- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
Sen ne yaptın. Kaç yumurta toplandı canımKızlar nasıl geçti opu? @Sohrab @Catlak-kurabiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne yaptın. Kaç yumurta toplandı canımKızlar nasıl geçti opu? @Sohrab @Catlak-kurabiye
2. Gün embryosu kuzucm Allah'tan ümit kesilmez ilaçlarına devam rabbim pozitife çevirsin inşallahCok üzgünüm....
Test yaptm negatif 10. Gun bugun erken mi bilmiyorm keske yapmasaydim
Hayirlisi olsun canim planlari transfer edip ona gore hareket edersiniz ya da doktor ne derse..opu da kac yjmurtan cikiyor sayın iyi ise dert etme insallah bir dahaki sefere kavuşursun melegine2 tane 6.gn dondurulan var canım ama prk iyi değildi kaliteleri doktor transfer zamanımda bunlar ikinci planda çok iyi değiller demişti onları transfer eder miyiz hiç bilmiyorum doktorumla görşmedim henüz toplantı yapıcaklarmış önce neden negatif olduğuna dair görüşme yapıcaklarmış sonra bana döneceklermiş. Tekrar yumurta toplama olursa nasıl olcak bilmiyorum
Cok sevindim canim sagliklica.kucagina almayı nasip etsin Alalhim Darisi hepimize olsun insallahVallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim tamamına erdirsinKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiii Sevinmekten cok agldimm
Bana erken felan demedin. Ben senin iyiliğin için moralin bozulmasın diye belirtmek istedim . Uzatmayı düşünmedim zatenBen gayet sakinim atarlanmadim da. Erken gebelik testi oldugunu soylememe ragmen usteleyip halen erken test mi diye diretiyosun hani salak bi insan bile okuduğunu anlar dimi testin uzerinde yazilani. Bende bildigimi söyledim uzatilacak bisey değil olay bu.
Yumurtam 15 tane çıkmıştı 14 ü olgun çıkıp döllenmişti ama ileri gidemediler 3.gün bi tane donduruldu 5.gün bi tane 2 tane de 6.gün bu ilk transferimdi. 3.günü çözüp 5e gitmesini beklediler transfer xamanı ama gitmediHayirlisi olsun canim planlari transfer edip ona gore hareket edersiniz ya da doktor ne derse..opu da kac yjmurtan cikiyor sayın iyi ise dert etme insallah bir dahaki sefere kavuşursun melegine
Normal test yokki burda hepsi erken test zaten.
Hayır canım olurmu erken gebelk testi ve normal testler var normali adeti geçince yapıyorlar diğerini adet gününe yakın zamanda yapılan .
Erken testti yaptigim normal testin yapilmayacagini biliyorum.
Sakin olabilirsin yapılmayacağını bilmiyordun demedim zaten . Bukadar atarlanmanın manası yok . Karışınızdakini aşşalar gibi ne biçim cevap veriyosunuz ?
Ben gayet sakinim atarlanmadim da. Erken gebelik testi oldugunu soylememe ragmen usteleyip halen erken test mi diye diretiyosun hani salak bi insan bile okuduğunu anlar dimi testin uzerinde yazilani. Bende bildigimi söyledim uzatilacak bisey değil olay bu.
LadyNurr dikkatlice okursan erken test demis en basindaBana erken felan demedin. Ben senin iyiliğin için moralin bozulmasın diye belirtmek istedim . Uzatmayı düşünmedim zaten
Hangi merkeze gidiyorsun canim senYumurtam 15 tane çıkmıştı 14 ü olgun çıkıp döllenmişti ama ileri gidemediler 3.gün bi tane donduruldu 5.gün bi tane 2 tane de 6.gün bu ilk transferimdi. 3.günü çözüp 5e gitmesini beklediler transfer xamanı ama gitmedi
Seninle bir derdim yok inan hormonlarimiz zaten bizimle oynuyor sen dedin ben demedim diyerek gerilmeyelim yeterince duygu durumumuz var bu dönemde. Kalbini kirdiysam ksura bakma hakka girmek istemem.Bana erken felan demedin. Ben senin iyiliğin için moralin bozulmasın diye belirtmek istedim . Uzatmayı düşünmedim zaten
bakalım bugunu de sayarsak kaldı 3 gun sanırım bugun opu gununuz karıştırmıyorsam iyisinizdir umarımOyun bulun bi tane. Özellikle çiftlik oyunlarınj çok seviyorum, bir şeyler ekip biçene kadar bir sürü zaman geçmiş olur,
canımm az daha sabret rabbım sonunda sevındırsın ınsaallahCok üzgünüm....
Test yaptm negatif 10. Gun bugun erken mi bilmiyorm keske yapmasaydim
Canımm saglıkla katlansın ınsaallah Nice sevıncten aglayacak guzel haberlereKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiii Sevinmekten cok agldimm
canımm bugun de ıcımden sen gecıyordun nasıl acaba die benım de sımdılık pozıtıf gıbı ama çarşamba test gunumu bekleyeceğim
Canımm rabbım gonlüne teslımıyet versın ınsaallah en kısa zamanda nasip olsun Biliyorum ne dersek sana teselli olmaz tum duygularını yaşa ve dimdik hayata devam et ınsaallahMerhaba kızlar bugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
Çok sevindim canım, hayırlı olsun, güzel bir değer görmen dileğiylebakalım bugunu de sayarsak kaldı 3 gun sanırım bugun opu gununuz karıştırmıyorsam iyisinizdir umarım
canımm az daha sabret rabbım sonunda sevındırsın ınsaallah
Canımm saglıkla katlansın ınsaallah Nice sevıncten aglayacak guzel haberlere
canımm bugun de ıcımden sen gecıyordun nasıl acaba die benım de sımdılık pozıtıf gıbı ama çarşamba test gunumu bekleyeceğim
HarikaaaaKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
Aa senin de pozitif olmuş. Hayırlı olsun canım benimKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
Canımm gözünaydın ınsaallah saglıkla katlanıp hayırlarla kese ve kalp atısı ıle gonlunu daha da ferahlandırırsınKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
Sen nasılsın canımÇok sevindim canım, hayırlı olsun, güzel bir değer görmen dileğiyle
Hamd olsun canım, idare eder vaziyetteyim. Rüyalarımda sürekli farklı tedavilere gidiyorum.Sen nasılsın canım