HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

arkadaslar
benim şimdiye kadarki bebişime aldıklarımın hepsi kendi kutusunda ve poşetinde duruyor...daha zaman var diye yıkamayıda, kutularından çıkartıp dolabına dizmeyide düşünmüyorum...kirlenmesin diye...siz ne yapıyorsunuz..

arkadaslar
benim şimdiye kadarki bebişime aldıklarımın hepsi kendi kutusunda ve poşetinde duruyor...daha zaman var diye yıkamayıda, kutularından çıkartıp dolabına dizmeyide düşünmüyorum...kirlenmesin diye...siz ne yapıyorsunuz..

ben herseyini yikadim ütüledim yerlestirdim cnm

ben herseyini yikadim ütüledim yerlestirdim cnm

askito çok güzel canım güle güle kullanın inşallah
ismi odası herseyi hazır yumurcağın maşallah:nazar:
bizde öğrenir öğrenmez başlıcaz inşallah insan böyle görünce çok sabırsızlanıyor
bir an önce başlamak istiyor :teytey:

SAOL BALIM::ALLAH SANA SABIR VERSIN VALLA BEN 3 AYLIKKEN ÖGRENDIM YINE DE SABIRSIZLANMISTIM .. ÖGRENEMESEYDIM CATLARDIM SIMDIYE KADAR..

aşkito bebeğinin odası çok güzel olmuş ellerine sağlık. bu arada ben aldıklarımı sayayım

park yatak
bambu
bebek arabası
ana kucağı+araba koltuğu
tırnak seti, tarağı fırçası
banyo havlusu 2 tane , bornoz
badiler
tulumlar
hastane çıkışı 5 li
mevlüt takımı
hırkalar yelekler süveterler patikler elbiseler şapkalar( anneannesi babannesi sağolsun)
3 adet biberon
2 adet emzik
sterilizatörlü biberon ısıtıcısı
omuzdan askılı portbebe
yanguru taşıma çantısı
oyuncaklar
renkli rüyalar dönenece
tomy yıldızlı rüyalar
önlükler
mama sandalyesi
battaniye 3 adet
2 adet ayakkabı
buhar makinesi

aklıma gelenler bu kadar.

Son düzenleme:
arkadaslar

oncacım banada erken geliyor hatta bebişimin kıyafetleri bavulun icinde dolabını nisan ortalarında alıcaz önümüzdeki ay yani ozamanda dizmeyi düşünmüyorum 8 ayın başında falan artık yıkar koyarım diye düşünüyorum :hooray:

SAOL BALIM::ALLAH SANA SABIR VERSIN VALLA BEN 3 AYLIKKEN ÖGRENDIM YINE DE SABIRSIZLANMISTIM .. ÖGRENEMESEYDIM CATLARDIM SIMDIYE KADAR..

kız ne diyorsun çatladım zaten :roflol:bir görsen halimi
babası kızdı zaten ona diyorki hiçbirsey almıcam ona
yazık yavruma ben kıyamıyorum gene çok üzüyor bizi ama hayırlısı olsun bakalım
Şeniz

Bende Mayisin Ortasi Gibi Falan Yikiyip Yerleştirmeyi Düşünüyorum. şimdilik Erken Gibi Geliyor Bana.. Aldiğimiz Eşyalrin Hepsini Bir Köşeye Dizdim Odasinda... Baya çok Varmiş Ya.. Ne Zaman Aldik Bu Kadar şeyi Bilmiyorum.. Hepsini Bir Yere Toplayinca Meydana çikti...

aynen bende bıdısım...şimdiye kadar ne aldıysak hepsini beşiğinin içine poşetleriyle odasına koydum...park yatagını felan da odasına götürdük...şimdiden yatak odamızda durmasın dedik...neler almısız...bende bir problemimiz olmazsa haziran ortası gibi yıkayıp utulemeyi ve dolabına asmayı dusunuyorum...
daha listemde alınacaklar var ama acelesi olanları bitirdik çok şükür...

Ya annem bana bisey alma ben burda aliyorum diyor, durduramiyorum annemi bir turlu.Annanemin arkadaslarida ormeye baslamislar.Kuzumun bir suru buyuk annanesi oldu simdiden:1rolleyes:
Kayinbabamda mayista yatak odasini alacak.Walla bu bebis bizimkilere yaradi, tekrardan eski anlarini yasiyorlar sayemde :roflol:

Ya annem bana bisey alma ben burda aliyorum diyor, durduramiyorum annemi bir turlu.Annanemin arkadaslarida ormeye baslamislar.Kuzumun bir suru buyuk annanesi oldu simdiden:1rolleyes:
Kayinbabamda mayista yatak odasini alacak.Walla bu bebis bizimkilere yaradi, tekrardan eski anlarini yasiyorlar sayemde :roflol:

walla çok şanslısınız bence, bize bir çöp alan yok benneyaptımki
yeni ev aldık,büssürü borca girdik bir de bebeğin hazırlıklarıyla ugrasıyoruz,

walla çok şanslısınız bence, bize bir çöp alan yok benneyaptımki
yeni ev aldık,büssürü borca girdik bir de bebeğin hazırlıklarıyla ugrasıyoruz,

canım annem babandamı almıyor bişi şaşırdım yani :uhm: ben hic bişi demeden babam eli kolu torbalarla dolu arabayla getirdi bebegimin cicilerini annem yorgan yaptırıcakmış kaynanam sürekli elinde şiş piplik örüyor bizden cok onlar cok hevesli ne biliyim aileler öyle olması gerekmezmi yardım ederler inş.a.s.

canım annem babandamı almıyor bişi şaşırdım yani :uhm: ben hic bişi demeden babam eli kolu torbalarla dolu arabayla getirdi bebegimin cicilerini annem yorgan yaptırıcakmış kaynanam sürekli elinde şiş piplik örüyor bizden cok onlar cok hevesli ne biliyim aileler öyle olması gerekmezmi yardım ederler inş.a.s.

tatlım, benim ailem izmir de,eşimin ailesi ankarada,biz adanada yalnızız:KK43:
belki ondandır, gerçi yatağı almayın biz gelince alırız ya da ne bileyim şusunu almayın biz
alırız diyen de yok, ama sanırım babam dogum ücretini vercek, kayınvalidemler de 1 ay önce bir geldiler adanaya, ankaradan uyduruk uyduruk 1-2 takım pijama gibi bişi almış o kadar, napalım yaparken onlara güvenmedik, olacak hepsi bir şekilde

bu arada annem nerdeyse 2-3 senelik kışlıklarını örmüş bebişin:)

tatlım, benim ailem izmir de,eşimin ailesi ankarada,biz adanada yalnızız:KK43:
belki ondandır, gerçi yatağı almayın biz gelince alırız ya da ne bileyim şusunu almayın biz
alırız diyen de yok, ama sanırım babam dogum ücretini vercek, kayınvalidemler de 1 ay önce bir geldiler adanaya, ankaradan uyduruk uyduruk 1-2 takım pijama gibi bişi almış o kadar, napalım yaparken onlara güvenmedik, olacak hepsi bir şekilde

bu arada annem nerdeyse 2-3 senelik kışlıklarını örmüş bebişin:)

boşver canım bebegin kısmetiyle gelir alınır bir şekilde annen yapmış baksana ne varsa annelerimizde var vallahi:teytey:

X