- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Gelen giden yokberken diye dusunuyorum açıkçası ben bu persembe kan testini yineleyecegim ve yine negatif cikacak kesin olarak yani eminim...cuma gunu degerim 49 du 8 gun vardibsuanda 6 gun bityor ve degerim 0.5 olmus malesef sonucun yinr kotu oldugunu dusunuyorum ve pazar gunude insallah klomene basliycam. Ovulasyon kitinede 9.gun basliycam buarada yumurta takibinede gidecegim offf uzun oldu belki ama bende durumlar bunlar...buarada goguslerim aciyo kasik ve bel agrim var malesef...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bendemi içsemki simdi kara veremedim.bizde sorun ikimizdede.bendede pko var hipotroid var.varikosel varmı peki amelyat oldumu esin.canım ovulasyon testini keske gitti gidiyordan alsaydın ben gecen ay 20 ovulasyon testi 6 gebelik testini kargo dahil 20 ye aldım 2 günede geldi.ben bal tarcına basladım kuzum.incir havucuda yapıcam soganı gecen ay yaptım
Evet canım gitmistim
Ikimizde de hiçbir sorun yok çok şükür
Doktor folik asit vermişti sadece
Ağustos'ta iki yilimiz dolacak inşallah
Ben 27 yaşındayım eşim 30
canım çatlatma ignesi oldunmu sen
Merhaba bayanlar,
bende 2 yıllık evliyim hatta dün evlilik yıldönümümüzdü :)
nisan ayında ilk denemelerimizi yaptık, yumurtlama günü falan bilmeden...
reglime 5-6 gün kala tüm belirtiler mevcuttu fakat beklediğim adet gününden 1 gün önce reglim başladı...
hayırlısı dedik...
bugün reglim bitti, çok şükür 27 günde bir düzenli olurum.
bu ay yine denemelerimizi yapacağız
yazdıklarınıza göz attım ... incirler ballar macunlar :) ben sadece folicplus kullanıyorum o kadar... aklım karıştı ne yapsam bende mi yemeye başlasam.. kilom da 44, kiloda alırım belki :)
yaşımda 28 buarada :)
birde şunu soracağım bayanlar, ilişkiden hemen sonra banyo yapıyormusunuz? ben önceki denemelerde hemen kalkıp banyoya girmiştim de.. yanlış mı yapmışım?
Ee ii kac aydir deniyorsunuz peki kuzum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Pharmaton mu canim ic onun bizarari yok hayir amelyat olmadi esim,netten almamada izin vermedi malesef eczaneden al guvenilur olsun dedi bende oyle yaptim...
Bu ay ikinci denememiz olacak ama sanirim geçen ay yumurtlama gününü kaçırdım. ..
Bu ay olur inşallah daha dikkatli olucam...
O bebek buraya gelecek :)
canım netteki daha uygun yoksa eczanedekilerin içinde 5 tane var cok az ve bende önceki ay 27 ye almıstım eczaneden.hayırlısı olsun kuzum
anladım canım incir kürü çatlatyo onuda deneBiz bu defa hic nir girisimde bulunmamistik buay igneye baslicaz cnk benim carlama sorunumda var...
ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama malesf sonuç alamadık bu ay soğan kürüyle inci kürünü denemeyi düşünüyorum acaba hangisi daha etkilidir yardımcı olursanız teşekkürler
şeker pembem yeni topiğin hayırlı olsun hayatım
benim bata daha çok var ama ben umudumun kırıldığını hissediyorum
sanırım bende varım haziranda hamiş olanlar listesinde
liste yapacaksan 10 haziran diye yazarsın bata
şeker pembem yeni topiğin hayırlı olsun hayatım
benim bata daha çok var ama ben umudumun kırıldığını hissediyorum
sanırım bende varım haziranda hamiş olanlar listesinde
liste yapacaksan 10 haziran diye yazarsın bata
Aramiza yeni katilanlar hos geldiniz haziranda insaalllah gebe olalim hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?