• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda tüp bebek yaptıracaklar

selamlar ben de anatoliada tedaviye başladım 4.gün iğnelerimde benim fsh değerim 14 den 21 e çıktı ama doktorum 3.gün yapılan kontrolde hemen başlayabiliriz dedi .ben de demekki dedim ultrason görüntüsüne göre uygun yoksa doktor tedaviye başlamazdı değil mi arkadaşlar? bu bir ay içinde yani 14 olduktan sonra diğer adet günüme kadar hayıt içmiştim bende tam tersi fsh düşmedi 21 eçıktı neden böyle oldu hayıtın ters etkisi olabilir mi sizce?

merhaba kizlar bugun transferimin 8.gunu eger transfer gununu sayarsak kendimi hic iyi hissetmiyorum bana tutmadi gibi geliyor.Bu gune kadar hic belirti olmadi ilk 2-3 gun karnim sisiyordu oda progesterondanmis herhalde simdi oda gecti hatta 2 gundur adet olacakmisim gibi arada bir karnim agriyor.Zaten normalde bu gunler benim adet gunlerime denk geliyor.benim test gunum 28 haziranda ama herhalde o gune kalmadan kirmiziyi gorurum gibi geliyor.Icime hic tutttu gibi gelmiyor karamsar olmayim diyorum yapamiyorum.Zaten ben ilk 3 gun yattim sonra kalktim ama agir kaldirmadim ev isi yapmadim sadece yemek pisirdim.Acaba erkenmi kalktimki?

öyle düşünüp moralini bozma.Her şey olacağına varıyor.Olumlu düşün sen elinden geleni yaptın.Kan testi olabilirsin şimdiden varsa çıkar.

kızlar bende yarın kese gormeye gıdıcem kanamamda var Allah yardımcımız olsun endıselenmeyın kızlar bazılarında hıc belırtı olmuyo

Merhaba kizlar ben bugun dayanamadim test yaptim sonuc negatif cikti.Moralim cok bozuk.Acaba cokmu erken yaptim testi.Daha sansim varmidir sizce halen adet olacakmisim gibi geliyor.

petekcim öncelikle testini biraz erken yapmışsın transfer günü sayılmıyor yani bugün 8. günün 10. gün tekrarla testini bu aradada yorma kendini bol bol dinlen moralinide bozma inşallah tutunurlar sana

bu ara da listeden adımı silebiliriz 2 gün önce negatif sonucunu aldım birkez daha başaramadık ama olsun saglımız yerinde ya buna şükrediyorum Allah isteyen herkeze saglıcakla bebeklerini kucagına almayı nasipetsin inşallah kendinize çok iyi bakın

petekcim öncelikle testini biraz erken yapmışsın transfer günü sayılmıyor yani bugün 8. günün 10. gün tekrarla testini bu aradada yorma kendini bol bol dinlen moralinide bozma inşallah tutunurlar sana

bu ara da listeden adımı silebiliriz 2 gün önce negatif sonucunu aldım birkez daha başaramadık ama olsun saglımız yerinde ya buna şükrediyorum Allah isteyen herkeze saglıcakla bebeklerini kucagına almayı nasipetsin inşallah kendinize çok iyi bakın

Bende seni merak ediyodum arkadaşım.. Hayrlısı buymuş ne diyim. Bu kadar emek veriyoruz gerisi Allaha kalmış. Benim bugün tedavide 7. günüm. Şimdiden kötüyüm valla..Moralim yerlerde.. İlaçlardan heralde..

ben de bugün test yaptırdım.negatif çıktı kızlar.çok üzgünüm

canım seninle aynı zamanda olmuştu transferimiz.bende 3 gündür kanamam olunca doktora gittim testte yapıldı benimde malesef negatif.bende çok üzüldüm.ama şimdi daha iyiyim.napalım nasip böyleymiş.elimizden bişey gelmiyor hayırlısını dilemekten başka.

canım seninle aynı zamanda olmuştu transferimiz.bende 3 gündür kanamam olunca doktora gittim testte yapıldı benimde malesef negatif.bende çok üzüldüm.ama şimdi daha iyiyim.napalım nasip böyleymiş.elimizden bişey gelmiyor hayırlısını dilemekten başka.

seni de merak ediyordum,canım.üzüldüm şimdi.herkes negatif sonuç almış.dün çok ağladım,bugün ise temizlik yapmaya başladım stresten.kısmet değilmiş napalım.hepimize geçmiş olsun

Sonucu negatif alan arkadaslar hepinize gecmis olsun cok uzuldum.Herhalde bende ayni sonucu alirim 8.gunu negatif cikmisti.Simdide yapiyim diyorum esim test almiyor bekle diyor.Sizce eger tutmazsa transferden kac gun sonra adet gorulur?Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.

merhaba kizlar bugun transferimin 8.gunu eger transfer gununu sayarsak kendimi hic iyi hissetmiyorum bana tutmadi gibi geliyor.Bu gune kadar hic belirti olmadi ilk 2-3 gun karnim sisiyordu oda progesterondanmis herhalde simdi oda gecti hatta 2 gundur adet olacakmisim gibi arada bir karnim agriyor.Zaten normalde bu gunler benim adet gunlerime denk geliyor.benim test gunum 28 haziranda ama herhalde o gune kalmadan kirmiziyi gorurum gibi geliyor.Icime hic tutttu gibi gelmiyor karamsar olmayim diyorum yapamiyorum.Zaten ben ilk 3 gun yattim sonra kalktim ama agir kaldirmadim ev isi yapmadim sadece yemek pisirdim.Acaba erkenmi kalktimki?

Hayir canim benim hic oyle dusunme, pozitif olmaya calis belirti arama. Benimde basimdan iki tecrube gecti ilk'inde cok dikkatliydim hep yattim, dinlendim sonuc: NEGATIv. Ikinci'de uc gun sonra normal hayata dondum, aktivdim sonuc: Pozitif fakat dusukle sonuclandi kismet degilmis... Yatmayla filan arkadasim bi yerde alakasi yok, nasip degilse olmuyooo... inaniyorumki pozitif sonuc alcan INSallahhh

Sonucu negatif alan arkadaslar hepinize gecmis olsun cok uzuldum.Herhalde bende ayni sonucu alirim 8.gunu negatif cikmisti.Simdide yapiyim diyorum esim test almiyor bekle diyor.Sizce eger tutmazsa transferden kac gun sonra adet gorulur?Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.

Canim sen insallah pozitif sonuc alcan, test filan yapma kendini yipratmaktan abska biseye yaramaz onlar, sen bol bol dua et. Ilk denemem'de bir hafta sonra oldum. Ikinci'de 10 gun filan surdu sanirimmm... Gunlugume bakmam lazimmm...

Canim sen insallah pozitif sonuc alcan, test filan yapma kendini yipratmaktan abska biseye yaramaz onlar, sen bol bol dua et. Ilk denemem'de bir hafta sonra oldum. Ikinci'de 10 gun filan surdu sanirimmm... Gunlugume bakmam lazimmm...

Sagol canim insallah dedigin gibi olurda iyi sonuc alirim ama adet olacakmisim gibi arada karnim agriyor.Bu gunlerde adet gunlerime denk geldigi icinde korkuyorum.Bundan sonra tek hakkim kaldi burada zaten.Benim yumurta problemim oldugu icin belki bundan sonrakinde buralara kadar bile gelemem diye korkuyorum.Ilk denememdede gelememistim yumurtalarim toplandiktan sonra bos cikmisti.O daha kotu oluyor canim.Benim bugun yumurta toplanali 13. gunum (toplandigi gunude sayarsak).Insallah olmam.

kızlar bende dün akşam düşük yaptım kürtaj oldum anneliğe alışırken bu çok daha kötü oldu negatif sonuçlarımda bu kadar çok ağlamamıştım senağlama

arkadaşlar beni merak etmişiniz
haklısınız
evdeki yün işlerini hallettik
yün döşekler yorganlar yastıklar yıkandı yapıldı
evleri temizledim ve 1 hafta dinlendim ve tedavime başladım arkadaşlar
19 haziranda adet oldum ve 21 haziran pazartesi günü ignemi vurulmaya başladım
ama tüp bebek fikrimiz olmadı
ve yeniden bi aşılama denemeye karar verdik
benim kızım ilk aşılama ile olmuştu
bakalım hayırlısı
tüp bebegi ankarada olacaktık
parayı toparlayamadık ve
annemlerin ısrarı ve eşimin yeniden aşılama denememizi istemesi
fikrimizi degiştirdi arkadaşlar
ilk sayfada yazmıştım
2 yaşında evladım vefat etti
hemide malatyada
ben inanıyorum malatya bir evladımı aldı
şimdide o evladımı yeniden almaya gidecegim
rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
adetin 3. günü gittik malatya dogu fertil tüp bebek merkezine
doktor muayene etti ben bu zamana kadar gonal-f kullanıyordum
bana dediki sana yaramayan bir igne verilmiş
gonal-f sadece tek hormon fsh içeriyor
senin vücudun ise fsh ve lh içeren hormona ihtiyacın var dedi
ve menogon igne yazdı cuma günü çagırdı bakalım
sizleri unutmadım
kendinize iyi bakın

Merhaba Nesecigim tedavin hayirli olsun.Insallah hayirlisiyla bir kizin daha olur.Allah emeklerini bosa cikarmasin.

Back