- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Bekliyoruz güzel haberi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz güzel haberi
İnşaAllah. O kadar çok ihtiyacım var ki o miniğe Rabbim nasip eder inşaAllah. Valla bende anlamadım o belirtilere pozitif anlam mı yüklesem negatif mi bilemedim bekleyip görecez bakalımÖyle düşünme ya O belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan oluyor, az ilaç kullanmıyoruz. İlaçlar yan etki yapmaz diyorlar ama geçen sefer bıraktıktan sonra benim bacaklarım Çok fena agrıdı ve birden varislerim çıktı. inşallah bizimlelerdir miniklerimiz
Bende 9 da bi idrar testi yaparım test günü de kan testi yaparım artık. Ol desin oldursun Yaradan inşaAllah9 veya 10 da çıkar diye düşünüyorum
İnsallah kuzum hepimize
Çok erken yapmışsınMerhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Bence biraz erken, moralinizi bozmayınMerhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Aminnnn kuzumBende 9 da bi idrar testi yaparım test günü de kan testi yaparım artık. Ol desin oldursun Yaradan inşaAllah
Vereyim o zaman canım çok teşekkürler bayagi bilgilisiniz maşallahDoktorunuz ozel bir sey demediyse 2ser gun ara iyidir. Benim 610larda cikinca bir daha verme demisti.
Kişiden kişiye değişiyor canim ya..Ben kizimda 6.gun idrarda pozitif görmüş kan vermeye kosmuştum...kimisi de 8 9.gunde gorebiliyor insallah erken yaptigin icindirMerhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
İnşallah ya cok moralim bozulduKişiden kişiye değişiyor canim ya..Ben kizimda 6.gun idrarda pozitif görmüş kan vermeye kosmuştum...kimisi de 8 9.gunde gorebiliyor insallah erken yaptigin icindir
Ben yaptım canim dün 9 gündü çift çizgi çıktı biri tabi daha silik ama yarın da kan verecegimÖnce evde idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de varsa çıkar mı acaba.
Hadi hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşaAllah
Zaten ücretli oluyor progestan dex canim o yüzden reçeteye gerek yokKızlar sizler biten ilaçlarınızı ne şekilde alıyorsunuz benim progestan dex bugün bitiyor da reçetesiz alınıyor mu
Yarın da seni bekleyeceğiz kat kat katlanarak artmış bir değerle başla insallah ve sağlıklı bir şekilde çoğalsınBen yaptım canim dün 9 gündü çift çizgi çıktı biri tabi daha silik ama yarın da kan verecegim
Amin ins canim sana yazacaktim bende gittin mi merak ediyorum çok güzel haberleriniYarın da seni bekleyeceğiz kat kat katlanarak artmış bir değerle başla insallah ve sağlıklı bir şekilde çoğalsın
Az kaldı kuzum evden bir turlu cıkamayangillerdenimAmin ins canim sana yazacaktim bende gittin mi merak ediyorum çok güzel haberlerini
Valla merakla bekliyoruz gelip biz götürcez sen çıkmazsanAz kaldı kuzum evden bir turlu cıkamayangillerdenim
Tebrik ederim. Saglikla ilerlesinKızlar aradılar az önce 26 yumurtanın 14 ü döllenmiş 4 tanesi küçüktü bizim istediğimiz boyutta değildi dedi 3 tanesi de gelişmeye çalışan yumurtaydı dedi geri kalan 19 un 14 tanesi döllenmiş
Süper canim insnhepsi beşinci güne de giderKızlar aradılar az önce 26 yumurtanın 14 ü döllenmiş 4 tanesi küçüktü bizim istediğimiz boyutta değildi dedi 3 tanesi de gelişmeye çalışan yumurtaydı dedi geri kalan 19 un 14 tanesi döllenmiş