Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Komple mi düştü canım koymama gerek olduğunu düşünmedim ama ben yarım saat yatmışım, bana 10 dakika yat kalk sonra biraz yürü dediler

Buraya benide eklermisiniz

Aynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transfer

Hadi bakalım hayırlısı inşallah kaçıncı denemem olacak benim doktorum Eylül gibi yapalım dedi ama ben ilk adetim de yapmak istiyorum aslında

Hayir onve doktoruna sorabilirsin ama benve koyma. Akşamkini iyi yerlestir derine birakmamissin demekki
Buraya benide eklermisiniz
Tabi gerekli bilgileri yazarsaniz

Bilmiyorum artk pıhtı kan gormekten midem bulanıyor bu denli fazla olmasi rahatsz ediyor beni
Jinekolog arkadasimin soyledigine gore (tabii ki tum degerlerinizi bilmedigi icin sadece soylediklerimle yorum yapabildi) endometriosis ve taze transfer bir araya gelince 4 günü biraz asan agir kanama ve bazen ardindan yaklasik 2 haftayi bulan ped dolduran lekelenme goruluyormus. Kan sulandiran agri kesiciler (aspirin benzerleri) uzak durmani ve 4 gunden uzun surerse doktorunla randevun daha gec olsa bile daha erken iletisim kurmani tavsiye etti.

Hadi bakalım hayırlısı inşallah kaçıncı denemem olacak benim doktorum Eylül gibi yapalım dedi ama ben ilk adetim de yapmak istiyorum aslında

Transfer ücreti baya artmış ne kdra yaptırdın ben 4. 500 tl yaptım
2.denemem olucak inş. Bizim raporumuz vardı toplam 6500 verdik opu transfer hepsi içinde ikinci için transfer ücreti alıncak demediler henüz ama alınıyo mu bilmiyorum çözdürme için 1100 alıyolar ekstra

Simdi mesaj attim durumu cvp bekliyorum umarim yazar haftasonu oldugu icin yazar mi bilmiyorum. Bu normal degil bence

Merhaba arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesi dolaptan çıkarılır çıkarılmaz mı vurulacak yoksa Bi süre bekletilecek mi Cetrotide gibi

Canımm cok gecmıs olsun agrıların acıların bı an önce bıtsın ınsaallah
Aynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transfer
Canım ınsaallah hayırlara vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…