- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
pü Allah seni ne etmeyesin :roflol:
annenle mi yasıyo yoksa akannehir
he annem de hergün onlar öldü sen kaldın diyip durur :roflol:
yok kız ne münasebet, evli evine köylü köyüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pü Allah seni ne etmeyesin :roflol:
annenle mi yasıyo yoksa akannehir
hala hayatta kendisi tabi kaydirigubbakcemile2
he annem de hergün onlar öldü sen kaldın diyip durur :roflol:
yok kız ne münasebet, evli evine köylü köyüne
he anlasa da camı çerçeveyi indirse demi lady :roflol:
devamını da okudunmu :roflol:
duygum mersi cancağızımmm opuyorumnanaktan
sorma babanne az da deli olduğundan camı çerçeveyi indirmiş aşağı
sonra da annem gitmiş babama anlatmış camları kırdı diye, babam da gitmiş onun camlarını kırmış :roflol:
kahramanım babam :asigim:
duygum kaç şiddetinde sallanıyosunuz :teselli: korkma kuzum bişey olmaz :1hug:
küçük küçük sallanıyosanız bişey olmaz, dün de burda oldu...
namık kemalle mehmet akif ersoy arasında geçen bir diyalog anlatılır bir gün mecliste namık kemal mehmet akifi bozmak için bir konuşma esnasında siz baytardınız değil mi diyor mehmet akif de dönüyor ve biyeriniz mi ağrıyor diyor :)))
devamı bu bak kaydirigubbakcemile3
evet yaaa gereçkten süperr benimde bi sürü varda böyle durumlarda aklıma çok gelmezzkaydirigubbakcemile3 bebegem süpermiş :lepi:
cicekcik ben de burda okuyup okuyup kopuyorum ya, hepiniz süpersiniz... opuyorumnanaktan
anaaa :1shok: akannehir
baban pek iyiyimiş be :lepi:
şimdki kocalar senin baban kadar olamadılar yeni nesil olduğu halde gamyoncuiremsu
evet yaaa gereçkten süperr benimde bi sürü varda böyle durumlarda aklıma çok gelmezz
bi keresinde otobüs bekliyorum gecikti ama çokk adam geldi açtı kapıyı bi sürü kuyrukk adama nerde kaldın ama olmazki böyle diye bağırdım herkes koptu ordaaa ama bunu gayriihtiyari yaptım afakanlar basmış sanki sevgilim geç kalmış gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa bu topişi yeni gördüm ben..delikafadulden
aklıma geldikçe yazayım bende üç beş olay..:jeyyar:
şimdi geçen kış küçük tüp bitti benim..
neyse tüpcüyü aradım yarım saat sona geldi bende sesi duyunca cama çıktım baktım tüpcü indim aşşağıya .tüpçüde inmiş arabadan benim zile basıyo.
bende apartmanın dış kapısını açtım , elimde tüple ..
tüpçü ,abla sizmi değiştireceksiniz tüpü dedi..-tatlicadiarzu-
.
bende , yok abi ben tüpü hava aldırmaya çıkardım dedim...
heralde ben değiştircem elimde tüp var körmüsün ta dibine gelmişim..
baya güldü çocuk..
ya aslında böle laf demzdim de dicem tuttu çocukta baya ufaktı ondanmı dedim ne..:kedi:
Amerikalı iş adamı bir Çinliye alay ederek sormuş:
_Ölüleriniz mezarlarına koyduğunuz pirinçleri ne zaman yiyecek?
Çinli başını kaldırmadan cevap vermiş:
- Sizin ölüleriniz koyduğunuz çiçekleri kokladığı zaman.
NE ALIRSINIZ?
Yahya Kemal bir yokuşu çıkıncaya kadar nefes nefese kalır. Yokuşun sonundaki lokantadan bir garson seslenir:
-Buyrun beyim ne alırsınız?
Yahya Kemal tebessümle:
-Evlatmüsaade edersen bir nefes alacağım.
CENNETİN YOLU
Hristiyan din adamlarından biri Ülkemize gelerek küçük bir çocuktan kendisine o şehirdeki kiliseyi göstermesini ister. Kiliseye ulaştıklarında papaz:
-Aferin çocuğum der. Yarın buraya gel de sana cennetin yolunu göstereyim.
Çocuk papazın niyetini sezerek:
- Siz kilisenin yolunu dahi bilmiyorsunuz diye cevap verir. Cennetin yolunu nasıl bileceksiniz ki?
kendiminkiler bi türlü aklıma gelmedi yaw ..
HAKLI ÖLÜM
Sokrat ölüme mahkum edildiğinde eşi:
-Haksız yere öldürüyorsunuz diye ağlamaya başlayınca
Sokrat:
-Ne yani demiş. Bir de haklı yere mi öldürseydim?
bide şunu anlatayım..
eşimin akrabası bi bayan var..böle burnu kaf dağında..gıcık bişi
heneyse biz baya zaman önce bayramda karşılaştık benim doğum sonrasıydı galiba..
bayramlaşmaya gitmiştik oturduğumuz odada 15 kişi falan varız bayanlarla oturuyoruz.
neyse hoş beş derken o bayan bana dönerek: ayy zemus sen kilo almışsın baya ,önceden daha iyidin felan derken ..tabi o esnada tüm bayanlar o bayana bakıyor...
ben bayanın sözü biter bitmez gülümseyerek ayy bende senin gibiyim işte su içsem yarıyor
hemen şişiyorum dedim...tabi kadın mors oldu ..(kendiside benim iki katım)delikafadulden..şakayla karışık soktuum lafı..
haa bide işin garibi bende baya zayıftım ozaman ..hatta odaya girer girmez herkes aa nekadar zayıflamışsın.kızım ye bak iki çocun var mazallah hasta olursun demişti..zemuszemus
yenı gordum topgı bayıldım ya sabah sabah koptum
ama anlatcak bıse gelmedı aklıma
bide şunu anlatayım..
eşimin akrabası bi bayan var..böle burnu kaf dağında..gıcık bişi
heneyse biz baya zaman önce bayramda karşılaştık benim doğum sonrasıydı galiba..
bayramlaşmaya gitmiştik oturduğumuz odada 15 kişi falan varız bayanlarla oturuyoruz.
neyse hoş beş derken o bayan bana dönerek: ayy zemus sen kilo almışsın baya ,önceden daha iyidin felan derken ..tabi o esnada tüm bayanlar o bayana bakıyor...
ben bayanın sözü biter bitmez gülümseyerek ayy bende senin gibiyim işte su içsem yarıyor
hemen şişiyorum dedim...tabi kadın mors oldu ..(kendiside benim iki katım)delikafadulden..şakayla karışık soktuum lafı..
haa bide işin garibi bende baya zayıftım ozaman ..hatta odaya girer girmez herkes aa nekadar zayıflamışsın.kızım ye bak iki çocun var mazallah hasta olursun demişti..zemuszemus
evet kızlar aklıma bişey geldi unutmadan deyiverem ..
teyzem benim bir mevlütte bulunuyomuş kendi köylülerimizin bulundugu bi mevlütmüş .teyzem ayaga kalkmış giderken herkes yerde oturdugu için aralardan gitmeye çalışıyomuş bi tane kadının uzattıgı bacaklarının üzerimden geçmek zorunda kalmış bu kadınında köyün hafif meşrep diye tabir ettigimiz tiplerden teyzemlede bi gıcıklaşmaları varmış önceden ..kadın başlamış laf saymaya vay sen benim bacaklarımın üstünden nasıl geçersin bilmem ne felan teyzemde dayanamamış ..senin bacaklarının üstünden tüm köy geçti ben geçincemi aklın başına geldi deyivermiş ..