Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
petekcim öncelikle testini biraz erken yapmışsın transfer günü sayılmıyor yani bugün 8. günün 10. gün tekrarla testini bu aradada yorma kendini bol bol dinlen moralinide bozma inşallah tutunurlar sana
bu ara da listeden adımı silebiliriz 2 gün önce negatif sonucunu aldım birkez daha başaramadık ama olsun saglımız yerinde ya buna şükrediyorum Allah isteyen herkeze saglıcakla bebeklerini kucagına almayı nasipetsin inşallah kendinize çok iyi bakın
ben de bugün test yaptırdım.negatif çıktı kızlar.çok üzgünüm
canım seninle aynı zamanda olmuştu transferimiz.bende 3 gündür kanamam olunca doktora gittim testte yapıldı benimde malesef negatif.bende çok üzüldüm.ama şimdi daha iyiyim.napalım nasip böyleymiş.elimizden bişey gelmiyor hayırlısını dilemekten başka.
merhaba kizlar bugun transferimin 8.gunu eger transfer gununu sayarsak kendimi hic iyi hissetmiyorum bana tutmadi gibi geliyor.Bu gune kadar hic belirti olmadi ilk 2-3 gun karnim sisiyordu oda progesterondanmis herhalde simdi oda gecti hatta 2 gundur adet olacakmisim gibi arada bir karnim agriyor.Zaten normalde bu gunler benim adet gunlerime denk geliyor.benim test gunum 28 haziranda ama herhalde o gune kalmadan kirmiziyi gorurum gibi geliyor.Icime hic tutttu gibi gelmiyor karamsar olmayim diyorum yapamiyorum.Zaten ben ilk 3 gun yattim sonra kalktim ama agir kaldirmadim ev isi yapmadim sadece yemek pisirdim.Acaba erkenmi kalktimki?
Sonucu negatif alan arkadaslar hepinize gecmis olsun cok uzuldum.Herhalde bende ayni sonucu alirim 8.gunu negatif cikmisti.Simdide yapiyim diyorum esim test almiyor bekle diyor.Sizce eger tutmazsa transferden kac gun sonra adet gorulur?Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
Canim sen insallah pozitif sonuc alcan, test filan yapma kendini yipratmaktan abska biseye yaramaz onlar, sen bol bol dua et. Ilk denemem'de bir hafta sonra oldum. Ikinci'de 10 gun filan surdu sanirimmm... Gunlugume bakmam lazimmm...
kızlar bende dün akşam düşük yaptım kürtaj oldum anneliğe alışırken bu çok daha kötü oldu negatif sonuçlarımda bu kadar çok ağlamamıştım senağlama