Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

Evet canım kesinlikle çatlatma iğnesi etkisi çünkü transferden 5 gün sonra hcg idrarda görünmez en erken 7. Günde karışır idrara...ve hatta karışmayabiliyo idrara .burda kanda gebelik çıktığı halde idrarda negatif alan arkadaşlar oldu.inşallah sımsıkı tutunmuşlardır canım kendini ve bebişini strese sokmamak için test gününü bekle olur mu,idrar testi yanıltabiliyo

Son düzenleme:

Bahar'cım çok zarifsin, çok teşekkür ederim yanıt için ilk sorum ilk yanıtım senden geldi umarım dilediğin herşey olur. İdrar testini transferden 8 gün sonra yapmış oldum ama çatlatma iğnesi 5.gün yapıldı transferden sonra.

Ay inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım az kalmış olduğunu tahminediyorum test gününe ,güzel sonuçlar vericeksin inşallah

Ben bunu neden yaptıklarını merakediyorum canım doktorun sana bir bilgi verdi mi neden transferden sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptırdıklarını gerçekten merakediyorum,burda başka bir topikte daha okumuştum...

Ay inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım az kalmış olduğunu tahminediyorum test gününe ,güzel sonuçlar vericeksin inşallah
Evet Bahar'cım cumartesi, bilemiyorum, inşallah, teste sevindim ama iğnenin etkisi eğer 8, 9 gün ise onun etkisidir pozitif bu konuyu pek bilen de yok sanırım yazan da yok. Çok teşekkür ederim sana.

Evet Bahar'cım cumartesi, bilemiyorum, inşallah, teste sevindim ama iğnenin etkisi eğer 8, 9 gün ise onun etkisidir pozitif bu konuyu pek bilen de yok sanırım yazan da yok. Çok teşekkür ederim sana.
Ben bunu neden yaptıklarını merakediyorum canım doktorun sana bir bilgi verdi mi neden transferden sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptırdıklarını gerçekten merakediyorum,burda başka bir topikte daha okumuştum...
Vermedi tatlımm ama iyi bir dr. Ben burda okumuştum e2 değerini yükseltmek ve tutunmayı artırmak içinmiş be yine burda yazıyordu çok kişi hamile kalmış bu biçimde, transferden sonra çatlatma iğnesi başlığıydı sanırım

Anladım bi şey daha öğrendim gerçekten her doktorun yaklaşımı farklı.Burası çok yararlı bi çok topik bi çok konu var bende çatlatma iğnesinin etkisini burda okumuştum Benimde 2. denemem olucak,adet olmayı bekliyorum.Her gün yeni bişey öğreniyorum,çok zor ve meşakatli bi süreç.Ama şimdiye kadar öğrenmiş olduğum bişi varsa bu yolda yılmadan devam edenler nihayete eriyo...Sendeleyebiliyoruz ama önemli olan yeniden ayağa kalkmak...inşallah güzel sonuçlar alıcaz

Bide çatlatma iğnesinin etkisi 9-10 gün sürebiliyo canım
Bahar'cım bir de bu iğnenin etkisi bu kadar sürüyorsa beni bu ctesi çağırdılar kan testine sonuç için iğneyi de geçen ctesi vurulmuştum. 7. Gün geçmiş olacak yani. Nasıl olacak, hiç anlamadım, ben de düşünmüştüm aynı şeyi, kafam karıştı, iğnenin artık kanda etkisi belki 7 günde geçiyor, hiiiç bilemedim

Bahar'cım yeni üyeyim ya yanlış yerlere yazıyorum özür dilerim. Evet benim dr american ekolüymüş. İnşallah olur senin ki dua edeceğim

Bakalım bi açıklamaları olur elbetşu an bende bilemedim

Kızlar benim transferden sonra çatlatma iğnesi olmadı transfer gunu bir iğne yapıldı 1 hafta sonra 1 adet daha verdi ondan mi bahsediyosunuz acaba ?
Canım bilemiyorum senin neden söz ettiğini. İğnenin ismi ne? Benim söz ettiğim transferden 5 gün sonra yapılmıştı, adı ovitrel, çatlatma iğnesi, her dr bunu yapmıyor ama sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…