• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebek yaptıracaklar

kızlar şimdi yumurta toplamadan geldim geçen seferkine göre biraz daha fazla agrım var ama yinede iyiyim 20 tane yumurta toplanmış bunların 8 tanesi döllenmiş yarın arayıp bilgi alıcam transfeimde herhalde cumartesi yada pazar günü olucak inşallah bir sorun çıkmazda bu sefer tutunurlar bana Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

merhaba kızlar bende bu ay başladım tedaviye bana temmuzda uygulanacak işlem şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum
bana 1 tane blastosist konacak

tedavinde kolaylıklar dilerim inşallah son denemen olur canım:1rolleyes:

kızlar şimdi yumurta toplamadan geldim geçen seferkine göre biraz daha fazla agrım var ama yinede iyiyim 20 tane yumurta toplanmış bunların 8 tanesi döllenmiş yarın arayıp bilgi alıcam transfeimde herhalde cumartesi yada pazar günü olucak inşallah bir sorun çıkmazda bu sefer tutunurlar bana Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

oh maşallah:nazar:geçmiş olsun bunu atlatmışsın,hayırlısıyla transferinide olursun. inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Gecmis olsun canim.Insallah bebislerin sana sikica tutunur.hayirli haberlerini aliriz.

Amin :Saruboceq: İnşallah hayırlısıyla ii haberlerini alırız canım

tedavinde kolaylıklar dilerim inşallah son denemen olur canım:1rolleyes:

oh maşallah:nazar:geçmiş olsun bunu atlatmışsın,hayırlısıyla transferinide olursun. inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin

inşaallah canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kızlar bugün yine kontrole gittim.salı günü Allah'ın izniyle yumurta toplamam yapılacak inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

YAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR

26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010---------------------------------2. deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------

26------------leydim-------------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010------------------------------3.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------

37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------haziran 2010----------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada en yaşlınızda benim :hulya:

seninle aynı gün başlamıştık.benim de pazartesi toplanacak cnm.Allah yardımcımız olsun

evet canım aslında toplamada aynı gün olacaktı benimde pazartesiydi ama doktorum salıyı daha uygun gördü.gelişmiş yumurtaların yanında geriden gelen daha küçük yumurtalarıda toplamayı istedi.1 gün ertelendi o yüzden.çatlatma iğneni cumartesi gecemi olacaksın?

evet canım aslında toplamada aynı gün olacaktı benimde pazartesiydi ama doktorum salıyı daha uygun gördü.gelişmiş yumurtaların yanında geriden gelen daha küçük yumurtalarıda toplamayı istedi.1 gün ertelendi o yüzden.çatlatma iğneni cumartesi gecemi olacaksın?

evet canım.yarın saat 22.30 da.pregnyl bulamadık,ovitrelle vurulucak.iki ampul.

banada aynı saat verdiler.pazar gece 22:30. benim çatlatma iğnemde ovitrelle.yumurta gelişimin nasıl*en büyüğü kaç mm olmuş?

sana da iki kutu mu yazdılar.benim yumurta rezervim az cnm.en büyüğü 18.5 tu bugün.zaten 3-4 tane var.diğerleri 10 mm de kalmış.sende durumlar nasıl

Slm kizlar bende bugun doktora gittim 2 tane yumurtam gelismis 12 ve 10mm.Doktor extra olarak menopur verdi.Sabahlari gonal-f aksamlari menopur kullan dedi.Benim yumurta problemim var bu seferde olmayacak diye cok korkuyorum.Bu siteden okumustum bal,corek otu,tarcin kuru yaptim faydasi olmadi herhalde yumurtalarim cogalmadi.Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.Benim bundan sonra bir hakkim daha var.Ondan sonra yok.Oyuzden cok korkuyorum bu seferde olmaz diye.

sana da iki kutu mu yazdılar.benim yumurta rezervim az cnm.en büyüğü 18.5 tu bugün.zaten 3-4 tane var.diğerleri 10 mm de kalmış.sende durumlar nasıl

yok canım bende 1 kutu var.18.5 hiç fena değil.zaten 1 tane koyacaklar kaliteli olması daha önemli.bende de en büyük 19 mm.bende pcos olduğundan geriden gelen yumurta çok.doktorum onlarıda geliştirmeye çalışıyor.dediğim gibi kalite önemli ama fazla olursada dondurma şansımız var.

Slm kizlar bende bugun doktora gittim 2 tane yumurtam gelismis 12 ve 10mm.Doktor extra olarak menopur verdi.Sabahlari gonal-f aksamlari menopur kullan dedi.Benim yumurta problemim var bu seferde olmayacak diye cok korkuyorum.Bu siteden okumustum bal,corek otu,tarcin kuru yaptim faydasi olmadi herhalde yumurtalarim cogalmadi.Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.Benim bundan sonra bir hakkim daha var.Ondan sonra yok.Oyuzden cok korkuyorum bu seferde olmaz diye.

sen gönlünü ferah tut olumlu düşün ki sonucunda olumlu olsun.tek yumurtayla bile o kadar çok hamile kalan varki.Allah ol derse hiç bişey engel olamaz.inşallah hayırlısı olur ve hamile kalırsın.

yok canım bende 1 kutu var.18.5 hiç fena değil.zaten 1 tane koyacaklar kaliteli olması daha önemli.bende de en büyük 19 mm.bende pcos olduğundan geriden gelen yumurta çok.doktorum onlarıda geliştirmeye çalışıyor.dediğim gibi kalite önemli ama fazla olursada dondurma şansımız var.

bana neden iki çatlama iğnesi yazdılar acaba.korktum şimdi.

canım ovitrelle ise...ıKı ama aslında tek ilaç......dozları digeriyle aynı dert etme........ikiside aynı doz çatlatma igneleri

Back