- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Gecmis olsun, kisa zamanda pozitif sonucu gormenizi dilerim.Merhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun, kisa zamanda pozitif sonucu gormenizi dilerim.Merhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
![]()
Erken testti yaptigim normal testin yapilmayacagini biliyorum.Hayır canım olurmu erken gebelk testi ve normal testler var normali adeti geçince yapıyorlar diğerini adet gününe yakın zamanda yapılan .
Cok üzgünüm...Merhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
![]()
Ekledim saglikla kucagina alirsin inşallah5.gun 5aa çift embriyo. Transfer tarihi 30 Haziran. 9 Haziran sonuç 370![]()
Cok üzüldüm canim..dondurulmuş embriyon var miydiMerhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
![]()
Bu dondurulmus transferiydi..Cok üzüldüm canim..dondurulmuş embriyon var miydi
2 tane 6.gn dondurulan var canım ama prk iyi değildi kaliteleri doktor transfer zamanımda bunlar ikinci planda çok iyi değiller demişti onları transfer eder miyiz hiç bilmiyorum doktorumla görşmedim henüz toplantı yapıcaklarmış önce neden negatif olduğuna dair görüşme yapıcaklarmış sonra bana döneceklermiş. Tekrar yumurta toplama olursa nasıl olcak bilmiyorumCok üzüldüm canim..dondurulmuş embriyon var miydi
cok cok tsk ederim canimYaaaa harika bir sonuçtebrik ederim canım çok çok sevindim
![]()
Cok üzgünüm...
Ekledim saglikla kucagina alirsin inşallah![]()
Çok teşekkürlerHarika canım gozun
Harika canım gozunuz aydın transfer gunum uz aynı rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn![]()
Çok şükür çok teşekkürlerHarika canım gozunuz aydın transfer gunum uz aynı rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn![]()
Insallah tutar canimmBende pcoluyum canım transfer esnasında hafif ohss dedi hemşire 2 embriyo transfer etmediler oyüzden bilmiyorum ki normalde ediliyor mu edilmiyor mu 4 tane 1. Kalite dondurduk saten 1 tane şansını denedi belki de doktor ya tutarsa diye![]()
Hafif olunca heralde sorun olmuyor canim ben baska bi durumdum. Cok kötü oluyordum gercekten agridan sislikten nefes darligindan ölücem saniyordumBanada bu şekilde transfer edildi ama e2 değerim normaldi sadece ultrasonda. Yumurtalıklarım çok büyük görüldü ve hafif ohss olma ihtimali olduğu söylendi ama transfer esnasında
İnşallah çok teşekkürlerCok üzgünüm...
Ekledim saglikla kucagina alirsin inşallah![]()
Amin canım dualarım senınleeYaaaa harikatebrik ederim canım darısı başımı inşallah
![]()
Erken yapmışsın bence de canım. Testin negatif olduğunu hemen unut ve lekelenmene yogunlas. Belli ki tutunmaya çalışıyor daha. Tutunacak ki sonra kana salgılansin. Biliyorsun benim kimyasal oldu ama 3. Gün embiriyosu transferin 11. Günü akşam lekelenme yaşadım. Ertesi gün kanda 32 çıktı. İçini ferah tut.Benimki 2. Gün Embriyosu
Sakin olabilirsin yapılmayacağını bilmiyordun demedim zaten . Bukadar atarlanmanın manası yok . Karışınızdakini aşşalar gibi ne biçim cevap veriyosunuz ?Erken testti yaptigim normal testin yapilmayacagini biliyorum.
Benim tüyler diken diken oluyor ya çok şükürKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
Vallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallahBenim tüyler diken diken oluyor ya çok şükür![]()
![]()
![]()
Ben gayet sakinim atarlanmadim da. Erken gebelik testi oldugunu soylememe ragmen usteleyip halen erken test mi diye diretiyosun hani salak bi insan bile okuduğunu anlar dimi testin uzerinde yazilani. Bende bildigimi söyledim uzatilacak bisey değil olay bu.Sakin olabilirsin yapılmayacağını bilmiyordun demedim zaten . Bukadar atarlanmanın manası yok . Karışınızdakini aşşalar gibi ne biçim cevap veriyosunuz ?
Hayrli saglikli gebelik nasip etsin rabbimVallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah![]()
Amin kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinVallah 5bucuk sene sonra böyle bi sonuc alinca insan mutluluktanmi aglasin yasadiklarinami aglasinn duygular karma karisik oluyor. Böyle görünce birden gözümün önünden film gibi gecti hersey. Allahim hic kimsenin kucagini bos birakmasin . Isteyen herkese versin insallah![]()