- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
Canim ya Telefonu varmi hastanenin sende bi konuşmak istiyorum.Başkent hastanesi mi başkent üniversitesi hastanesi mi..hulusi beyde orda mi canim..kafam karıştı araştırıyorm biraz daYok canım gogsen beye gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ya Telefonu varmi hastanenin sende bi konuşmak istiyorum.Başkent hastanesi mi başkent üniversitesi hastanesi mi..hulusi beyde orda mi canim..kafam karıştı araştırıyorm biraz daYok canım gogsen beye gidiyorum
Başkent Üniversitesi Hastanesi canım. Bahçelievler ankara da. Teli bilemedim. Netten baksanaCanim ya Telefonu varmi hastanenin sende bi konuşmak istiyorum.Başkent hastanesi mi başkent üniversitesi hastanesi mi..hulusi beyde orda mi canim..kafam karıştı araştırıyorm biraz da
Hulusi bey ve gogsen bey var canımCanim ya Telefonu varmi hastanenin sende bi konuşmak istiyorum.Başkent hastanesi mi başkent üniversitesi hastanesi mi..hulusi beyde orda mi canim..kafam karıştı araştırıyorm biraz da
Her giriş ucretli mi canim cok soru soryrm kusura bakma ama.ne asamadasin simdi nasıl gidiyoHulusi bey ve gogsen bey var canım
baharcım aynı şekilde benimde ikinci tarnsferim olacak 4 gözle adet olmayı bekliyorum :) çok heyecanlıyım inş allah tastamam muradımıza erdirirAnladım bi şey daha öğrendim gerçekten her doktorun yaklaşımı farklı.Burası çok yararlı bi çok topik bi çok konu var bende çatlatma iğnesinin etkisini burda okumuştum Benimde 2. denemem olucak,adet olmayı bekliyorum.Her gün yeni bişey öğreniyorum,çok zor ve meşakatli bi süreç.Ama şimdiye kadar öğrenmiş olduğum bişi varsa bu yolda yılmadan devam edenler nihayete eriyo...Sendeleyebiliyoruz ama önemli olan yeniden ayağa kalkmak...inşallah güzel sonuçlar alıcaz
İnşallah canım.ilk denemem tam oldu derken düşükle sonuçlandı nisanda ancak kendime gelebildim.Adeti dört gözle bekliyorum ,ki çok sevmem kendisinibaharcım aynı şekilde benimde ikinci tarnsferim olacak 4 gözle adet olmayı bekliyorum :) çok heyecanlıyım inş allah tastamam muradımıza erdirir
Her giriş değil 10 günde bir ücretli. Kan tahlilleri yapılan teste bağlı ekstra ücret çıkabilir. Ben ilk tüp bebek tedavisi oluyorum gogsen beye. İğne yapıyorum 5. Gün bitti. 6. Yi vurdum yarın sabah doktora olacağım e2 ve LH testi için. Ayrıca vitamin kullanıyorum.Her giriş ucretli mi canim cok soru soryrm kusura bakma ama.ne asamadasin simdi nasıl gidiyo
Allah yardımcın olsun canım Insallh güzel haberler alırsın hersey yolunda giderHer giriş değil 10 günde bir ücretli. Kan tahlilleri yapılan teste bağlı ekstra ücret çıkabilir. Ben ilk tüp bebek tedavisi oluyorum gogsen beye. İğne yapıyorum 5. Gün bitti. 6. Yi vurdum yarın sabah doktora olacağım e2 ve LH testi için. Ayrıca vitamin kullanıyorum.
Sağol tsk ederim Allah senin de muradına versinAllah yardımcın olsun canım Insallh güzel haberler alırsın hersey yolunda gider
Merhaba inşallah bu gün transfer yapılacak 5 embriyo bölünmüş 2 tane koyacaklar 3. Gün embriyosu olacak çok heyecanlıyım çokCanım opudan sonra 1 gün aydemir akbaş gibi gezmiştim ağrıdan...meraketme yarın daha iyi olcaksın,inşallah bi sürü sağlıklı embriyoların olur ve sımsıkı tutunur
İnşallah sana sımsıkı tutunurlar,güzel haberlerle gel,ben adet olmadım daha günüm geçti...stresten sanırım...Merhaba inşallah bu gün transfer yapılacak 5 embriyo bölünmüş 2 tane koyacaklar 3. Gün embriyosu olacak çok heyecanlıyım çok
ne güzellll allah yardımcın olsun canımMerhaba inşallah bu gün transfer yapılacak 5 embriyo bölünmüş 2 tane koyacaklar 3. Gün embriyosu olacak çok heyecanlıyım çok
28 gün içinde dolapta saklanabiliyor sonra çöpe gider. eczacına bırak belki alan olur hayrınaCanım hayırlı olan vakit değil demekki üzülme sakın.Bozulur diye biliyorum.Burda tüpbebek ilaçları alıyorum satıyorum bölümüne bir yaz istersen,ordan yardımcı olan birileri çıkıcaktır...
transferden sonra niye çatlatma iğnesi yaptırmışki ilginç geldi canımKızlar önceki deneyimlerden bana yanıt verebilecek biri olursa çok sevinirim. Transferden sonra 5. gün ovitrel 2,5 çatlatma iğnesi vuruldum. 3 gün sonra da idrar testi yaptım. Biri silik pozitif çıktı. Acaba iğnenin etkisi ile yalancı bir pozitif mi. Teşekkürler
Hoşgeldin canım ,tedavin hayırlı olsun ...o kadar çok bu durumda olup bebebek sahibi olan var ki,sen meraketme...yeterki tedavi sürecine başlayın,nasibi varsa olacaktırKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 3 yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittik eşimle bende herhangi bir problem çıkmadı esim gittiğinde sperm sayısı ve hareketliliği az çıktı. 3 ay ilaç kullandı (promotil) daha sonrasında kontrol için bir türlü gidemedik. Geçtiğimiz hafta Manisa grand medical hastanesinde tüp bebek uzmanı prof. Dr. Tayfun beye gittik. Vajinal muayene oldum. Catlamamis yumurtalarimin olduğunu söyledi eşimin eski sonuçlarına bakınca tüp bebeğe gidebiliriz dedi. Dün benim kan ile ilgili tüm testlerim yapıldı. Yumurtlama hormonları, troit gibi değerlerin hepsi normal çıktı. Salı günü eşimin sperm testi var. Daha sonra belli olacak. Çok heyecanlıyım. Tüp bebek yapılsa eşimdeki problemden dolayı tutar mi sizce :-(
Canim adet olmadım dedi ya kaç gün geçti ? Benim transferden 15 gün sonra adet olmuştum negatif sonuclandiği için. Ama tedavi için gitmedim eşim bayramdan sonra gidelim hemde dinlenmiş olursun bir süre dedi. Şimdi Adetim bitmek üzere temmuz da baslicam Allah nasip ederse bu arada aynı doktora gidiyoruz senin de cem bey di dimi ?İnşallah sana sımsıkı tutunurlar,güzel haberlerle gel,ben adet olmadım daha günüm geçti...stresten sanırım...
açılmamış olanlar için değil bu değil mi?28 gün içinde dolapta saklanabiliyor sonra çöpe gider. eczacına bırak belki alan olur hayrına
bizde de erkek infertilitesi var, sayı haraketlilik düşükHoşgeldin canım ,tedavin hayırlı olsun ...o kadar çok bu durumda olup bebebek sahibi olan var ki,sen meraketme...yeterki tedavi sürecine başlayın,nasibi varsa olacaktır