• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebek yaptıracaklar

tedavisi başlayan herkese hayırlı olsun.Benim de dün başladı çok heyecanlıyım bu ikinci denemem inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tedavisi başlayan herkese hayırlı olsun.Benim de dün başladı çok heyecanlıyım bu ikinci denemem inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

senin de tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.bu akşam çatlama iğnelerimi vurdurcam.ovitrelle.inşallah fazla yan etkisi olmaz.çok ağrı yapıyor diye duymuştum

hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.bu akşam çatlama iğnelerimi vurdurcam.ovitrelle.inşallah fazla yan etkisi olmaz.çok ağrı yapıyor diye duymuştum

hadi hayırlı olsun.ben marrta aşılama yaptırdığımda da kullanmıştım ovitrelle.hiç bi yan etkisi olmamıştı bana hiç ağrımda olmamıştı.

Merhaba Kizlar! Allah hepimize yardimci olsun! Insallah biz bu ay tup bebege baslayacagiz.Hayirlisi diyorum. 2 asilama yapildi tup bebekte ilk denememiz. Allahtan hormon tahlili gerekli degil dedi. Heycanliyim ve cok korkuyorum.Yurddisinda yasiyorum Turkiyeye senede 1-2 kere geliyorduk. Yas 37 Dr yastan dolayi korkutuyorlar bunlari duyunca zaten kotu oluyordum simdi hayirlisi....

Gorusmek uzere! Insallah hamile kaliriz!!!

Canım bende aşılamada vurulmuştum yan etkisi olmadı hafif ağrı oluyor ama abartı değil çok hafif için rahat olsun a.s. ben yumurta toplama işleminden korkuyorum tecrübeni paylaşırsan sevinirim. hepimiz hakkında hayırlısı :Saruboceq:

Canım bende aşılamada vurulmuştum yan etkisi olmadı hafif ağrı oluyor ama abartı değil çok hafif için rahat olsun a.s. ben yumurta toplama işleminden korkuyorum tecrübeni paylaşırsan sevinirim. hepimiz hakkında hayırlısı :Saruboceq:

evet canım,şimdilik ağrım olmadı iğneden.toplamadan ben de korkuyorum.bir de toplanacak yumurtaların kalitesinden korkuyorum.herşeyden korkuyorum.yarın toplamadan sonra yazarım

Merhaba Kizlar! Allah hepimize yardimci olsun! Insallah biz bu ay tup bebege baslayacagiz.Hayirlisi diyorum. 2 asilama yapildi tup bebekte ilk denememiz. Allahtan hormon tahlili gerekli degil dedi. Heycanliyim ve cok korkuyorum.Yurddisinda yasiyorum Turkiyeye senede 1-2 kere geliyorduk. Yas 37 Dr yastan dolayi korkutuyorlar bunlari duyunca zaten kotu oluyordum simdi hayirlisi....

Gorusmek uzere! Insallah hamile kaliriz!!!

Merhaba canim seninde tedavin hayirli olur insallah.Allahim hepimizin emeklerini bosuna cikarmazda insallah bu ayin sonunda hamile kaliriz hayirlisiyla.

Slm canim seninde tedavin hayirli olsun.Hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklamak hepimize nasip olsun.

evet canım,şimdilik ağrım olmadı iğneden.toplamadan ben de korkuyorum.bir de toplanacak yumurtaların kalitesinden korkuyorum.herşeyden korkuyorum.yarın toplamadan sonra yazarım

Canım inşallah çok güzel geçer ve yumurtaların kaliteli olur hamile haberini verirsin inşallah :Saruboceq: benimde en fazla 3-4 yumurtam olur heralde yumurta rezervimde azalma var çünkü ama önemli olan kalitesi bende çok heyecanlıyım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bitanem

merhaba arkadaslar allah hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın yumurta toplama işleminden korkmayın zaten anestezı verılınce tatlı bı uykuya dalıyosunuz ve uyandıgınızda yumoşlar çoktan gıtmışşşş duymuyosunuz yanı ne olup bıttıgını korkmayın kızlar Allah yardımcınız olsun baska sorunuz olursa yardımcı olurum benımde suan 5 inci gunum test gunumu beklıyorum gunler gecmıyooo

merhaba arkadaslar allah hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın yumurta toplama işleminden korkmayın zaten anestezı verılınce tatlı bı uykuya dalıyosunuz ve uyandıgınızda yumoşlar çoktan gıtmışşşş duymuyosunuz yanı ne olup bıttıgını korkmayın kızlar Allah yardımcınız olsun baska sorunuz olursa yardımcı olurum benımde suan 5 inci gunum test gunumu beklıyorum gunler gecmıyooo

Canım 14 ündü hepinizin güzel haberlerinizi alırız inşallah :Saruboceq: bende bahçeci kliniğine gidiyorum çok heyecanlıyım,

Son düzenleme:
YAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR

26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010---------------------------------2. deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------leydim-------------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010------------------------------3.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------haziran 2010----------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

benide ekleyin yaşım 22 8 haziran konya eurofertıel ilk denemem hayırlı haberler inş

arkadaşlar benide ekleyin göztepe medikalpark ilk denemem Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

arkadaşlar gelin listemizi yapalım
yaşınızı hangi merkezde ve haziranın kaçında tedaviye başlayacagınızı yazın

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum listeye benide eklersen sevinirim. 29 yaşındayım adana özel ankara tbmde tedavi oluyorum uzun protokol uygulanıyor 8 mayı sat, 28 mayısta lucrine başladım bugün 11. günüm adet olmayı bekliyorum

Back