Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yapmışsın bence de canım. Testin negatif olduğunu hemen unut ve lekelenmene yogunlas. Belli ki tutunmaya çalışıyor daha. Tutunacak ki sonra kana salgılansin. Biliyorsun benim kimyasal oldu ama 3. Gün embiriyosu transferin 11. Günü akşam lekelenme yaşadım. Ertesi gün kanda 32 çıktı. İçini ferah tut.
Test gunumu beklicem canm
canımm bugun de ıcımden sen gecıyordun nasıl acaba die benım de sımdılık pozıtıf gıbı ama çarşamba test gunumu bekleyeceğim 🥰
Hadi inşallah 😍💚
Kızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı😍😍
Canm cok sevindim 😍❤❤❤

Seninle bir derdim yok inan hormonlarimiz zaten bizimle oynuyor sen dedin ben demedim diyerek gerilmeyelim yeterince duygu durumumuz var bu dönemde. Kalbini kirdiysam ksura bakma hakka girmek istemem.
Sorun değil hormon ilaçları kullanırken nasıl olumduğunu biliyorum .. hakkını sende helal et

LadyNurr dikkatlice okursan erken test demis en basinda 😀
Uzatilacak bisey degil elbet hepimiz dalginiz, yorgunuz, alinganiz..
Biz aramızdada hallede bilirdik ben yanlışda okumuş olabilirim doktordaydım . Arkadaş üzülmesin diye aslında onca şey yazdım henüz erken olduğu için 😉 normal gebelik testi yok dediği için aslında var olduğunu özellikle erken diye belirterek sadece ezaneden alabilir diye söyledim . Hallettikde sorun yok

Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorum😔yarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti

Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorum😔yarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
Gecmis olsun canm benim ❤

Cok gecmis olsun. Tum bu cektiginiz cileler size saglikli guzel bir bebek olarak dönsün.

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Periferik kromozom analizi universite ve arastirma hastanelerinde yapılıyor ama sonuç 2 ayı buluyor sanirim. Acaba ozel genetik tani merkezlerine mi sorsaniz?

Geçmiş olsun canım, çabucak toparlanırsın inşallah ❤️

Periferik kromozom analizi universite ve arastirma hastanelerinde yapılıyor ama sonuç 2 ayı buluyor sanirim. Acaba ozel genetik tani merkezlerine mi sorsaniz?
Canım doktor 3. Deneme için 3 ay sonra dedi. O arada çıkar sonuçlar. Bulunduğum şehirde var araştırma hastanesi. O yüzden özelde yaptırmayayim diyorum.

Canım doktor 3. Deneme için 3 ay sonra dedi. O arada çıkar sonuçlar. Bulunduğum şehirde var araştırma hastanesi. O yüzden özelde yaptırmayayim diyorum.
Kuzum 3 ay diyen kendi doktorun mu, araştırma hastanesi mi? Ben de önümüzdeki adette gideceğim üniversite hastanesine

Bir dosyaniz var mi? Tum girisimlerinizi, tahlillerinizi, sonuclarinizi içeren? Eger ozelde yaptirdiysaniz tahlilleriniz ve bazi seyler e nabizda olmayabilir. Dosyanizla gidip durumu anlatirsaniz daha rahat ederseniz.

Back