Doktorumla konuştum gününe göre çok iyi dedi 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi canım inşallah hepimiz güzel haberler alalımBende aynı gün transfer oldum cumattesi test günü dediler erken diye düşük olabilir cuma günü mutlaka terkrar verin iki katı artması önemli
Biz nasıl bekliyces şimdiDoktorumla konuştum gününe göre çok iyi dedi 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, aklınıza kötü düşünceler getirmeyin lütfen, kolay değil biliyorum ama, Rabbim yardım etsinHerkese hayirli bayramlar
Ikize hamileyim simdilik iki tane kese gördüm pazartesi günü kalp atisini dinlicez insallah suan 6+0 yani 7 haftalik oldum bugün. 4 Gündür cok migdem bulaniyordu karnimda agriyordu kisacasi iyi hiss etmiyordum kendimi . Bugün nedense hic biseyim Yok iyiyim yani cokta korkuyorum kalp atisini duymam diye acaba bebisler büyümedimi noldu vallah kafamda deli sorular ya düsük olunca hiss ediliyormu nqsil oluyor
ben yıllardan beri sonuç 3 den yukarı alamadım 6. denememdi ama ilk kez dondurulmuş transferdi canım rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım hepinize :)Biz nasıl bekliyces şimdinasıl cesaret edip test yapabildin maşaallah
Evet aynen kuzum tarsfer sürecini yalnız eve kapanıp kimseyle görüşmedim Allah’a cok dua ettim bu süreçte sürekli Güzel mevlamı daha fazla andım kapandım iyice içime tek eğlencem telefon ve belgesel oldu onun dışında bol bol dua ettim her işimi kendim haptım kendim pişirdim kimse benim önüme tek bir şey getirmedi manevi olarak cok zor bir 9 gün geçirdim yarın 10.günüm Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkese herkese evlat versin yanı sırada bize insallahGunler gecmiyordu... Transfere 8 gun var, telefonum ucak modunda, kimse ile bayramlasmadim, konusmadim, canim icime kapanmak istedi oyle yaptim. Gecen sefer 15.gunde transfer olmustu, bu kez 21.gunde olacak nasipse, bakalim neler olacak?? Hakkimizda en hayirlisini ver rabbim...
N Nisanesintisi01 yarina senin test gununu bekliyoruz degil mi? Hadi hayirlisi :))
Negatif gördüğünüz icin uzgunum bende gördüm anlıyorum sizi emin olun ama ters birsey yazmadim siz nasil algiliyorsaniz öyle okuyorsunuzdur.Kafama göre değil hemşire negatif olursa sonucunuz bırakın demişti fakat negatif haberini iletemediğim için bıraktım keza bugün ulaştım ve evet bırakabilirsiniz sonucunuz negatif dediler. Bu arada mesajlaşma üslubunuz biraz ters her defasında yazdığınız yazılar bana biraz sert geldi belkide cümleleri yazınsal olarak ifade ettiğimiz için bana öyle gelmiştir. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.Buraya merak ettiğimiz şeyleri yazıp paylaşıyoruz biraz daha eleştirmeden yorumlarımızı yazarsak çok memnun olurum anlayışınız için teşekkür ederim
İnşallah artarak devam ederArkadaşlar 12 si transfer olmuştum 3. Gün embriyosu transfer hariç bugün 9. Günüm kan verdim biraz önce 48.05 çıktı sizce iyi mi
Rabbim kolaylaştırsın elini karnına koy ya varis tesbih cek 100 tane ve embiya ayetleeini oku kuzum duadan güzel bir şey yok yerler gökler dua üstüneİnşaallah kuzum inşaallah, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberler alalım, beklemek çok zor, Rabbim kolaylaştırsın
Hakkinizda hayirlisi olsun en guzelini yapmissiniz ne kadar az kisi bilse o kadar huzurlu kaliyor insan kafa rahatligi önemli bi süreçte .Gunler gecmiyordu... Transfere 8 gun var, telefonum ucak modunda, kimse ile bayramlasmadim, konusmadim, canim icime kapanmak istedi oyle yaptim. Gecen sefer 15.gunde transfer olmustu, bu kez 21.gunde olacak nasipse, bakalim neler olacak?? Hakkimizda en hayirlisini ver rabbim...
3.gün embriyosu 12.gün bakılıyor 3 gun var testine ve şuanki sonucun güzel kuzum Rabbim kucağına aldırsın dilerimİnşallah artarak devam eder
İnşallah canım. Emek veren herkes mükafatını alir umarım zor surecler.
Yaaaa beni alintiladin goren hamileyim zanneder3.gün embriyosu 12.gün bakılıyor 3 gun var testine ve şuanki sonucun güzel kuzum Rabbim kucağına aldırsın dilerim
O zaman çok güzel rabbim kat kat artmasını nasip etsinDoktorumla konuştum gününe göre çok iyi dedi 2 gün sonra tekrarlayacağız dedi canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Allah razı olsun kuzumRabbim kolaylaştırsın elini karnına koy ya varis tesbih cek 100 tane ve embiya ayetleeini oku kuzum duadan güzel bir şey yok yerler gökler dua üstüne
Söyleyene değil söyletene bakYaaaa beni alintiladin goren hamileyim zanneder
İnşallah canm ama tedavim Eylül gibi düşünüyorum. Sen ne durumdasinSöyleyene değil söyletene baktez vakitte inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?