HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Arkadaşlar Ben Ağustos Annesiyim Ama Sezeryan Olacağim Için Temmuzun Sonlarinda Doğum Yapicam Inş.bebişlerinizin Cicilerine Baktimda Hepsi Birbirinden Güzel Güle Güle Giyinsinler Inş.:nazar:

kızlar gene döktürmüşsünüz çook güzel herşeyiniz güle güle kullanın adasu kırmızı şapka süper bayıldım ona srose bebek araban hayırlı olsun biz daha almadık bakalım arabayı sanırım doğumdan sonra mecburi hale gelince alacağız...aslında beğendiğimiz bir model var maxi cossy ama 1 milyar küsür o kadar para da verilmez yahujeyyar

ben de doğumdan sonra ihtiyaç duyunca alıcam sanırım .. kızımla birlikte beğeniriz artık :)

55163342xw7.th.png

kıslarrrr bu park yakından yatağı gören varmı?

kraftınmıs :))
ben goruntusunu begendim sanki
ama icindeki katının sertligi genisligi
yada kuması nasıl bilmiyorum
hani gören varsa internetten alıverecektim

hidencimm ne olursa olsun görmeden sakın alma.. bende park yatak alırken internetten çok çok beğendiklerim olduu ama yakından görünce hayal kırıklığına uğradımm.. o kadar farklılardıki yakından özelliklede kumaşlarıı... bence görerek dokunarak all içine sinerek all canımm

Ya kızlar Gelincik çok haklı.Bende geçen öylesine bir magazaya girdim ve beşiklere felan baktım.Park yatak da vardı.Ama görünce park yatak fikrinden kesinlikle vazgeçtim o an.

Bilmiyorum güzel bir park yatak görürsem belki fikrim değişir.Ama mutlaka görerek almak lazım.

kızlar bizim park yatağımız bu. size fikir olsun diye koyuyorum. kumaşı özellikleri filan çok güzel. önce adasu tavsiye etti.bende gidip mağazada gördüm internettende sipariş verdik bu hafta elimde olur inanın çok güzel tavsiye ederim.
8593BEBBK30549_105.jpg

kızlar bizim park yatağımız bu. size fikir olsun diye koyuyorum. kumaşı özellikleri filan çok güzel. önce adasu tavsiye etti.bende gidip mağazada gördüm internettende sipariş verdik bu hafta elimde olur inanın çok güzel tavsiye ederim.
8593BEBBK30549_105.jpg

arkadaşım markasını yazarmısın zahmet olmazsa teşekkürler

arkadasim bisi soracagim
bana biraz kucuk geldi sanki
birde bu ustundeki oyuncaklardan yatirmasi zor olmaz mi bebisleri
cikiyor mu o sey

Son düzenleme:
canım o kısmını yere koyup oyun minderi şeklinde de kullanabiliyosun çıkıyo yani. ölçüleri 70-102-78 cm küçük bişey değil canım

canım o oyuncaklı bölmeyi çıkartabiliyosun istersen. ama bence çıkarmasanda olur öylede kullanılabilir, çıkarılabilirde nasıl istersen yani. ben çok araştırdım hiç diğer parklar içime sinmedi. kumaşları gacır gucur hoş değil yani. en son chiccoyla bu arasında kaldım. birbirine çok benziyo sadece chicco da sallanma yok bunda var bide renkleri çok güzel bunun öyle yani düşünüyosan eğer bu modeli öneririm canım

srose park yatağın çok güzel kullanışlı görünüyor. içinde gülücükler atsın bebişin inşallah

kızlar bende hem bebek odası takım aldım hemde kraft park yatağı var küçük değil rahatça yatar bebişleriniz

srosecimm canım güle güle kullan. bende park yatak ararken görmüştüm bu modeli bana küçük geldi ve sadece 2 kat ayarlamalı diye ben almadım canımm..

merhaba kızlar ben kasım annesıyım aldıklarınızı takip ediyorum fikir olması açısından
hepinizin aldıkları cok cici allah hayırlısıyla bır avazda kurtarsın hepinizi
Ben size bir sey sormak istiyorum mothercarede ayın 15 de ındırım oluyor demıssınız benım ıstanbula gıtme durumum olabılır acaba adresını bana soyleyebılırmısınız cok memmun olurum. Kendınıze ıyı bakın temmuz annişleri :dance:

:nazar:

X