Peki genetiğe gidip sağlam çıkınca düşme ihtimali de azalıyor mu? biraz araştırdım ama kesin bir şey bulamadımCanım embriyoların 5 gune gelmesi bekleniyor gelenlerden parça alınıyor ve embriyoları donduruluyor sınra o parcalar genetiğe gidiyor bizim sonuc 2 haftada cıkmıs tı problemli olanlar imha ediliyor saglıklı olanı istediğin zaman transfer ettirebiliyorsunuz ayr8ca genetige gidenin tutma sansı cok daha yuksek cok sukur benım 3. Transferim genetige gittiği için tuttu
Cok iyi benceselam kızlar, 14. gün değerim 782 çıktı. iyi, di mi?
ay çok sevindim. 15. gün 2500 çıkan çok gördüm, o yüzden acaba düşük mü diyodum. 5. gün embriyosuCok iyi bence
Hayir canim senin 2 gunde %60 artmışsa yeterli ve sağlıklıdır kii senin değerin de canim gayet güzelay çok sevindim. 15. gün 2500 çıkan çok gördüm, o yüzden acaba düşük mü diyodum. 5. gün embriyosu
TamamdırTest gününü yarin belli olunca yazin duzenlerim.bol şans diliyorum hayirli haberlerle gelin inşallah
Yarin test gunu, embriyo sayisi ve günü yazin eklerim
Canm normal bende de vardi ictigimiz ilaclardan olabiliyo hormonlar degisiyor hani sonucta degerlerimiz yükseliyor ondan dolayi. Gebelik de de oluyo kimisi bunu bile belirti sayiyo ama sen sakin kal işe gitsin bakma su ic dinlen tamm mi
Bulantı baş dönmesi yok ben de ama karın ağrım çok var normaldir sonuçta işlem yapıldı . Ama baş dönmen belki ilaçlardandır . Endişelenme sen dr unda. Normal demiş kafanı boşalt rahat ol. Bir de çok yumurta toplananlarda daha çok ağrı oluyormuş senin kaç toplandı ?Merhaba benimde üç gün önce yumurtalarim toplandı üç gündür giderek artan karin ağrıları mide bulantilari bas donmesi oluyor doktor adete kadar devam edeceğini söylüyor normal bir şey mis bilgisi olan var mi
Teşekkür ederim canım dönüşün için bugün başladı benim adetcanım ben opudan sonra 10. gün adet oldum, ilk 6 gün progestan kullanmıştım, belki kullanmasam daha da erken olurdu.
İnşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBen de yerimi alayım yarın 3. Gün embriyosu transferi , 2 embriyo transfer edilecek
Cok cok güzel bence değerinizselam kızlar, 14. gün değerim 782 çıktı. iyi, di mi?
Kuzum benim bak moralimizi yüksek tutmamız lazım üzülmek yok stres yok evet belirti arayacaksın aranıyor acabalar kafamızdan geçip duruyor, biz sana kızar mıyız hepimiz aynı durumdayız, sen gönlünü ferah tut olur muCok cok güzel bence değerinizSizde belirtiler ne zaman başladı ben belirsizlikten ölecegim sanırım Arkdaslar bana yine kızabilir ama tek bi belirtiye bile insan yasamak istiyor beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden moddan düştüm baya artık olmadığını düşünüyorum bu arada 5.gunüm bugün napalım hayırlısı artık
Evet inşllah öyledir geceden beri ümitsizliğe düşmekle düşmemek arasında bocalıyorum resmen oysa olmazsa yeniden devam etmeye alıştırdım kendimi ama işte insan korkmuyor değil. Yinede karnında ki de yaşasın istiyor rabbim hepimizin önce karnını sonrada kucaklarını doldursun inşllahCanım aynı şeyleri düşündüğüm için yazmak istedim. Bana da çatlatma iğnesi vurduklarin da dehşet bir göğüs ağrısı olmuştu. Ama şuan pozitifi gördüm göğüs ağrım var ama asla o iğneyi vurdukları gibi değil. Yani brnce gerçek gebelikte durum o şekil de olmuyor.
İnşaallah güzelcene artmıştır canım, sizle birlikte bizde heyecan yaşıyoruzArkadaşlar bugün 11.gunum saat 10.5 ta tekrar kan vermeye gidicem i sallah güzel artar bide akşam ben hafif bir lekelenme oldu tedirgin oldum hemen hemşiremi aradım korkma bugünlerde ara ara gorebilirsin arttığını görürsen iğneni yaptır dedi
Sağol kuzum teşekkür ediyorum biliyorum kendimi farklı seylere vermem gerek umarım başlatabilirim bunuKuzum benim bak moralimizi yüksek tutmamız lazım üzülmek yok stres yok evet belirti arayacaksın aranıyor acabalar kafamızdan geçip duruyor, biz sana kızar mıyız hepimiz aynı durumdayız, sen gönlünü ferah tut olur mu
Kolay değil elbette hiç değil süreci beklemek o kadar zor ki, bir an önce geçsin istiyor insan, gözümüzü açıp kapatsak zaman gelmiş olsa şahane olurduSağol kuzum teşekkür ediyorum biliyorum kendimi farklı seylere vermem gerek umarım başlatabilirim bunu
Aynen öyle test yapacaktım eğer belirti olsaydı bayram günü 8.gun oluyor ama bu durumda vazgeçtim gününde test yapacağım testte onu tekrar yaşayıp bir de bu ilaçlarla kahrolmak istemiyorum kanı tam gününde vereceğim her şey bir anda olup bitsinKolay değil elbette hiç değil süreci beklemek o kadar zor ki, bir an önce geçsin istiyor insan, gözümüzü açıp kapatsak zaman gelmiş olsa şahane olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?