• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebek yaptıracaklar

Listeye yeni katilan arkadaslar hepinizin tedavisi hayirli olsun.Allah emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla versin.

çok teşekkürler,
lucrin kullanıp adeti geciken var mı? ben 4 gündür bekliyorum ne zaman dra gitmek gerekir biraz daha bekliyim mi?

Merhaba kizlar bugece saat 12.30 da catlama ignesi vurunacagim.Insallah persembe gunu toplanacaklar.Benim icin dua edin yumurtalarim bos cikmasin ve kaliteli olsun iki tane zaten.

inşallah herşey yolunda gider canım 2 veya 20 olunca oluyor olmayacaksada olmuyo, senin ilk denemen mi? bide sorunun ne?

çok teşekkürler,
lucrin kullanıp adeti geciken var mı? ben 4 gündür bekliyorum ne zaman dra gitmek gerekir biraz daha bekliyim mi?

bana söylenen lucrini kullanmaya başladıktan sonra 13. gün hala adet olmasanda merkezimizi ara ve 14. gün merkezimizde olun demişlerdi mayadan...

çok teşekkürler,

tedavin hayırlı olsun canım.14.güne kadar bekleyebilirsin,ogüne kadar olmazsa kanda gebelik testi isterler zaten.benimde adetim lucrin kullanımının 15. günü geldi sositososito

çok teşekkürler,
gülümcüğüm bendE LUCRİN kullanıyorum adetim geçikti hala bekliyorum ama birazdan tathlil yaptırıcam belkide gebeyizdir sen yaptınmı tahlil filan
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

gülümcüğüm bendE LUCRİN kullanıyorum adetim geçikti hala bekliyorum ama birazdan tathlil yaptırıcam belkide gebeyizdir sen yaptınmı tahlil filan

ben bugün adet oldum canım test falan yapmadım. dün aramıştım adet olmazsanız perşembe gelin demişlerdi. yarın gidicem zaten adetin 2. günü oluyo heralde puregonlara başlarım heralde,
sen istersen bi yaptır belli de olmaz dimi

inşallah herşey yolunda gider canım 2 veya 20 olunca oluyor olmayacaksada olmuyo, senin ilk denemen mi? bide sorunun ne?

Sagol canim benim ikinci denemem ama ilkinde yumurtalarim bos ciktigi icin yumurta transferi olmadi.Yani denemeden bitti sansim.Benim sorunumda tam belli degil.Prolaktine hormonum yuksek onun icin hap kullaniyorum.Birde sol yumurtaligim fazla calismiyor.

Sagol canim benim ikinci denemem ama ilkinde yumurtalarim bos ciktigi icin yumurta transferi olmadi.Yani denemeden bitti sansim.Benim sorunumda tam belli degil.Prolaktine hormonum yuksek onun icin hap kullaniyorum.Birde sol yumurtaligim fazla calismiyor.

yarın için sana boooollll şanslar. İnşallah herşey gönlünce olur.

kızlar ben adet oluyorum sandım sabah kırmızı leke görmüştüm, ondan sonra tık yok. yarın kontrole gidicem, kist oldu heralde, tedaviyi iptal etmezler inşallah.

Merhaba kizlar bugun yumurtalarim toplandi.Yine biri bos cikti ama oburu cok sukur dolu.Insallah Allah izin verirse spermle birlesmesi olurda en azindan bir tanede olsada denerim belki tutar.Cumartesi gunu arayacagim pazar gunu koyacaklar.Cok heyecanliyim Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.

Merhaba kizlar bugun yumurtalarim toplandi.Yine biri bos cikti ama oburu cok sukur dolu.Insallah Allah izin verirse spermle birlesmesi olurda en azindan bir tanede olsada denerim belki tutar.Cumartesi gunu arayacagim pazar gunu koyacaklar.Cok heyecanliyim Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.

canım,inşallah döllenir ve koyarlar.benim de dört yumurtam vardı.ikisi döllendi.dün transferim yapıldı.ben de çok heyecanlıyım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

merhaba mayısta bşladım tüp bebege ama yeterli yumurta oluşmadığı için tedavim sonlandı haziran adetinin 2. günü gel başka ilaclarla devam edcez dedi dr 3 ünde olmam gerekiyordu ama adet olmadım test yaptım sonuç negatif geçen haftalarda adet belirtilerimin tümünü yaşadım ama olmadım dr pazartesiye kadar bekle olmazsan gel dedi

canım,inşallah döllenir ve koyarlar.benim de dört yumurtam vardı.ikisi döllendi.dün transferim yapıldı.ben de çok heyecanlıyım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba canim bugun hastaneyi aradim dollenmis Allah izin verirse yarin koyacaklar.Insallah beraber gun sayariz.Sana iki tanemi koydular?

Back