HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

AYYYYYYYY BAYILDIM NE BUNLAR BÖYLEsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

askitooo süper şeylerrr. mevlüt takımı ben almıştımm. neyse bunlardanda bayrama alırız artıkk

birde yine aynı sitede bu park yatagi buldum 133 ytl
bana cok uygun ve guzel geldi
sizce de oyle degilmi??
ama ben yinede gorerek alma taraftarıyım
nedersiniz?

ben o süveteri, ceketi yeleğii heelee o patiklerii yerim yerr.. ne güzel şeylerr... zinedilacığım güle güle kullansınn bebişin inşallah... allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi .Şeniz

teşekkür ederim canım çok saol amin canım hepimizin bebişlerinin cicilerei çok güzel önemli olan onları sağlıkla giyebilmesi inş o günleride görücez

çok güzel ghanelicim bebişinin kıyafetleri güle güle giysin inşallah...

Teşekkür Ederim Canim Ama Biraz Dağinik çekmişim.cep Telefonumla Ancak Bu Kadar

Bayadır uzun uzadıya bakamıyodum sayfalara neler olmuş burada böyle Kızlar hepinizin aldıkları çok güzeller maşallah Allah iyi günlerde giydirmenizi nasip etsin inşallah. Bende baya bişeyler aldım oğluşuma fotolarını çekip koyarım bi iki güne kadar

Ghaneli çok Güzel Bebişinin Kiyafetleri Güle Güle Giysin Canim

Canim çok Tatlilar Bayildim Güle Güle Giysin:dance::dance::dance::roflol:

kızlar hepiniz çok güzel şeyler almışsınız , ben de aldım ufak tefek ama asıl büyük alış verişini yapmadım henüz , odasını ve kıyafetlerini tamamlayınca toplu bir oda fotoğrafı eklicem inş. :dance:

senace ay cok seker kiz onlar ufffff bayildim yahu nerden bende o beceri :)

askito seni keserim kiz onlar ne tatli sey oyle elbiseler takimlar aaman yarabbimmmmmmmmmm

Bunlar da benim aldıklarımdan bazıları :dance:

bu 3-6 aylık elbise.. çok beğendim dayanadım aldım. kışa giyer artık....

bu da yazlık elbisesi.. bandanası bilem var :))

bunlar da şortlu takımı kızımın...

bu da çok hoşuma gitti...

bu da oto koltuğu+anakucağımız..

şimdilik bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…