hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

bitane de taze var...
geçen gün misafirimiz geldi şirkete, muhabbet ediyoruz işte, zor olmuyomu dedi hem çalışıp hem oruç tutmak,
dedim başlarda çok zor geldi de yavaş yavaş alıştım, bi de ben sürekli yiyen bi insanım, kan şekerim düşer benim sürekli acıkınca elim ayağım titrer
bu konuda dertli patronum hemen lafa atıldı,
(daha önce bunun konusu çok geçmiştir ve ben bu konuda asla taviz vermem çünkü evde yesem de öğle yemeğine kadar ben yine acıkırım)
sahi sen nasıl oruç tutuyosun dedi, demek kahvaltı etmeden de yaşayabiliyosun (aba altından sopa gösteren patronuma boş dururmuyum)
sahi siz nasıl tutuyosunuz dedim ... bey, demek sigara içmeden de yaşayabiliyosunuz yerimseniben

sabah sabah gülmeye devam ediyorum..... kaydirigubbakcemile3

ben çok hazır cevap değilim ama hazır cevaplara herzaman hayran kalmışımdır....

ufak bir anımı anlatim..

iş yerinde çok su içen biri olarak göz batarım her zaman...
bir gün müdür bey gülerek dedi ki; "kızım sen günde kaç bardak su içiyorsun"
ben: "niye sordunuz maaşımdan mı keseceksiniz" dedim... adam koptu....

Atatürk'ün bir davette kendine dik dik bakan ingiliz binbaşısının derdini öğrenmek istemesi üzerine yaveri gider ve sorar, öğrenir gelir.

- çanakkale'de babasını öldürmüşsünüz.
- git sor bakalım babasının çanakkalede ne işi varmış? (sert ve net bir ifadeyle)

bu da çok hoşuma giden hazır cevaplardan......

Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz
" -Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı cola ürününün kapağını açtığında
hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş.
Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış ancak yine aynı şey.
Bunun üzerine aynı şişe kapağında tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır.
Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir.
Bizde bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik.
10 bin YTL. Maddi tazminat talep etmekteyiz..." dedi.
Davadan haberdar olan Cola yönetimi adına açıklama yapan bir sirket yetkilisi
olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına
" Başka şişede inşallah " yazmayı düşündüklerini söyledi.

günaydın kızlarr haftanız muhteşem geçsin inşallahhhhh

Atatürk'ün bir davette kendine dik dik bakan ingiliz binbaşısının derdini öğrenmek istemesi üzerine yaveri gider ve sorar, öğrenir gelir.

- çanakkale'de babasını öldürmüşsünüz.
- git sor bakalım babasının çanakkalede ne işi varmış? (sert ve net bir ifadeyle)

bu da çok hoşuma giden hazır cevaplardan......

süpermişşşş yaaaa kaydirigubbakcemile3

günaydım çiçekcikcim :1hug:
demek artık cola karadenize özel önlemler almış kaydirigubbakcemile3

tatilde gittiğimiz bir mekanda alkolsüz biyere oturmak istedik ve çay kahve içebileceğimiz hoş bi mekana oturduk
gayet güzel sohbet ediyoruz arkadaşımla, baya bi süre kimse ilgilenmedi bizle
sonra geldi garson ne alırsınız dedi, çay kahve ne var dedik, ben bi kahve çeşidi söyledim arkadaşım da bi başkasını
garson biraz lafı geveleyerek yalnız dedi burda oturabilmeniz için nargile içmeniz gerekiyor
biz de iyi o zaman bilmiyoduk kalkalım dedik, nargile içmek zorunda değiliz sonuçta
ya yanlış anlamayın, buraya türkler geliyor (!!!) bi çay içip saatlerce oturuyorlar (!!!) bunu önlemek istiyoruz dedi
ben bu lafa iyice sinirlendim, siz türk değilsiniz heralde bütün türkleri böyle bir genellemeye aldığınıza göre dedim
umarım bi çay içip saatlerce oturan müşteriye muhtaç kalmazsınız, bunu da sizin için değil türk olduğum için türk turizmini düşündüğüm için söylüyorum dedim...

ama inanılmaz kızdım, hatta geri döndüm, burda "da da" diye gezseydik el baş üstünde tutulacaktık sanırım, yaptığınızdan utanın dedim...

bi pislik bigün simit yerken laf attı
elindeki simit olayım
ben de dedim yedikten sonra kusucam uygun bi çöplüğe :mymeka:

çenem balım tatlı arkadasım.............

dunden berı sallanmıyorum ama çok korktuk .........hemde cok ........ilk 4.5 ti..........sonraki 4.7 idi............
amam yere yakın oldugu için cok sallamış.........allahım bi daha yasatmasın ınanın ki....gece olsun ıstemıyorum.....bi şekilde gündüz geçiyor da gece geçmiyo

.........annemım salı günü göz ameliyatı var canım.........dua edın oldumu aslında tim kk nın dua etmesını ıstıyorum ......bende yanında refakatcı kalcam..........
birkaç gün ugramıya bilirim özleyecen senı be.........
çenem kulun kula duasını allah geri çevirmezmiş..........
dualrınızdan unutmayın annem saglıgına kavuşsun........dua edınde emi.....öptüö canımcıgım......

duygum etmemmi hiç :teselli:
ameliyatını olup sapasağlam olcak bak görüceksin kuzum :1hug:
depremler için de korkma, tehlikeli bişey olacak olsa bikerede olurdu, böyle küçük küçük olduğuna göre boşalmıştır artık enerji fıstıığım

Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalının canlı yayınına konuktur...
Küstah bir spiker vardir ve Barış Manço ile dalga geçmektedir... Sürekli, "ışte Türk, yani barbar, vahsi vs..." demektedir... Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere "yanınızda kâğıt para var mı?" diye sorar! Bu soruya spiker şaşırır ve "evet var ama n'olacak" der... Barış Manço ısrar edince spiker cebindeki kâğıt paralari çıkartır... Bu olaydan az önce Baris Manço canlı yayında "Anahtar" adlı sarkısını söylemiştir... Bu sarkinin bir bölümü söyledir:
"Bes Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, bes Fatih-bir Mevlana, iki Mevlana-bir Sinan" (Baris Manço / Anahtar sarkisi / Darisi Basiniza Albümü / 1992)
Bu sarki bir matematik sorusudur ve şarkıda adı geçen kişiler o dönemdeki Türk parasi olan banknotlarin arkasinda fotoğrafı olan kisilerdir... Barış Manço spikere sorar: "Bu paranızda fotografı olan kişi kim?"
Spiker:
"General......." Barış Manço diğer paralardaki fotoğraflari olan kişileri de sorar,spikerin verdigi cevaplar hep aynidir "General.......", "Amiral...........", "Komutan............."
Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" cevabından sonra, bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarını çıkarır... Spikere der ki:
"Bu parada fotoğrafı olan kişi Mehmet Akif Ersoy'dur. şairdir... Bu fotoğraftaki kişi Mevlana'dır. Düşünürdür... Bu paradaki fotoğrafı olan kişi Fatih Sultan Mehmet'dir. Adaletin sembolüdür... Bu paradaki kişi ise Atatürk'tür. "Yurtta barış, dünyada barış" diyen kişidir... Bizim paralarımız bunlar... Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar oldugumuz için paralarımızın arkasına "şairlerimizin", "düşünürlerimizin","bilim adamalarımızın" fotoğraflarını bastık... Siz Fransızlar kendiniz barbar, vahsi oldugunuz için paralarınızın arkasına hep savas adamlarının fotoğraflarını basmışsınız!" der... Barış Manço nun bu müthis cevabindan sonra televizyon yöneticileri canlı yayını keserler ve spikeri oradan kovarlar, baska bir spiker yerine gelir ve canlı yayın yeniden başlar, yeni spiker Baris Manço'dan ve Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir...

şair çene der ki gözüm yolda
tez bitir de gel, yalnız bırakma
zira sendromum pazartesi der, bırakmaz
iki hoşbeşsiz bu gün çekilmez :gitme:

X