• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle kullanmayın çoğu mantar ilacı prospektüsünde yazar hamileyken kullanılmaz diye. Hamileyken kullanılan bazı kremler falan var ama doktorunuza danışın. Benim doktorum transferden önce vajinal mantar için ilaç vermişti. Bendede devamlı tekrarlayan mantar var hiç geçmiyor suanda hiç sıkıntı yaşamadım
Doktorum bana kaşıntı kremi kullanabilirsin demişti. Benim ki baya aktif bi mantar yanma kaşıntı şişlik çok fazla o yüzden kullanmak zorunda kaldım

Kızlar hala kanamam olmadı ve hiçbir belirti de yok benim anlayamadığım bi konu daha var transfer sonrası beta hcg düşük çıktı sonra iki katından fazla düştü bu durumda ben kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi geçiriyorum kafam çok karıştı ve neden hala kanamam yok olmadığı gibi hiçbi belirti de yok
Dis gebelik geciriyor olsaydiniz simdiye kadar agri ve kanamaniz sizi hastaneye gitmeye zorlardi. Dis gebelik surecinde olmadiginizi degerlendirebilirsiniz. Boyle bir durumda gec mudahale en hafif ihtimalle tupleriniz ve yumurtaliginizda telafisi imkansiz tibbi problemler yaratabileceginden hekiminiz bu şüpheye sahip olsa asla sizi kontrollerini saglamadan birakmazdi. Dis gebelik tup bebeklerde daha nadirdir. Imkansiz degil ancak kimyasal dusuk ve dis gebelik cok baska sureclerdir. Yine de endiseniz sizi cok zorluyorsa dis gebelik acil serviste bu supheyle basvuruldugunda muhakkak degerlendirilmesi gereken bir husustur lutfen bir hastahanenin acil servisine basvurunuz.

Arkadaşlar merhaba.. 17temmuzda transfer oldum ve çok fazla ilaç kullanıyorum. Günde 3kez 2şertane estrofem, 2kere de vajinal yoldan estrofem; 2 kez de 2şer vajinal fitil . Diğer kan sulandırıcılar vitaminler de cabası, yaklaşık 1 haftdır kullanıyorum ve 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı halsizlik mide bulantısı var bu ilaçlar tetikliyor sanırım bu kadarına bünyem zorlandı:( bir öneriniz var mıdır, özellikle de baş ağrımda kurtulmam için , çok zorlanıyorum:((

Taze transfer ise normal rahim dinlenmedigi icin bende cok çekmiştim
Canım senin lekelenmelerin ne zaman başladı ve kan testin. Direk 0 mı çıkmıştı ben artık dayanamıyorum. Bu strese bu akşam yaptıracağım ama şeyden korkum 10 20 gibi bir değer olursa yine beklemek zorundayım 9. Günüm bugün ve 3. Gündür lekelenmelerim devam ediyor hata bugün artmaya bile başladı He halen kahve rengi ama bence ilaçlar dökülmemize izin vermediği için bu şekilde süründüyor beni diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba.. 17temmuzda transfer oldum ve çok fazla ilaç kullanıyorum. Günde 3kez 2şertane estrofem, 2kere de vajinal yoldan estrofem; 2 kez de 2şer vajinal fitil . Diğer kan sulandırıcılar vitaminler de cabası, yaklaşık 1 haftdır kullanıyorum ve 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı halsizlik mide bulantısı var bu ilaçlar tetikliyor sanırım bu kadarına bünyem zorlandı:KK43: bir öneriniz var mıdır, özellikle de baş ağrımda kurtulmam için , çok zorlanıyorum:KK43:(
Benim ahrıyordu parol içebilesin dedi doktor ama ben karanlık bir yerde sessiz ortamda uyumanızı öneririm ses olan yere durmayın gazla telefona bakmayın

Dis gebelik geciriyor olsaydiniz simdiye kadar agri ve kanamaniz sizi hastaneye gitmeye zorlardi. Dis gebelik surecinde olmadiginizi degerlendirebilirsiniz. Boyle bir durumda gec mudahale en hafif ihtimalle tupleriniz ve yumurtaliginizda telafisi imkansiz tibbi problemler yaratabileceginden hekiminiz bu şüpheye sahip olsa asla sizi kontrollerini saglamadan birakmazdi. Dis gebelik tup bebeklerde daha nadirdir. Imkansiz degil ancak kimyasal dusuk ve dis gebelik cok baska sureclerdir. Yine de endiseniz sizi cok zorluyorsa dis gebelik acil serviste bu supheyle basvuruldugunda muhakkak degerlendirilmesi gereken bir husustur lutfen bir hastahanenin acil servisine basvurunuz.

Anladım bu durumda kimyasal gebelik diyebiliriz o zaman kimyasal gebelikte kanama belki de olmuyordur hastanemi aradım dönüş yapacaklar

Anladım bu durumda kimyasal gebelik diyebiliriz o zaman kimyasal gebelikte kanama belki de olmuyordur hastanemi aradım dönüş yapacaklar
Ben kimyasal gebeliğimde gerçi tüp bebek değil normal yolla kalmıştım o zaman. Adetimden 5 gün sonra oldum ve 10 gün adet oldum çok yoğun bir şekilde

Arkdasımın da yanlış hatırlamıyorsam sonradan geldi adeti önce kimyasaldan kalan kanı attı sonra 15 gun sonra adet oldu doktoru ilk kanamaya dusuk kanaması ikinciye de adet kanı dedi

Kimyasal gebelik de bir dusuktur ancak haftaya göre hemen kanama olmayabilir. Hekiminizle gorusun. Muhakkak ki kanamaniz/adetiniz olacaktir ancak bazen gecikir.

Arkadaşlar merhaba.. 17temmuzda transfer oldum ve çok fazla ilaç kullanıyorum. Günde 3kez 2şertane estrofem, 2kere de vajinal yoldan estrofem; 2 kez de 2şer vajinal fitil . Diğer kan sulandırıcılar vitaminler de cabası, yaklaşık 1 haftdır kullanıyorum ve 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı halsizlik mide bulantısı var bu ilaçlar tetikliyor sanırım bu kadarına bünyem zorlandı:( bir öneriniz var mıdır, özellikle de baş ağrımda kurtulmam için , çok zorlanıyorum:((
Su aliminizi gunde 3 litreye cikardiniz mi?

Kızlar ayın 16 sında 5. Gün embriyosu transferi oldum ya. Bu sabah mide bulantım başladı? Bu normal mi? Doktorumu aradım şimdi ulaşamadım. Merak ettim size sorayım dedim😘
Bulanti ilaclarin ya da yediginiz bir yemegin neticesinde olabilir, bhcg degerinizin bulanti yaptırmasi henuz imkansiz. Taze transfer mi dondurulmus mu oldunuz?

Back