hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

bı kız arkadasımın babası vefat ettı 3ay snra kızı ıstemeye gelıcekelr abısı var abısınden ıstıcekler.bıde enıstesı tavır yapıo hıc onu aramıomus dıe.neyse nişan gunu arkadasım ben 2 ablası felan vardık.arkadasım dedıkı abla enıstem banaküsmüşmü dedi ablasıda evt hıc aramamıssın dedı.arkadasım abla bnm babam öldu onunmu öldü o arasaydı dedı ben kımseyı aramadım dedı.ablasıda e damadın babası abıme gıtmıs konusmak ıcın dedı bende dedımkı e heralde ona gtcek abısı varken enıstesınden mı ıstıcektı dedım emel abla döndü bana sen sus bakim dedi bende dedım kı nıe cok mu doğru bişi söledim:)) burdada 22 yasımdayım

Bugün abimle konuşuyoruz, abim enteldir biraz edebik takılır, kurduğum uzun cümleleri okuduğum kitaplara mâl ediyorum dedi, ben de abi ama o cümleler de bazen bizi mal ediyo dedim :roflol: koptuk orda, o bana göre sakindir ben ona göre biraz şebeğimdirkaydirigubbakcemile3

mervecim papatocum dilom koptum size :lepi:

otobüs deyince aklıma geldi...
bigün otobüs yolculuğu yapıyorum, dinlenme tesislerinde alışverişe dalmışım, sonra da biraz tıkınmak üzere restoran kısmına daldım
bu arada vakit dolmuş hiç farkında değilim, yapılan anonsları da anlamıyorum, hışır hışır bişeyler
hiç de üstüme alınmıyorum tabi :umursamaz:
sonra baktım muavin bana doğru geliyo, hemen saatime baktım anladım, muavin yaklaştı, hanfendi bütün otobüs sizi bekliyoruz, kaç defa da anons yaptırdık dedi
ben de bozuntuya vermek istemedim, az önce koltuklar tam dolmamıştı, tüm izleyiciler gelmeden sahneye çıkmam prensip olarak dedim
muavin koptu, otobüse bindim herkes cık cık cık :eek:lmaz: yapıyor
muavine döndüm, hayran kitlem sabırsızlanmış iyice dedim kaydirigubbakcemile3

mervecim papatocum dilom koptum size :lepi:

otobüs deyince aklıma geldi...
bigün otobüs yolculuğu yapıyorum, dinlenme tesislerinde alışverişe dalmışım, sonra da biraz tıkınmak üzere restoran kısmına daldım
bu arada vakit dolmuş hiç farkında değilim, yapılan anonsları da anlamıyorum, hışır hışır bişeyler
hiç de üstüme alınmıyorum tabi :umursamaz:
sonra baktım muavin bana doğru geliyo, hemen saatime baktım anladım, muavin yaklaştı, hanfendi bütün otobüs sizi bekliyoruz, kaç defa da anons yaptırdık dedi
ben de bozuntuya vermek istemedim, az önce koltuklar tam dolmamıştı, tüm izleyiciler gelmeden sahneye çıkmam prensip olarak dedim
muavin koptu, otobüse bindim herkes cık cık cık :eek:lmaz: yapıyor
muavine döndüm, hayran kitlem sabırsızlanmış iyice dedim kaydirigubbakcemile3
Ben de senin bi hayranınım çenemmm,sabırsızlanıyorum..Ne zaman gelcen bana opuyorumnanaktan

bir gün dışarda biyere gidiyorum yaya kaldırımında yürüyorum o zamanlarda " çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin" şarkısı gündemde.iki tane ayı arkamda beni taciz ediyor işte çok yakın mesafeden çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin diye kulağımın dibinde bağrış çığrış güle oynaya şarkı söylüyor.döndüm yok baytar sizin gibi hayvanlara bakıyor dedim :)

selamlar derinim opuyorumnanaktan gönülçem opuyorumnanaktan dilom opuyorumnanaktan

dilom çeşitli koşullarım var gelmek için, bi kere 1 milyondan az izleyici olmicek
izleyicilerin hiçbiri kel fodul olmicek
kalacağım yerde jakuzi, jaluzi, pvc , lamine , hali , parke , laminat , ahşap, sauna, buhar odası, türk hamamı, masaj salonu olcek zemuszemus
soracıma 24 saat beray bağıracak :1hug:

şimdilik bu kadar aklıma geldi, ayrıntıları sora konuşuruz yerimseniben

selamlar derinim opuyorumnanaktan gönülçem opuyorumnanaktan dilom opuyorumnanaktan

dilom çeşitli koşullarım var gelmek için, bi kere 1 milyondan az izleyici olmicek
izleyicilerin hiçbiri kel fodul olmicek
kalacağım yerde jakuzi, jaluzi, pvc , lamine , hali , parke , laminat , ahşap, sauna, buhar odası, türk hamamı, masaj salonu olcek zemuszemus
soracıma 24 saat beray bağıracak :1hug:

şimdilik bu kadar aklıma geldi, ayrıntıları sora konuşuruz yerimseniben
Valla çoğu var :lepi:
Sitede Hiiiç kullanmadığım bir türk hamamı bilem var.Gel kese çekicem sana-tatlicadiarzu-

dilom kesele beni, bi de çamır banyosu isterim aklıma gelmişken
bi de bi deeee süt banyosu, elimi şıklattığımda 2 hizmetçi kapıma gelicek
ayrıca basının sızmayacağından da emin olmalıyım zemuszemus

ay sorma gönülçem, beni de hayranlarım rahat bırakmıyo, hergün bi iftara davetliyim zemuszemus

çenem çokmu kirlendin kuşum seni keseleyinceye kadar makinaya atalım bi güzel paklanırsın..kaydirigubbakcemile3

Kayınvalidem çocuk konusunda baskı yapıyordu.Bana neden olmuyor çocuğun dediakannehir
Ben de ya oğlunun olmuyorsa dedim..
Erkek dediğin yerden bir çöp alabilirse çocuğu olur dedi.
Ben de senin oğlunda belfıtığı var,o çöpü nasıl alsın dedim..
Sustu :lepi:

X