Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler,
lucrin kullanıp adeti geciken var mı? ben 4 gündür bekliyorum ne zaman dra gitmek gerekir biraz daha bekliyim mi?
çok teşekkürler,
lucrin kullanıp adeti geciken var mı? ben 4 gündür bekliyorum ne zaman dra gitmek gerekir biraz daha bekliyim mi?
gülümcüğüm bendE LUCRİN kullanıyorum adetim geçikti hala bekliyorum ama birazdan tathlil yaptırıcam belkide gebeyizdir sen yaptınmı tahlil filançok teşekkürler,
gülümcüğüm bendE LUCRİN kullanıyorum adetim geçikti hala bekliyorum ama birazdan tathlil yaptırıcam belkide gebeyizdir sen yaptınmı tahlil filan
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
tedavin hayırlı olsun canım.14.güne kadar bekleyebilirsin,ogüne kadar olmazsa kanda gebelik testi isterler zaten.benimde adetim lucrin kullanımının 15. günü geldi sositososito
teşekkürler canım bu gün adet oldum
inşallah herşey yolunda gider canım 2 veya 20 olunca oluyor olmayacaksada olmuyo, senin ilk denemen mi? bide sorunun ne?
gülümcüğüm bendE LUCRİN kullanıyorum adetim geçikti hala bekliyorum ama birazdan tathlil yaptırıcam belkide gebeyizdir sen yaptınmı tahlil filan
Sagol canim benim ikinci denemem ama ilkinde yumurtalarim bos ciktigi icin yumurta transferi olmadi.Yani denemeden bitti sansim.Benim sorunumda tam belli degil.Prolaktine hormonum yuksek onun icin hap kullaniyorum.Birde sol yumurtaligim fazla calismiyor.
Merhaba kizlar bugun yumurtalarim toplandi.Yine biri bos cikti ama oburu cok sukur dolu.Insallah Allah izin verirse spermle birlesmesi olurda en azindan bir tanede olsada denerim belki tutar.Cumartesi gunu arayacagim pazar gunu koyacaklar.Cok heyecanliyim Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.
canım,inşallah döllenir ve koyarlar.benim de dört yumurtam vardı.ikisi döllendi.dün transferim yapıldı.ben de çok heyecanlıyım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah