hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

ee hadi nerde KK nın hazır cvb bayanları akannehir
benim ağzım aslında iyi laf yapar emme anında gelmiyo aklıma sonradan yiyip duruom kendimi :mymeka:

selam canlarım opuyorumnanaktan
yengecim bucum bana da bazen öyle oluyo, karşımdaki birden çok terbiyesizleşirse dumur oluyorum
çene tutulması yaşıyorum resmen :roflol:
sonradan da diyorum keşke şöyle verseydim cevabını keşke böyle verseydim kaydirigubbakcemile3

selam canlarım opuyorumnanaktan
yengecim bucum bana da bazen öyle oluyo, karşımdaki birden çok terbiyesizleşirse dumur oluyorum
çene tutulması yaşıyorum resmen :roflol:
sonradan da diyorum keşke şöyle verseydim cevabını keşke böyle verseydim kaydirigubbakcemile3

sonna ben napıyom ama biliyomusun..
içimde kalanı bi şekilde dışarı çıkarmak için yeni fırsatlar kolluyom kötükedihüso
ama işte sonna karşındaki azcıkta anlama özürlüyse işin içinden çık çıkabilirsen kaydirigubbakcemile3

sonna ben napıyom ama biliyomusun..
içimde kalanı bi şekilde dışarı çıkarmak için yeni fırsatlar kolluyom kötükedihüso
ama işte sonna karşındaki azcıkta anlama özürlüyse işin içinden çık çıkabilirsen kaydirigubbakcemile3

ben de pusuya yatıyorum bekliyorum
genelde ikinci bi saldırı geliyo zaten, o zaman tek tek döktürüyorum Çok üzgünüm çoook

Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. ıkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir... Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir:
- Ben çekilirim !

Filozof Sokrates ve esi bir turlu iyi gecinemezlermis. Bir gun esi Sokrates'e verip veristirmis, agzina geleni soylemis. Bakmis kocasi hicbir tepki gostermiyor, bir kova suyu alip basindan asagi bosaltmis.
Sokrates: "Bu kadar gök gurultusunden sonra bir sagnak zaten bekliyordum" demis. :ecrin_bebek:

annemle sahurdan sonra muhabbet ediyoduk da bi inci de annemden yazayım...
annem normalde herkese karşı lafı gediğine oturtan biridir ama babanneme asla cevap vermezmiş, ödü koparmış ondan
bigün ahretliğine gitmiş sık sık gittiği, dönüşte de laf yiceğini biliyomuş
babannem başlamış tabi söylenmeye bisürü vıdıvıdı, annemin de anahtar elindeymiş kapıya gelene kadar hiç cevap vermemiş... tam kapıya geldiklerinde babannem diyomuş ben melahatin kaynanası değilim, ben rahime değilim falan falan...
annem de demiş onlar öldü sen kaldın, yakın zamanda senden de bekliyoruz :roflol:

hemen içeri girmiş kapıyı kapamış, babanne kudurmuş tabi :roflol:

X