HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

MOTHERCARE MAĞAZALARI ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE VAR GENELDE...
BENİM BİLDİKLERİM ( Avrupa yakasında )

* AKMERKEZ
* CITY'S AVM
* CEVAHİR AVM

kızlar hepinizin aldıklar çok güzel ii günlerde kullanınn ben arabayı doğduktan sonra almayı düşünüyorum o yüzden daha almadımm ama baby2go hoşuma gitti:))))

TESEKKÜR EDİYORUM CANIM BENIM GITTIGIM ZAMANDA INSALLAH INDIRIM OLUR

Bildiğim kadarıyla bir de Anadolu Yakasında Suadiye'de Bağdat Cd. üzerinde kocaman bir mağazaları var. Alışveriş merkezlerindekiler genelde küçük oluyor (karşıdakileri bilmiyorum gerçi pek) ama Suadiye'deki mağazaları bir kaç katlı...

Srose Arabaniz,park Yatağiniz çok Güzelmiş Canim.iyi Günlerde Kullanin

Inşallah.henüz Almak Kismet Olmadi Ama Bende Senin Arabanin Aynisini

Beğenmiştim.almaya çiktiğimda Bulursam Bende Ondan Alicam.çok Güzel

çok Kullanişli.

Hidennisko Sizinde Arabaniz çok Güzelmiş şekerim.iyi Günlerde Sağlikla Kullanin

Inşallah.ama çok Pahali Değilmi?gerçi Markasina Göre Uygun Olabilir Ama

Pahali Geldi Bana Bebek Arabasi Için.güle Güle Gezdir Bebişini...

Bende Dün Alişverişe çiktim.sebamed ürünlerini,emziğini,tirnak Makasi

Setini,ateş ölçerini,biberon Temizleme Firçasini Aldim.biberonunu Alamadim.nuk

Airsystm Cam Biberon Aradim Bulamadim.(airsystm:bebeğin Hava Yutmasini

önlüyormuş).bidahaki Alişverişte Alicam Artik.bide Kendime Chicconun Göğüs

Pedini Aldim.kizlar Bu Rada Lansinoh Göğüs Kremi Almayi Unutmayin.göğüs

Uçlari Yara Olmasin Diye,son 1 Ay Kala Sürmeye Başlamaliymişiz.

ayerba canım benim çok teşekkür ederim. arabayı internetten almanı tavsiye ederim. çünkü dışarda netteki fiyattan daha pahalı. ben dışarda sordum peşin 290 a taksitli 320 ye satıyo. orda bu fiyat olmasada aşağı yukarı böyledir. ama nette taksitli 220 şekerim. bu arada park yatağımız kargodaymış yarın gelirmi acaba çok heycanlanıyorum. ayyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bu arada canım benim alıcağım biberon nubynin bak burdan görebilirsin özelliklerini filan
http://www.bebekceyiz.com/productDe...ame=Nuby+Standart+Polikarbonat+Biberon+210+ML

srose sağol canım.netten alışveriş hiç yapmadım ama daha uygun olucaksa neden olmasın...
biberon güzelmiş canım,şu hava yutmamasını sağlayan özellik en güzeli.ben dün baktım chiccodada var ama o da bunun gibi polikarbon.ben cam almak istiyorum.nukunki cam.daha sağlıklı olur bence...

gelincik cam değil canım polikarbon.mika gibi bişey.kırılmaz oluyorlar sanırım.

evet diger modellere göre pahalı ama digerleri icime hiiiiiccc sinmedi aklım hep bu modellerdeydi
ben baya indirimli aldım ve dekafamçokkarıştı

henüz biberon almadım ama bu aralar göğüs pompalarını inceliyorum cevremde de hiç kullanmış birileri yok elektrikli,pilli,manuel olanlar var netteki yorumlara göre manueller daha kullanışlı sanki bide fiyat aralığı çok değişken 150 civarı olanlar da var 20-30 civarı çok uygun olanlar da var bilmem kullanışlı olurlarmı ihtiyacı karşılarlarmı?

hidenisko senin bebek araban maxi cosiydi dimi ? ya bizde Maxi-Cosi Quinny Buzz Üç Tekerlekli Bebek Arabasını çoook beğendik o modeli gördükten sonra diğer tüm arabalar basit geliyo pahalı ama çook kullanışlı bişey ya...
güle güle kullanın cnm biz henüz almadık doğumdan sonra alcaz mecburi ihtiyaç olmaya başlayınca...

uremcim senin arabada çok pahalı canım

haklısın cnm ya cidden çook pahalı izmir-istanbul yolu üzerinde manisaya yakın soobee diye bir mağazada baktık 1000 küsür dediler alcağımızdan değil de gerçekten çoook güzeldi....

Son düzenleme:
ya canım alcaksan al ama valla 1000 liraya bebeğinin nelerini alırsın. dışarda gezmelik o kadar pahalı bişeye bence gerek yok ama yine almayında diyemem tabi şekerimm. bak bizim arabamız bu 220 liraya aldık adasuda bunun aynısını almış inan çok güzel baby 2 go

Son düzenleyen: Moderatör:
OgLumun yeni ciciLeri..
bisii almicamdaha diodum.. hele doktor 4 kilo dogabilir deyince yeni dogan kiyafetleri hic almamdiodum daha fazla amaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün carsida bunlarin hepsi bir askida ve 1EUROydu dayanamadimm :roflol:

buda oglusumun sapkasi kizlar.. elimde tutup cektim modeli belli olmadi bende ayiciga giydirdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…