canım 1 gun var aramızda hayırlısı bakalımmmm
bende sabırsızlıkla beklıyorummmmm :))
papatyam kırmızı kartı görmende bir hayır varmış bak :))
serfik arkadaşım bende vücudumu dinliyorum sürekli en ufak bişeyde kesin hamileyim diyorum benimde belimde sızı var ama üşütmüş olmamdan da kaynaklanabilir sonra sol kasığım ağrıyor batma gibi özellikle sağdan sola dönerken ani bir harekette psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissetmeye başladım gün boyınca gebelikle ilgili yazılar okumaktan en ufacık bir şeyde kesin hameliyim bak belirti var diyorum annem inşallah kızım ama daha belli olmaz hele bi günün geçsin ondan sonra bu dediklerin olur diyo üzülürsün bak sonra diyo ama yok dinleyen kim anne torun geliyor sen bana güven diyorum
hahahah canım guldum valla ne guzel yazmıssın aynı bende oyle
bı oglum umutlandırıyo benı anne karnında bebk var hemde kız dıyo :))
bızde esımle daha cocuk yok ısımlerı hazırladık erkek olursa ılk oglumun adı arda bunuda tuna koyarız dedık:))
babası tunanın canı cıkolata ıstıyo dıyıp duruyorum bende :))
Bende aynısını eşime yapıyorum . Pazar günü beypazarına gittik orda tahta çıngıraklar var . Babası bebişimize alalım yazııııııııkkk bak ne güzel ses çıkarıyor. Karpuz istemiş babası bebişimiz yazık diyorum pis pis gülüyor karpuzu aldı ama çıngırağı almadı :44: halam bebek yok karnında böylesin birde karnına düşerse naparsın bilmem diyor o kadarda olsun demiiiii
:))) konusması bıle guzellllll yaaa
hayırlısı artıkkk gec gunler geccc
bızde arda ısmıne en uygun onu dusunduk ve cokk hossuma gıdyoooo TUNAA
serfık ınsallahg olur canımmmm
bızımde oglumun adı arda arda nehrı var yanında da tuna nehrıu olsun dedık :))
Güzelim elimde değil ki daha geçen aya kadar bebek istemiyorum diyordum. Ne oldu da böyle oldu anlamadım ki etrafımda benimle evlenip bebeği olanlar ve benden sonra evlenip bebek bekleyenlerin çokluğumu, baskılardan bıkmam mı , eşimin çok istemesi mi , benim burdaki sayfaları okuyup gaza gelmem mi bilemiyorum ama Rabbimden istiyorum. Bu gecenin hürmetine isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah :)) dediğin gibi fazla kaptırmamak lazım ki benim daha beklenen adetime 14 gün var yani bu belirtilerin olması mümkün değil bende biliyorum ama olsun böyle hissetmenin ne zararı olur ki çok çok kırmızı kartı görünce biraz üzülürüm. Sonra çalışmalara devam ederim hepsi bu
benim son SAT 31 mayıstı. günüm geçti ama test için bekliyorum... herkese hayırlısı nasip olsun
sevgiler
arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım bat a 2 gün vardı veeeeeeeeeeeeeeee 2. çizgi silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?