- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
yurtta kalırken bi dönem odamızda çok uyuz bi kız vardı...
inadına gece yarıları ışığı açar, inadına arkadaşıyla biz uyurken muhabbet eder, bizim duyabileceğimiz şekild walkmann dinlerdi
bigün yine saat gecenin bilmem kaçı olmuş, ertesi gün herkes erken kalkıcak derse gidecek
bunlar altındaki yatağa kankasını getirmiş, onunla sohbetteler, ama böyle nasıl uyuz edici şekilde gülmeler, yüksek sesle falan...
nasıl insansınız siz dedim, burda sizin haricinizdeki 4 kişi uyumaya çalışıyo, çok konuşmak istiyosanız gidin kantinde konuşun
sizin uyuma gibi özgürlüğünüz var da benim konuşma gibi bi özgürlüğüm yokmu dedi
dedim 2 kişinin konuşma özgürlüğü 4 kişinin uyuma özgürlüğünü engelliyorsa yoktur.
dedi ki ben kişisel özgürlüklerden yanayım, çoğunluk demokrasisinden değil (aklınca bilmiş laflar edecek klava: )
kalktım ayağa, gittim ışığa doğru, eğer dedim kişisel özgürlüklerden yanaysan kişisel bi ev tutarsın, kişisel kişisel savunursun özgürlüklerini
ama önce özgürlüğünü savunabileceğin bi kişilik bulman gerekir dedim ve kapattım ışığı
eğer bu ışık bidaha açılırsa mor bi gözle özgürlük savunacaksın kaydirigubbakcemile3
hahahaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrr demişinnnnn şekercimmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis