- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 32
-
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Boya yapmaya kıyamıyorum artık. Değişiklik olsun diye kına yaktım. Ama saçlarım koyu renk olduğu için bı ddgisiklik olmadi. Belki güneşe çıktığımda hafif bı parıltı olabilir sadeceayy iyi sabretmişsin 2 sene benim içim gıcır gıcır boya bayaaa diye bağırıyor nereye kadar sabrederim bilmem
ahh keşke boyaya bulaşmasan doğal saç başka oluyor
Canım sende bayadir foto atmiosun merak ediyorum senin saçlarını da :))))ayy iyi sabretmişsin 2 sene benim içim gıcır gıcır boya bayaaa diye bağırıyor nereye kadar sabrederim bilmem
ahh keşke boyaya bulaşmasan doğal saç başka oluyor
aaa sorun bende de var en uç kısmında zaten o kuru yeri kestirsen belli bir süre sonra yine aynı oluyor uçta var bi sıkıntıBu arada aynı sıkıntı szdede var mı bilmiorum ama saçlarım uzadıkça uçları kuruyor. Dibinde boyunda bişey yok ama uçlar fena kuruyor. Her banyoda hafif bı nem maskesi ypiorum bana msn demio. Kestrmk de istemiyorum fazla kesio kuafirler. Uçlarda hafif boya kalmisti da o da kurutmus olabkr. Maske dsnda gliserin almayı dsnuyorum. Bı ara suyla seyreltip sıvı saç kremi gibi kullndm patlatıp nrmlendriodu ama uçlara faydası olur mu blmiorum. Sizce gliserin den basks ne yapabilirim uçlarını canlandırmak için. Kestirmek disinda
Merhaba, siz miydiniz şampuana aspirin katan? Eğer sizseniz aça saçta kuruluk veya sertleşme yaptı mıKizlar konuyla alakalı degil ama Flormar bu yeni full color ojelerine bayıldım. Normalde flormari marka olarak hiç sevmem kullanmam da ama bu ojeler müthiş. Fırçaları da kalın çok kolay suruluyo ve tek kat yetio. Şimdilik bu iki rengini aldım ama devamı gelecek gibi. Çok tatlı renkler var
Evet ben kullandım aspirini. Benim saçımda kuruluk yada sertleşme yapmadi. Ama ben duşta bskim maskesi de kullanıyorum. Yumuşak oluyo. Belki maske yapmasam sertleşir miydi bilemiyorumMerhaba, siz miydiniz şampuana aspirin katan? Eğer sizseniz aça saçta kuruluk veya sertleşme yaptı mı
Etkisini gördünüz mü peki uzattı mı? Bende denemek istiyorum ama zararı olur saçıma diye korkuyorum cesaret edemiyorum. Ne yaparsam yapayım bir türlü uzatamadı saçlarımı bu artık son ümidimEvet ben kullandım aspirini. Benim saçımda kuruluk yada sertleşme yapmadi. Ama ben duşta bskim maskesi de kullanıyorum. Yumuşak oluyo. Belki maske yapmasam sertleşir miydi bilemiyorum
Benim sampuanim at kuyruğu sampuaniydi onun içine kattım. Uzamaya etkisi oldu evet ama öyle ayda 5-6 cm uzadı diyenlerin gibibdegil. Az bı katkısı oldu. Yani ayda 1.5 cm uzuosa aspirin ve şampuanla 2 cm uzadı. Mucize beklemeyin. Saç naparsaniz yapın kendi bildigini okyo. Ben bunu anladım. Dışardan müdahaleyle öyle aman aman bı uzama olmuo. Malesef sabretmek gerekiyor.Etkisini gördünüz mü peki uzattı mı? Bende denemek istiyorum ama zararı olur saçıma diye korkuyorum cesaret edemiyorum. Ne yaparsam yapayım bir türlü uzatamadı saçlarımı bu artık son ümidim
Bence çok güzel uzamislar cnm bende seni merak ediyordum acaba ne zaman foto ekler diyeKızlar saçımın son hali bu şekilde. Her dusta nem maskesi yapıyorum ama yinede naparsam yapayim uzadıkça uçları kuruyup yıpranıyor. Onu engelleyemiyorum. Saç sskillendiricileri de çok nadir kullanıyorum nerdeyse bıraktım diyebilirm . Uçlarından biraz aldırmam lazm ama korkumdan kestirmeye gidemiyorum ne zaman ucundan al desem 5 cm kesiolar. Biraz daha uzasin ucundaki yipraniklari aldircam
Yok canım boya yapmadım. Işıktan koyu renk çıkmıştır. Uçlar kuruyo farkındayım ama engelleyemiyorum bı turlu. Aslında hindistan ceviizi yağı almıştım nemlendrmek için ama her duştan önce unutuyorum :))Bence çok güzel uzamislar cnm bende seni merak ediyordum acaba ne zaman foto ekler diyesaçlarını mi boyadın gözüme koyu renk geldi sanki uclardaki kuruma yıpranma bende de var ama dikkat ettim hemen hemen her bayanda var uçlara serum mu kullansak
ohh valla saçların doğalYok canım boya yapmadım. Işıktan koyu renk çıkmıştır. Uçlar kuruyo farkındayım ama engelleyemiyorum bı turlu. Aslında hindistan ceviizi yağı almıştım nemlendrmek için ama her duştan önce unutuyorum :))