Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn aminnnnn ben doktora geç gideceğim bayram araya girdiği için doktor geç çağırdı bu sebeple senin ultrason görüntünü görünce çok mutlu oldum gözlerim doldu gerçekten çok sevindim
Sende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniyle benim bidahaki randevum ultrason icin 26. kalp atislarini duymak icin insallah duyarim bi sorun cikmaz

Benimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde
Evet Eylül de diye konuştu doktorum o zaman inşallah mutlu sonuç alırız inşallah
Eylulde yine beraberiz inşallah
benim de ancak o zaman olur sanırım canım. Taşınma durumum var, taşınıp sakin kafayla başlarım
Eylül topigi açarız mayis yada haziran annesi oluruz belki kim bilir

aynen öyle canım

Sende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniyle benim bidahaki randevum ultrason icin 26. kalp atislarini duymak icin insallah duyarim bi sorun cikmaz
İnşallah canım aminnn o kadar heyecanlı ve sabırsızim ki zaman geçmek bilmiyor beni bayramdan sonra çağırdı o hafta da işlerim çok yoğun olduğu için muhtelemen 31 inde gideceğim yani insallah hem kese hem kalp atışını aynı anda duyarım senin de güzel haberlerini bekliyorum 26 sında

Eylüle beni de yazın kızlar

Insallah canim hersey güzel olucak ben inaniyorum ikimizin adinada

Canım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.

Canım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.
Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa

Amin inşallah seninde inşallah bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Canım umudunu kaybetme sakın rabbim isteyen herkese nasip etsin ben çok aç denedim kullandığımız iğneler ve ilaçlar yapıyor çok normal ben 1 günde 20 tane ped kullanıyordum inanılmaz ağrımda oluyordu birde bence denedin mi bilmiyorum ama prp yaptırmayı dene bir dahaki denemende bende yumurta konusunda faydalı oldu sırf bu durum İçin İstanbul’a geliyorum Antalya’dan rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin

Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa
Canım tek tüpü olupta hamile olan çoook.Amh değerinde kötü değil inan.beterin beteri var.Lütfen üzülme canım benim.Elinde değil biliyorum ama birde şöyle düşün bir daha deneyebileceksin ve inşallah o zaman tutacak.bende sana bu yazımı hatırlatacağım tamam mı :*

Benim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorum

İnşallah. Diğer denemede konuşacağız doktorla ne gerekirse yapilacak canm.
İnşallah
Benim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorum
Ilk defa duyuyorum bilenler cvp yazar illaki. Hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…