hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

yurtta kalırken bi dönem odamızda çok uyuz bi kız vardı...
inadına gece yarıları ışığı açar, inadına arkadaşıyla biz uyurken muhabbet eder, bizim duyabileceğimiz şekild walkmann dinlerdi
bigün yine saat gecenin bilmem kaçı olmuş, ertesi gün herkes erken kalkıcak derse gidecek
bunlar altındaki yatağa kankasını getirmiş, onunla sohbetteler, ama böyle nasıl uyuz edici şekilde gülmeler, yüksek sesle falan...
nasıl insansınız siz dedim, burda sizin haricinizdeki 4 kişi uyumaya çalışıyo, çok konuşmak istiyosanız gidin kantinde konuşun
sizin uyuma gibi özgürlüğünüz var da benim konuşma gibi bi özgürlüğüm yokmu dedi
dedim 2 kişinin konuşma özgürlüğü 4 kişinin uyuma özgürlüğünü engelliyorsa yoktur.
dedi ki ben kişisel özgürlüklerden yanayım, çoğunluk demokrasisinden değil (aklınca bilmiş laflar edecek :eek:klava: )
kalktım ayağa, gittim ışığa doğru, eğer dedim kişisel özgürlüklerden yanaysan kişisel bi ev tutarsın, kişisel kişisel savunursun özgürlüklerini
ama önce özgürlüğünü savunabileceğin bi kişilik bulman gerekir dedim ve kapattım ışığı
eğer bu ışık bidaha açılırsa mor bi gözle özgürlük savunacaksın kaydirigubbakcemile3

hahahaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrr demişinnnnn şekercimmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

PARA TOMARI
Kalabalik bir IETT otobüsünde Ermeni kadinin biri
arkasindaki adama:
"Noolorus bre, habire arakamdan yüklenooorsun" der...
Genç adam gayet sakin...
"Otobüs fren yapinca, yani sey, pardon..." der .... Az
sonra kadin yine uyarmak zorunda kalir:
"Bre yüklenip duroorsun..."
Genç adam yine sakin
"Madam; fren, fren .. fren yapinca ... "
derken kadin sözünü keser
"iyi de; o pantolunundaki sertlik noolooor ?"...
Bizimki yine yüzsüz yüzsüz, "Madam; maasimi yeni aldim,
onlar para tomari."
diye yanit verir.
Madam da bos durmaz .
"Bre, bu nasil maastir? Taksimden beri,
her frende zam gelorrrrrr.''

goodmorningcritterwithcq.jpg

iyi pazarlar herkesea.s.​

Kızlar ya aklıma gelmiyo aslında çok yaşıyorum gün içinde ama bana hep çok hazır cevapsın laf ebesimisin derlerkaydirigubbakcemile3

Hatta biz yazaıyoduk bi ara bunları deftere çok komik olduklarından dolayikaydirigubbakcemile3

Benim bi arkadaş var erkek, Kızılayda geziyoruz, bu da çok sinir olur böyle küpeli saçı uzun tiplere, kendii mülayimdir birazkaydirigubbakcemile3 Yürüyen merdivendeyiz önümüzde de saçı uzun küpeli sakal yerlerde falan bi çocuk var buda görünce sinirlenmiş bana diyo; "Şimdi bunun küpesinden tutup sündürsem günaha mı girersin sevaba mı hay yarabbim?"
benden cevap; önce hapse girersin:lepi::roflol:

o an acayip komikti hala gülüyoruz hatrlayınca:roflol:

Ya bigün de work and travel hakında konuşuyorum bi görevli çocukla okulla, çocuk bana anlatıyo işte şöyle olcak böyle olcak diye. ben de sarmışım biraz heyecanlıyım:) Bi arkadaş dedi dışarda domuz eti sattıları için evde yemek zorundasın yeeğini ben de dedim, olur mu ya dışarda domuz eti olmayan biyerde yerim yemeğimi ben!, o da dedi, yiyemezsin işte pahalı, nerden bulacan o kadar parayı.... benden cevap,

ooo o zaman work and travel değil o work and suffer!!!!:roflol:
program yeni bi boyut kazandı :KK70: work and travel hakkında bize yardımcı olan çocuğun suratını görcektiniz:roflol:

papatocum hazırcevaplık bir yetenek bence, kimisine gerçekten hayran kalıyorum
rastgeldikçe buraya mutlaka yazıcam...
herkes de böyle yazdıkça çok zevk alıyorum :lepi:
bence de ben de çok severim geldiğinde lafı yapıştırmayı ve hazırcevaplara özel bir saygım da vardır :lepi:
PARA TOMARI
arkasindaki adama:
Genç adam gayet sakin...
Genç adam yine sakin
onlar para tomari."
diye yanit verir.
Madam da bos durmaz .

ayy buna öldüm ya:roflol::roflol:

inadına gece yarıları ışığı açar, inadına arkadaşıyla biz uyurken muhabbet eder, bizim duyabileceğimiz şekild walkmann dinlerdi
bigün yine saat gecenin bilmem kaçı olmuş, ertesi gün herkes erken kalkıcak derse gidecek
bunlar altındaki yatağa kankasını getirmiş, onunla sohbetteler, ama böyle nasıl uyuz edici şekilde gülmeler, yüksek sesle falan...
nasıl insansınız siz dedim, burda sizin haricinizdeki 4 kişi uyumaya çalışıyo, çok konuşmak istiyosanız gidin kantinde konuşun
sizin uyuma gibi özgürlüğünüz var da benim konuşma gibi bi özgürlüğüm yokmu dedi
dedim 2 kişinin konuşma özgürlüğü 4 kişinin uyuma özgürlüğünü engelliyorsa yoktur.
dedi ki ben kişisel özgürlüklerden yanayım, çoğunluk demokrasisinden değil (aklınca bilmiş laflar edecek :eek:klava: )
kalktım ayağa, gittim ışığa doğru, eğer dedim kişisel özgürlüklerden yanaysan kişisel bi ev tutarsın, kişisel kişisel savunursun özgürlüklerini
ama önce özgürlüğünü savunabileceğin bi kişilik bulman gerekir dedim ve kapattım ışığı
eğer bu ışık bidaha açılırsa mor bi gözle özgürlük savunacaksın kaydirigubbakcemile3

offf süpersin ya cevba bak :lepi::roflol::roflol:

sinir olurum çok bilmiş konuşanlara zaten kişisel özgürlükten yanaymış çoğulcu demokrasiden değil-tatlicadiarzu-

iş yerinde çok kaba saba bi şefimiz vardı, bi gün ajandasını kaybetmiş bizim odaya gelip sordu, ajandamı kaybettim bi yerlerde gördünüzmü farkettinizmi diye sordu, arkadaşım hiç farkında değilim dedi, şef de sen zaten neyin farkındasın ki dedi, arkadaşımda sizin çok kaba biri olduğunuzun farkındayım dedikaydirigubbakcemile5

her aklıma geldiğinde gülerim, bigün yine sevk alıcaktı hastane için arkadaş, rahatsızlığınızı öğrenebilirmiyim demiş, arkadaşımda, tedavimi ediceksiniz diye sormuş, bunada aklıma geldikçe gülüyorumalkisalkisalkis

ay bu çok iyi olmuş ya ..

tek tek alıntı yapmayım süpersiniz kızlar papatocum, sulugözcüm a.s.
work and suffer :lepi:
sulugözcüm işarkadaşın da çok güzel lafı gediğine oturtanlardanmış, takdir ettim kaydirigubbakcemile3
iyi pazarlar yengecim bucum opuyorumnanaktan

PARA TOMARI
arkasindaki adama:
Genç adam gayet sakin...
Genç adam yine sakin
onlar para tomari."
diye yanit verir.
Madam da bos durmaz .
oyyy oyy buna çokk güldümm yaa!!:roflol:
iyi pazarlar kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan

Adamın biri kadına laf atmış
Kadın dönmüş:
-Hayvan
demiş yoluna devam etmiş
Ama adam nafile,hala kadının peşinde lafları sıralıyor
Kadın bu sefer dönmüş:
-Hayvan dediysek kelebek demedik öküüüüz
demiş
:ecrin_bebek:

Adamın biri kadına laf atmış
Kadın dönmüş:
-Hayvan
demiş yoluna devam etmiş
Ama adam nafile,hala kadının peşinde lafları sıralıyor
Kadın bu sefer dönmüş:
-Hayvan dediysek kelebek demedik öküüüüz
demiş
:ecrin_bebek:

:lepi: :roflol:

Üniversitede öğrenciyiz.Fıstık gibi sarışın mavi gözlü bir arkadaşım var.Bakan bir daha dönüp bakıyor,öyle bir afet..
Yine bir gün yemek yemeye gidiyoruz dört kız arkadaş.Bıyıklı,kılları gömleğinden sarkmış kronuın biri takıldı peşimize.Sürekli arkadaşıma bir kerecik konulşalım ne kaybedersin diyor.Arkadaşım lahavle çekiyor..Susuyor.Ama ben kudurdum..Dedim o bir şey kaybetmez ama sen bu gidişle peşinden koşarken kilo kaybedeceksin :nazar:

bu da benden olsun...ama benim başıma daha ilginçleri geldi...anlat anlat bitmez...önce kıssadan hisse...

SUSTURUCU TEDAVİ
Zamane gençlerinden biri,bir toplantıda Akifi küçük düşürmeye çalışıp:
- Siz baytardınız, değil mi? Demiş.
Akif, istifini bozmadan şu cevabı vermiş:
- Evet,bir yeriniz mi ağrıyordu?

buyrunnnnnnnnn

Bu da arkadaşımın başından geçmiş,yaratıcı Türk zekasıturkbayragi
Bu sarışın afetimiz pazarda,adamın biri ona laf atmış.Ama öyle ağdalı bir dil ki,ne de olsa pazarcı.Nereye çekersen oraya gidiyor.Göööööööüslere bak
ıster göğüs olarak algıla
ister göz
Tercih size ait :1rolleyes:

Bu da benim başımdan geçti
Üniversitede benden 20 cm. kaa küçük,dişleri dökük bi çocuk arkadaşlık teklif etti,yanımda da kankim..
Bana diyor ki lütfen arkadaş olalım.Ben bir şekilde refüze etmeye çalışıyorum kırmadan..
Ama çok ısrarlı,sürekli lütfen diyor
Arkadaşım dayanamadı,git önce aynaya bak dedi
O da ona döndü,çok terbiyesizsin dedi.
Bana da sen çok iyi bir kızsın,bari arkadaş kalalım demez mi
Dayanamadım,dedim oğlum önce arkadaş olamız lazım arkadaş kalabilmemiz için
Demez mi e ben de onu diyorum ya bir saattir :roflol:

diloşkamum döktürmüş yine :1hug: :lepi:
bu yılışan tipler çok komik oluyolar ya...
ben de lise1'de miydim neydim, dershanede bi çocuk vardı, bigün bi köşebaşında utana sıkıla bi hediye verdi, kaçtı...
açtım içinde seni seviyorum yazıyo kaydirigubbakcemile3
bişey demedim, onun okuldan bi arkadaşı vardı bizim sınıfta dediki senin ismini cetvelle bileğine kazımış akannehir
gittim sınıfına naber dedim, senden haber bekliyorum dedi
ne haberi dedim, hani hediye verdim ya dedi (bu da saçma bi cümle ama buraya takılmadım pek.)
aa dedim eline noldu (sarmış gazlı bezlerle)
bişey olmadı dedi, cam kırıldı o sıçradı
hadi ya dedim bakim içerde cam kalmışmı :)) yok olurdu olmazdı, ya dedim öf bakıcam sadece
neyse açtım gazlı bezi, baktım hakkaten ismimi yazmış böyle kanlı kanlı :bbo:
dedim cam da ne şekilli sıçramış böyle, ne tesadüf
ya işte görüyosun dedi, herşey bizi biraraya getirmeye çalışıyo sanki, ee ne diyosun dedi
sana acil şifalar diyorum dedim (resmen manyak korktum tabi...)
yemin ediyorum başka bi kıza bu jesti yapsam kapıma köle olurdu dedi
artık dayanamadım, cetvelle isim kazımak jest olsaydı, tımarhanede yatanların hepsi şair olurdu, önce tedavi ol, sonra kendine aynı isimde bi kız bul ki çektiğin acı yabana gitmesin dedim...

X