Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tedavisi başlayan herkese hayırlı olsun.Benim de dün başladı çok heyecanlıyım bu ikinci denemem inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhbalar ; ben de 2.denememe dün itibarı ile start verdim. ilk iğnemi oldum . hayırlı olsun tedavilerimiz
hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.bu akşam çatlama iğnelerimi vurdurcam.ovitrelle.inşallah fazla yan etkisi olmaz.çok ağrı yapıyor diye duymuştum
hadi hayırlı olsun.ben marrta aşılama yaptırdığımda da kullanmıştım ovitrelle.hiç bi yan etkisi olmamıştı bana hiç ağrımda olmamıştı.
hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.bu akşam çatlama iğnelerimi vurdurcam.ovitrelle.inşallah fazla yan etkisi olmaz.çok ağrı yapıyor diye duymuştum
Canım bende aşılamada vurulmuştum yan etkisi olmadı hafif ağrı oluyor ama abartı değil çok hafif için rahat olsun a.s. ben yumurta toplama işleminden korkuyorum tecrübeni paylaşırsan sevinirim. hepimiz hakkında hayırlısı :Saruboceq:
sen gönlünü ferah tut olumlu düşün ki sonucunda olumlu olsun.tek yumurtayla bile o kadar çok hamile kalan varki.Allah ol derse hiç bişey engel olamaz.inşallah hayırlısı olur ve hamile kalırsın.
Merhaba Kizlar! Allah hepimize yardimci olsun! Insallah biz bu ay tup bebege baslayacagiz.Hayirlisi diyorum. 2 asilama yapildi tup bebekte ilk denememiz. Allahtan hormon tahlili gerekli degil dedi. Heycanliyim ve cok korkuyorum.Yurddisinda yasiyorum Turkiyeye senede 1-2 kere geliyorduk. Yas 37 Dr yastan dolayi korkutuyorlar bunlari duyunca zaten kotu oluyordum simdi hayirlisi....
Gorusmek uzere! Insallah hamile kaliriz!!!
tedavisi başlayan herkese hayırlı olsun.Benim de dün başladı çok heyecanlıyım bu ikinci denemem inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet canım,şimdilik ağrım olmadı iğneden.toplamadan ben de korkuyorum.bir de toplanacak yumurtaların kalitesinden korkuyorum.herşeyden korkuyorum.yarın toplamadan sonra yazarım
merhaba arkadaslar allah hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın yumurta toplama işleminden korkmayın zaten anestezı verılınce tatlı bı uykuya dalıyosunuz ve uyandıgınızda yumoşlar çoktan gıtmışşşş duymuyosunuz yanı ne olup bıttıgını korkmayın kızlar Allah yardımcınız olsun baska sorunuz olursa yardımcı olurum benımde suan 5 inci gunum test gunumu beklıyorum gunler gecmıyooo
YAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR
26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010---------------------------------2. deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------leydim-------------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010------------------------------3.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------haziran 2010----------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar gelin listemizi yapalım
yaşınızı hangi merkezde ve haziranın kaçında tedaviye başlayacagınızı yazın