Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar🙋‍♀️ bugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum❤️ test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum 🤲
cnm çok üzgünüm daha zananı değilmiş demekki nolur çok yıpratma kendini birdahaki denemeye de çok ara verme inş en yakın zamanda Rabbim nasip eder❤️

Hangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?
Bende pcoluyum canım transfer esnasında hafif ohss dedi hemşire 2 embriyo transfer etmediler oyüzden bilmiyorum ki normalde ediliyor mu edilmiyor mu 4 tane 1. Kalite dondurduk saten 1 tane şansını denedi belki de doktor ya tutarsa diye 🙈😂

aynisi bendede olduu üc kere o sekilfe transfer oldum tutmadii . Simdi ilk defa rahim dinlendirip transfer oldum bakalim hayirlisi
Birazdan sonucumu alicam
Banada bu şekilde transfer edildi ama e2 değerim normaldi sadece ultrasonda. Yumurtalıklarım çok büyük görüldü ve hafif ohss olma ihtimali olduğu söylendi ama transfer esnasında

Back