Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum🙈 4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada 🙏🙏🧿

Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur🙏🙏

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim tamamına erdirsin
Daha önce yazdıklarını da okumuştum cevap yazamadım ama hep aklımdaydın Nürnberg yaşıyorum demiştin bende Fürth deyim
Erlangende başladım ilk denememdi
sanırım aynı gün transfer olduk 28 haziran ve ben maalesef negativ sonuç aldım
Sen nerde yaptırmıştın?
Bende fürthde oturuyorum. Ilk üc denememde erlangen van umde yaptirdim ilk iki tanesi negativdi sonra ücüncü denememde kimyasal gebelikti . Hcg 13.4 sonra bi kac güne sifirlanmisti. Hatta orda bitane 5. gün embriyom var dondurulmus fakat artik ordan hic ümidim kalmamisti sonra türkiyeye gittim bahceci fulya özkan hocayaa ilk denememde positivi gördüm bugün . Yani sana kisaca sunu söyleye bilirim burda zamanini hic harcama verdigin paralara yazik . Hic ilgilenmiyorlar bilmedigim seyleri türkiyede ögrendim . Rahim dinlendirmesi yaptilar bana türkiyede amelyat oldum yumurtalar toplandi sonra almanyaya geri geldim bi ay sonra transfer oldum.

Gecen seferki gibi sancım oldu, bu sefer hastaneden cıkmadan sıddetlendı, narkoz etkısı gectıkce arttı. Hemen agrı kesici ıgne yaptılar, eve gelene kadar idare etti iğne, bi de agrı kesici yazdı aksamüzeri al dedi.. Bugun kıpırdamadan dinlenmem gerekıyor. Cunku otorunca yerimden kalkınca yuyuruyunce sankı rahmım hareket edıyor gıbı hissediyorum😔yarına gecer insallah, gecenki de de ertesi güne azalarak bitmişti
Geçmiş olsun canım❤️

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Evet biz yaptırdık ama devlette randevu bulamadık o yuzden ozelde yaptırdık 800 liraydı sanırım

Canim yumurta sayin cok cok guzel🧿🧿birde olgun diyorsun
O sayıdan sana kalan embriyo sayisi az olmus ta o yuzden sordum..gittiğin yerin labratuvar başarısı nasil acaba?
Evet canım bende pko var ilaçları az dozda kullandım hatta. Geçen gün oyüzden sordum 5.güne gitmede sperm mi etkili yoksa yumurta mı diye. Aslında laboratuvar başarıları iyi bilmiyorum ki kafam çok karışık😔

Evet fazla gibi ikisi de tutmuş olabilir canım 🙈🥰🥰
aman allahimm .. 😂😂😂 hic o düsünceyle koydurmamistim cünkü üc kere negativ aldigim icin hepde ikiser koYdurmustum. Amac birinden biri tutsunduu. Iki tane bebis gelirse ben büyük sok olurum hatta elim ayagim birbirine girer heralde . 🤣🤣😊😊😊

Evet canım bende pko var ilaçları az dozda kullandım hatta. Geçen gün oyüzden sordum 5.güne gitmede sperm mi etkili yoksa yumurta mı diye. Aslında laboratuvar başarıları iyi bilmiyorum ki kafam çok karışık😔
3 e kadar yumurta 3 ten sonra sperm kalitesi seçimi diye biliyorum canim ben de..pco tup bebekte büyük avantaj.Ankara ya da istanbulda olsa merkezleri biliyorum ama izmirdekiler hakkında bilgim hic yok...orada ilk tedavindi sanirim..

Kizlar son durumu hakkında bilgi alamamistim embriyomun mesaj attım aradilar1 yumurtam vardi zaten cok korkuyordum🙈 4.gun aksami blast olmus ve dondurulmuş 1 tane embriyom bekliyor beni orada 🙏🙏🧿

Bal arisutu propolis karışımını basladim bir de sabahlar incir.. tabi gunde 6 7 vitamin de kullanıyorum insallah agustosta sayim 1 değilde 2 3 olur🙏🙏
Tatlım gozun aydın cok sevindim o senı orada bekliyor artık için rahat olsun o bagı kurdunuz 🥰🥰🥰🥰

Arkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.

3 e kadar yumurta 3 ten sonra sperm kalitesi seçimi diye biliyorum canim ben de..pco tup bebekte büyük avantaj.Ankara ya da istanbulda olsa merkezleri biliyorum ama izmirdekiler hakkında bilgim hic yok...orada ilk tedavindi sanirim..
Evet canım ilk tedavim aslında Ankarada kız kardeşim var acaba daha mı iyi olur oralar

Back