Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La cekme zacimi,dipleri agriyi..:gitme:nerdesiniz beaaa kaydirigubbakcemile
annemle sahurdan sonra muhabbet ediyoduk da bi inci de annemden yazayım...
annem normalde herkese karşı lafı gediğine oturtan biridir ama babanneme asla cevap vermezmiş, ödü koparmış ondan
bigün ahretliğine gitmiş sık sık gittiği, dönüşte de laf yiceğini biliyomuş
babannem başlamış tabi söylenmeye bisürü vıdıvıdı, annemin de anahtar elindeymiş kapıya gelene kadar hiç cevap vermemiş... tam kapıya geldiklerinde babannem diyomuş ben melahatin kaynanası değilim, ben rahime değilim falan falan...
annem de demiş onlar öldü sen kaldın, yakın zamanda senden de bekliyoruz :roflol:
hemen içeri girmiş kapıyı kapamış, babanne kudurmuş tabi :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
koptum nann
hee dedim ben hiiç tiskinmiim, başımı kaldırdım elimde havada uygulamayı göstertiim,dedim ki,ööleki parnaklarımın arasına alıp bööle ağzıma sallayasım vaa,nasılda cnm çekmşti,laelaelaelaelae
adam hayla yüzüme baktıkça gülüyoo:roflol:
hala hayatta kendisi tabi kaydirigubbakcemile2
müdürbaşyardımcısıyla aram bayağı kötüydü resmen papazdık bu yüzden adam sürekli açığımı arıyor beni bezdirmeye uğraşıyordu bir gün nöbet defterini imzalamak için odasına girdim ama kapı açık olduğu için çalmadan girdim imzaladım çıkacaktım bana burası dingonun ahırımı dedi ben de burayı ahır kendinizi de dingo olarak görüyorsanız size diyecek lafım yok dedim çıktım tek kelime edemedi ve o kelimeyi o günden sonra kimse için kullanamaıd:)))