Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok üzüldüm canim..dondurulmuş embriyon var miydi
2 tane 6.gn dondurulan var canım ama prk iyi değildi kaliteleri doktor transfer zamanımda bunlar ikinci planda çok iyi değiller demişti onları transfer eder miyiz hiç bilmiyorum doktorumla görşmedim henüz toplantı yapıcaklarmış önce neden negatif olduğuna dair görüşme yapıcaklarmış sonra bana döneceklermiş. Tekrar yumurta toplama olursa nasıl olcak bilmiyorum

Cok üzgünüm... 😔

Ekledim saglikla kucagina alirsin inşallah 🤲🏼

Harika canım gozun
Çok teşekkürler
Harika canım gozunuz aydın transfer gunum uz aynı rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn 🥰🥰🥰🥰

Harika canım gozunuz aydın transfer gunum uz aynı rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn 🥰🥰🥰🥰
Çok şükür çok teşekkürler😍🙏🏻 Aminnnnnn. Sizin sonuç ne acaba

Bende pcoluyum canım transfer esnasında hafif ohss dedi hemşire 2 embriyo transfer etmediler oyüzden bilmiyorum ki normalde ediliyor mu edilmiyor mu 4 tane 1. Kalite dondurduk saten 1 tane şansını denedi belki de doktor ya tutarsa diye 🙈😂
Insallah tutar canimm 😊 allahdan ümit kesilmezz bende tutmadii ben ama cok kötüydüm nefes bile alamiyordum karnim 8 aylik hmile gibi dolaniyordum. Simdi rahim dinlendirmesinden sonra tuttu cok sükür positiv gördüm😊🤲🏼

Banada bu şekilde transfer edildi ama e2 değerim normaldi sadece ultrasonda. Yumurtalıklarım çok büyük görüldü ve hafif ohss olma ihtimali olduğu söylendi ama transfer esnasında
Hafif olunca heralde sorun olmuyor canim ben baska bi durumdum. Cok kötü oluyordum gercekten agridan sislikten nefes darligindan ölücem saniyordum

Benimki 2. Gün Embriyosu
Erken yapmışsın bence de canım. Testin negatif olduğunu hemen unut ve lekelenmene yogunlas. Belli ki tutunmaya çalışıyor daha. Tutunacak ki sonra kana salgılansin. Biliyorsun benim kimyasal oldu ama 3. Gün embiriyosu transferin 11. Günü akşam lekelenme yaşadım. Ertesi gün kanda 32 çıktı. İçini ferah tut.

Erken testti yaptigim normal testin yapilmayacagini biliyorum.
Sakin olabilirsin yapılmayacağını bilmiyordun demedim zaten . Bukadar atarlanmanın manası yok . Karışınızdakini aşşalar gibi ne biçim cevap veriyosunuz ?

Benim tüyler diken diken oluyor ya çok şükür 🥰 🥰 🥰
Vallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah 🤲🏼

Sakin olabilirsin yapılmayacağını bilmiyordun demedim zaten . Bukadar atarlanmanın manası yok . Karışınızdakini aşşalar gibi ne biçim cevap veriyosunuz ?
Ben gayet sakinim atarlanmadim da. Erken gebelik testi oldugunu soylememe ragmen usteleyip halen erken test mi diye diretiyosun hani salak bi insan bile okuduğunu anlar dimi testin uzerinde yazilani. Bende bildigimi söyledim uzatilacak bisey değil olay bu.

Vallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah 🤲🏼
Hayrli saglikli gebelik nasip etsin rabbim🤲🏼

Amin kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back