Saç Uzatma Yöntemleri Hazirana kadar uzatmaya devam :)

ayy çok merak ettim inş bel hizasina gelecek kış ayına bu saçlar

uzadığı bi foto da çok belli kış ayına belinde olur saçlar bence ayy o gunleri hayal ediyorumbu arada hangi bakımları yapiyorsun
Canm ben bütün bakımları bıraktım. Tamamen kendi halinde uzuyolar. Tek kullandığım ürün toni guy in duşta bakım maskesi var yıpranmış saçlar için. Bir tek onu kullaniyorum.

Sonuç ne

Canım haftada 2 defa maya maskesi yapıyorum bende ve benim saçlarım da uzuyor ama seninkiler çok güzel uzamış. Acaba kullandığın şampuan gerçekten çok mu etkili oldu bunların yanında

Canım haftada 2 defa maya maskesi yapıyorum bende ve benim saçlarım da uzuyor ama seninkiler çok güzel uzamış. Acaba kullandığın şampuan gerçekten çok mu etkili oldu bunların yanında
Canm bn at kuyruğu şampuanı kullandım bı 4-5 ay. İçine aspirin de attım. Ama bunun yanında maya maskesi de yapmıştım o zamanlar. Hepsini bir kullandigim için hangisi etki etki tam bilemiyorum. Sampuanda etkili olmuş olabilir. Cunku maskeleri bırakıp sadece şampuan kullandıgm zamanlar maskeler kadr olmasada uzmaasi devam etti

Saçımın son hali 57 cm e yaklasmis. Uçlarda kahvelikler var. Tamamını bu renge boyama konusunda çok kararsız kaldım. Baya uzadığı için boya yapmaya kıyamıyorum ama şeytan sürekli de durtuyo :)

Eklentiler

• IMG_20200816_173314.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 167
Saçımın son hali 57 cm e yaklasmis. Uçlarda kahvelikler var. Tamamını bu renge boyama konusunda çok kararsız kaldım. Baya uzadığı için boya yapmaya kıyamıyorum ama şeytan sürekli de durtuyo :)
Aslında saçların bayağı doğal a dönmüş bilemedim bence uçlara ombre yaptırabilirsin
Kaç senede bu kadar doğal a döndü saçların

Ta
Aslında saçların bayağı doğal a dönmüş bilemedim bence uçlara ombre yaptırabilirsin
Tam 2 yıldır boya yapmıyorum canım. Ombre daha önce yaptırdım. İlk tapildiginda çok hoş oluo ama iki ay sonra boya akinca çok kuru kuru kalio uçlar sürekli yapmak yada kestirmek gerekio

Saçların çok güzel uzamış ya bravo valla.. ben de 2 aydır seninkine benzer bir bakım programı uyguluyorum ama saçlarım o kadar yavaş uzuyorki anlatamam. Bunca bakıma rağmen 2 ayda sadece 2 buçuk cm uzamış biraz genetik heralde. Uzamasına çok etkisi olmadı ama bakım saclarimin daha sağlıklı görünmesini sagladi en azından boşuna olmadı yani :)

C
Canim ne kdr bakım yapsanda uzamasına öyle mucizevi bı etki yapmio yağlar . Ben çok uğraştım zamanında yağlarla bakımlarla. Normalde ayda 1.5 cm uzuosa o kdr bakımla 2 cm oldu. Ayda 4-5 cm uzattım diyenelre de inanmıyorum. Bı de saç uzaması dönemsel olarak değişio. Mesela bnm saçlarım yaz ve sonbahar aylarında daha hızlı uzuo. Şu an hiçbir bakım yapmasam da hızlı. Ama kışın ne kdr bakim yaparsam yapıyım aynı sskil uzuo. Sadece daha bakımlı görünmesini saglio bakimlar. Uzmaaya çok bı etkisi yok o yüzden ben bütün bakımları bıraktım. Sıkıldım ugrasamiyorum. Sadece duşta Toni guy in saç bakım maskesini uyguluyorum 3 dk lik o da. Başka hiç bişi yapmiyorum

Haklısın gerçekten bana da anca yarım cm etkisi oldu iki ay boyunca haftada iki kere bakım yaptığım halde.. ben de sıkılmaya başladım doğrusu bu kadar uğraşıp sonuç alamamak şevkimi kırdı o yüzden ben de haftada bir veya iki haftada bir e düşüreceğim artık..

Bir de, ayın büyüme zamanlarında bakım yapmak daha etkili diyorlar onu takip etmeye çalışıyorum umarım fark görürüm.

Kızlar saçlarım tmamen kendi halinde duştan sonra hask in keratin yağını kullanıyorum bı kaç damla. Yipranmadini önlemek için. Puruzsuzlestirici duzleslestirici etkisi de olduğu yazio. Dümdüz bı düzlük beklemeyin tabiki ama eğer saçlarınız kviricik değilse hafif dalgaliysa işinizi görür. Ben dalgalı saçıma suruyorum bı kac damla tülermesini azaltıp baya bı tık daha düz görünüyor. Kokusuna bayılıyorum. Şekerli sakizlar gibi mis gibi kokuyo. Normalde şekerli kokular çok bayar rahatsoz eder beni ama bunun yumuşacık mis gibi bı kokusu var. Sırf kokusu için bile sürdüğüm oluyo

Kış ayına uzun saçlisin cok guzel uzamislar rengide guzel boyadınız mi acaba.. bende koyacağım fotoğraf bit kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…