Merhaba canim bugun hastaneyi aradim dollenmis Allah izin verirse yarin koyacaklar.Insallah beraber gun sayariz.Sana iki tanemi koydular?
evet canım,iki tane koydular.Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim bugun hastaneyi aradim dollenmis Allah izin verirse yarin koyacaklar.Insallah beraber gun sayariz.Sana iki tanemi koydular?
32.............Aret.........................İstanbul tüp bebek.......................16 haz2010.......2.deneme donmuş transferiYAŞ--------------İSİM------------------------------------MERKEZİN ADI-------------------TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ----------KAÇINCI DENEME------------------TEMMUZDA SONUCU POZİTİF OLANLAR
26-------------nese 1984-------------------ankara anatolia tüp bebek merkezi------------22 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------melekkose-------------------kadıköy şifa hastanesi------------------------------25 mayıs 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------sophia 35---------------------kocaeli tıp fakültesi----------------------------------3.haziran 2010---------------------------------2. deneme-------------------------------------------------------------------------------------------------
26------------leydim-------------------------international hastanesi------------------------------29 mayıs 2010------------------------------3.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
27------------dilserserin--------------------istanbul tüp bebek merkezi-----------------------16 haziran 2010-----------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
29------------daisy-81----------------------ısparta sdü tüp bebek merkezi-------------------8 haziran 2010------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------firstNimbus------------------maya tüp bebek merkezi--------------------------5 haziran 2010------------------------------4.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
32------------simayy---------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
34------------angell08----------------------istanbul amerikan hastanesi-----------------------22.mayıs 2010------------------------------5.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
36------------petek73--------------------------------------------------------------------------------------haziran 2010---------------------------------2.deneme----------------------------------------------------------------------------------------------------
37------------GUL1973---------------------bahçeci kliniği------------------------------------------2.haziran 2010-------------------------------ilk deneme--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------gecemperisi-----------------maya tüp bebek merkezi---------------------------haziran 2010----------------------------------2.deneme---------------------------------------------------------------------------------------------------
benide eklerseniz sevinirim:) 16 haziran adetimin 18.günü rahim uygunsa donmuş tek embriyo transferim olacak.İlk denemem geçen aydı tutmadı.Bu ay donmuş embriyo ile deniycem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Liste uğur getirsin temmuzda hepimiz güzel haberler verelim. İnşallah:);:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::Saruboceq:
merhaba kizlar bende 7 Haziranda basladim tedaviye istanbul alman hastanesinde basladim cok memnunuz. sorun esimde sperm yok dediler ben almanyada yasiyorum bize ordaki Tüp Bebek Merkezi dediler ki hic denemeyin sans veremeyiz dediler hayal kirikligina ugradik Micrto Tese sayesinde esimde Sperm bulundu Pregnyl 5000 verdiler 3 ay kullandi simdi ilk bende basladilar tedaviye igneler iyide sadece agrilarim var bugün hastanedeydik baya cokmus yumurtalar keske elimde olsada ihtiyaci olanada dagitsam okadar cok yani ama korkularim var ya bu kez esimde sperm bulmazlarsa yumurta toplama islemi nasil kizlar bana yardimci olabilirmisiniz cok aciyormu ameliyattan sonra cok korkuyorum...
Allah hepimize hayirlisiyla bir Bebek nasip etsin hepimiz icin dua edelim...
benide eklerseniz sevinirim:) 16 haziran adetimin 18.günü rahim uygunsa donmuş tek embriyo transferim olacak.İlk denemem geçen aydı tutmadı.Bu ay donmuş embriyo ile deniycem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Liste uğur getirsin temmuzda hepimiz güzel haberler verelim. İnşallah:);:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::Saruboceq:
merhaba kizlar bende 7 Haziranda basladim tedaviye istanbul alman hastanesinde basladim cok memnunuz. sorun esimde sperm yok dediler ben almanyada yasiyorum bize ordaki Tüp Bebek Merkezi dediler ki hic denemeyin sans veremeyiz dediler hayal kirikligina ugradik Micrto Tese sayesinde esimde Sperm bulundu Pregnyl 5000 verdiler 3 ay kullandi simdi ilk bende basladilar tedaviye igneler iyide sadece agrilarim var bugün hastanedeydik baya cokmus yumurtalar keske elimde olsada ihtiyaci olanada dagitsam okadar cok yani ama korkularim var ya bu kez esimde sperm bulmazlarsa yumurta toplama islemi nasil kizlar bana yardimci olabilirmisiniz cok aciyormu ameliyattan sonra cok korkuyorum...
Allah hepimize hayirlisiyla bir Bebek nasip etsin hepimiz icin dua edelim...
İnşallah bu sayfa uğur getirir.Dilserserin, Benimde çarşamba randevum ama sabah sekizde çalıştığım için.Doktorum Aret Kamar.Muhtemelen yarın karar verilecek transferim olursa bu cuma veya Cumartesi olur.Bir embriyo transferi olacak yasa yüzünden Dilserserin senin yaş kaç ve problemin nedir.Benim tüplerim kapalı.Hepimizin tedavisi hayırlı olsun Sevgiler....
Ceylan bir kere bulunduysa tekrar bulunur.skma canını inan..:ecrin_bebek:
petek73 hangi merkez canım?Tedavin hayırlı olsun:Saruboceq:
İnşallah bu sayfa uğur getirir.Dilserserin, Benimde çarşamba randevum ama sabah sekizde çalıştığım için.Doktorum Aret Kamar.Muhtemelen yarın karar verilecek transferim olursa bu cuma veya Cumartesi olur.Bir embriyo transferi olacak yasa yüzünden Dilserserin senin yaş kaç ve problemin nedir.Benim tüplerim kapalı.Hepimizin tedavisi hayırlı olsun Sevgiler....
Ceylan bir kere bulunduysa tekrar bulunur.skma canını inan..:ecrin_bebek: