kızlar benide ekleyin.umutlar mayıs ayına kaldı.11 mayıs adet günüm.yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlıyorum..
Hayatım ben başladım o küre.İnşallah işe yarar sebeb olur inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide ekleyin.umutlar mayıs ayına kaldı.11 mayıs adet günüm.yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlıyorum..
canım arkadaşım topigin hayırlı olsun inş. inş. mayısta hayırlısıyla kalırsın hamile canım arkadaşım bu arada bizim topigide ihmal etme heeeyasakkelimeselam arkadaşlar....5 şubatta kürtaj oldum malesef meleğimim kalbi durmuştu ( mayıs ayında çalışmalara başlıyacağız ve umudumuz mayıs ayında inşallah...Umudu mayıs ayında olanlar burada toplanalım mı ne dersiniz.....:1hug:
Hayatım ben başladım o küre.İnşallah işe yarar sebeb olur inşallah:)
Hayatım çörek otunun aktarlarda tozu var ondan aldım bende hayatta tarçın sewmem ama gülünü seven dikenine katlanır benimde miğdem bulanıyor zorla yutuyorum napalım bi çarecanım yeken midem alt üst oluyor.tar.ın kokusu bayıyor beni.sen çörek otunu nssıl katıyorsun yoksa çiğniyormusun
bende umudumu mayısa bırakanlardanım 1 mayısta günüm insallah aet olamm....
hoşgeldin canım..
inşaallah adet olmazsında bebğine kavşurusun
aa be çok sevdim o karışımı.. valla nasıl yiyorum :))))
bu arada bana akıl veri kızlar..
kullanmam gereken 5 tane fitilim var + adaçayı yağını da kullanmak istiyorum + daha maydonuzlu süt buharı var..
bunların hangisini nasıl kullanayım, sabah akşam şeklinde.. bana akıl verin lütfen..
doremicim bence ilk fitilini kullan 5 gün sonra adaçayi yaini kullanirsin bi kaç gün yeter canim zaten fitilin iltihabini kurutucaktir buda üzerine cila olur kaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook canlarım merhaba umarım bende mayıs ayında mutlu haberi veririm hepinizeee
Çok üzgünüm çoook canlarım merhaba umarım bende mayıs ayında mutlu haberi veririm hepinizeee
haklısın canım da,
ama fitil bittikten sonrada, tam yumurtlama gününe geliyorum..
bu yağ yumurtlama gününde kullanılıyor mu ki?? fisfisfis
gerçekten doremicim zamanlama biraz ters ama bence önemli olan fitilin çünkü o senin asil tedavin canim bizim kullandigimiz yag ise alternatif bisey ve çook bi bilgim yok ama dr hamilelere bile adaçayini yasaklarken bizim tam yumurtlama döneminde yagini kullanmamiz yanlis olur gibi geliyo bana kafamçokkarıştı