- Tibbi hicbir problem yok, 1 adet cocugum var Allah bagislarsa, Hsg vs. çekildi, rabbime sukur iki tarafta da sorun yok. Yaş:36,
- Denemelerde 15.aya girdik sanirim... 15 ayda 3 kez yumurta takibi yaptim, 2kez igneli asilama denedim, benim bunye igneleri sevmedi, yumurtalar erkenden catladi, asilama iptal oldu. 1 kez ilacli asilama yaptim tutmadi. Ilk tup bebek denememde 3.gun 2 taze embriyo transferi ile hemen gebe kaldim, kalp atisini vs. duydum 9. Haftada dusuk yasadim. Hayat bu arada kurtaji da ogretti, bir daha yasatmaz insallah.
- Hazırlık sürecinde hamile kalmak isteyenler icin ozel tasarlanan prenatal multivitamin sabah-aksam, bir de pihtilasma olmasin diye gunde 1 ecoprin. Sabah Karindan 300IU Gonal-F, aksam kalcadan menopur-75, toplamda 5 tane Cetrotide ve 1 Ovitrelle kullandim. kullandım. Vmax ve impryl ile eşimin sperm kalitesini destekledik
- Persembe sabah opu oldu, 33 yumurtanin 20si olgunmus, 10dollendi, 10 tanesi dün icin gozlem altindaydı dollenme bekliyoruz, sayi artabilir diye aradilar. Donuk trn. olacagi icin 5 gun bir daha aramayacagiz, 5.gun bakariz dendi. Çok yumurta çıktığından Ohss riski almamak icin tedavim taze transfer yerine donuk transfere evrildi. Biraz hırpaladığı doğrudur, hafif şişlik var şu anda 5 günlüğüne karından oksapar ve cetrotide, ağızdan dostinex, antibiyotik ve bir hap daha alıyorum, vitaminlere bir süre ara verdik. 20 haziranda ilk regli bekliyoruz...
Bu sefer gecen seferden farkli seyler yaptim cok etkili oldu paylasmak isterim. Buradan ogrenerek zeytinyagina kuru incir ekleyip her gun yedim, bir de endometrium icin her gun duzenli olarak nar suyu ictim, bu vesileyle bekledigimizden cok fazla sayida, çoğu olgun yumurtamiz oldu (pko olmayan 35 yas ustu icin sayi onemli) rahim cok daha hizli kalinlasti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Beklenen BAT yok tabi, bir regl oluyorum, bir sonrakini olduğumda transfer hazırlıkları başlıyor, temmuz sonuna hallolur sanırım