gibi direk bu sayfaya giriyorum her şey çok güzel

Sağolasın adasucum. Bu giysilerin hepsini albimini'den aldım. çok güzel şeyler var gerçekten. Bir de geçen linki verilen azizbebe'ye de bak derim. Sen karşıdasın heralde. Sitesinde çok güzel şeyler vardı. Bayıldım hepsine...

sagol canım albimiyi nerden bulurum bilmiyorum ama azizbebe bana cok yakın magzası oraya bakıcam avrupa yakasında oturuyorum bena.s.

Arkadaşlar Bende Fotoğraf çekme Meraki Var Ben Trabzonda Oturuyorum Buranin Yaylalari Falan çook Güzel Geçen Fotolarini çektim Sizinle Paylaşmak Istiyorum Ama Buraya Koymam Doğru Olur Mu Acaba

adasucum şu alışveriş yaptıgın internet sitelerini sormuştum sana
bana özele mesaj atar mısın canım?

kızlar akşam bağlantı gitti benim.bakalım bu defa başarabildimmi???

50363S7301175.JPG

yok yok ben beceremedim bu eklemeyi.
fenerli oğlumun fenerli ayakkabılarını,tulumunu falan göstercektim teyzelerine ama olmadı...neyse artık...

Canim Resmi Falan Göz At Yazan Yerdenseçtinya Sonra Yükleye Bas Zaten önüne Gelicek Sayfa.sayfanin En Altindaki Linki Kopyala De Sonra Sürekli Mesaj Yazdiğimiz Yer Varya Onun üstünde Araya Resim Ekle Butonu Var Ona Tikla Kopyaladiğin Linki Oraya Papiştir Umarim Anlata Bilmişimdir Canim Hadi Kolay Gelsin Takildiğin Yer Olursa Tekrar Sor
teşekkür ederim.çok güzel anlatmışsın sağol.aslında aynısını yaptım ama becerememişim yine.neyse artık...

Meral unkapanındanmı almıştın anakucağını fiyatlar nasıl orda ve bu anakucağının maviside varmı? Bu arada cicişlerinde çok güzel güle güle giydirirsin inşallahh

377200mavi.b.t.JPG

arkadaslar bunu bugun aldim :))
sizlerin cicilerinin hepsi cok guselmis bu arada hepsini gule gule kullansn bebisler
ayrica eve gider gitmez bi suru resim aticam size ya cokk heveslendim :))

oy cokk tatli canimm . cibildak cibildak dolasicaklar yazin yeni dogduklarindaaa ayy.. bu yönden sansliyiz bencee..

evet ya
ama ben fazla alamadim bu kısa sortlulardan
annem surekli yeni dogdugunda giyemez falan diyo
bende bayılıyorum minik bacakları cıksın tulumlardan

Meral unkapanındanmı almıştın anakucağını fiyatlar nasıl orda ve bu anakucağının maviside varmı? Bu arada cicişlerinde çok güzel güle güle giydirirsin inşallahh

teşekkür ederim bereno. evet unkapanindan aldim. haşim işcan alt geçinden. Ben peşin 135'e aldım ama bu fiyata tekrar bulunur mu bilmiyorum. Çünkü bu mobel travel set'ten ayrılmıştı. Başkası arabayı almış ben de bunu aldım. Genelde öyle satmıyorlar. Bu da bebişimin şansıydı artık. Çok benzer modellerin mavileri var. Mavileri de çok güzeldi. Genelde fiyatlar piyasının altında. Gidersen mutlaka bulursun bişeyler.

teşekkür ederim bereno. evet unkapanindan aldim. haşim işcan alt geçinden. Ben peşin 135'e aldım ama bu fiyata tekrar bulunur mu bilmiyorum. Çünkü bu mobel travel set'ten ayrılmıştı. Başkası arabayı almış ben de bunu aldım. Genelde öyle satmıyorlar. Bu da bebişimin şansıydı artık. Çok benzer modellerin mavileri var. Mavileri de çok güzeldi. Genelde fiyatlar piyasının altında. Gidersen mutlaka bulursun bişeyler.

evet bende bu carşamba gidicem oraya bakalım park yatagını ve arabasını ordan almayı düşünüyorum canım sen sordunmu travel arabalar ne kadar almışken ikisini bir alıyım diyorum bende:uhm:

evet bende bu carşamba gidicem oraya bakalım park yatagını ve arabasını ordan almayı düşünüyorum canım sen sordunmu travel arabalar ne kadar almışken ikisini bir alıyım diyorum bende:uhm:

hiç sormadım canım. çünkü araba almayı düşünmüyorum şimdilik. zaten yaz sonu doğacaklar arabaya koyup gezdirmelik olana kadar kış gelecek. o yüzden bi dahaki yaz başı alırım belki. zaten çalıştığım için çok fazla çıkıp dolaştıramıycam. evde olsam alırdım sabahtan akşama kadar gezdirirdim kızımı.

X