- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 32
-
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
kıvırcik saçlar uzayınca çok tatlı oluyorburdaki yerimi aliyim gerçi benim saclar kivircik uzasa da belli olmuyor ama var bi hayalimiz :)
ince telli kıvırcık benim bakim istiyor yaakıvırcik saçlar uzayınca çok tatlı oluyor
tabiki cnmince telli kıvırcık benim bakim istiyor yaamaya maskesi bende yapicam sen devam ediyor musun bakimlaraa
ben de kullandim hindistan cevizi diplere bi donem iyiydi cidden simdi yine basliyim bak :)tabiki cnmson hız devam hindistan cevizi yağı sürüyorum başka yaglarda katıyorum veya sade hindistan benim saç çok kısaydı baya uzadı simdi
çam terepentin esansı da katabilirsin içineben de kullandim hindistan cevizi diplere bi donem iyiydi cidden simdi yine basliyim bak :)
esansı yağından daha mi iyii pekiçam terepentin esansı da katabilirsin içine
yaz bitene kadar bizim saclar nereye gelecek bakalim :)selamlar,
belime kadar saçlarım vardı, boyadan yandı kestirmek zorunda kaldım
yaklaşık 1 haftadır haftada 4 kere falan, her saçımı yıkamadan önce uçlarına ve saçlarıma hindistan cevizi yağı yediriyorum. kuru ve yanmış saçlarıma iyi geliyor. yumuşacık geliyor. ayrıca saç diplerime haftada bir hint yağı, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı ve badem yağı karıştırıp yediriyorum. bir güzel diplere masaj yapıyorum. uzamasında etkiliymiş baya.
bakalım benim de hedefim yaza kadar baya ilerleme katetmek
farketmez bence ikisi de olabilir senin saç kaç cmesansı yağından daha mi iyii peki