Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal test yokki burda hepsi erken test zaten.
Hayır canım olurmu erken gebelk testi ve normal testler var normali adeti geçince yapıyorlar diğerini adet gününe yakın zamanda yapılan .Normal test yokki burda hepsi erken test zaten.
Canimmm çıktı mı sonuç heyecan doruktaŞimdi verdim kan 1 bucuk 2 saate cıkarmıs dualarınızı eksik etmeyin hem cok heyecanlı hem cok korkuyorum![]()
Yaaaa harika bir sonuçKizlarrr suan elim ayagim titriyorr test sonucum geldi transferin 11. günü yaptirdim 573 hcg ciktiiiiSevinmekten cok agldimm
5.gun 5aa çift embriyo. Transfer tarihi 30 Haziran. 9 Haziran sonuç 370listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
EvetBnde orada yaptırmayı düşünüyorum Şafak bey mi doktorunuz acaba
Gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar dediler bana canımArkadaşlar merhaba. İlaçlara ne zamana kadar devam ediliyor bilen var mı?
Canım sen bugün test verecektin ne oldu5.gun 5aa çift embriyo. Transfer tarihi 30 Haziran. 9 Haziran sonuç 370![]()
Canım, en kısa zaman da inşallah sende güzel haberi alırsınMerhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
![]()
Teşekkür ediyorum cevabınız için.Gebelik oluşursa 12. Haftaya kadar dediler bana canım
Rica ederimTeşekkür ediyorum cevabınız için.
Erken gebelik testi degilmis normal test almis kocam..bende anlamadim farki bilmedigim icin..Benimde 2 temmuz transfer 3.gun embriyosu..bende bugun erken gebelik testi yaptim negatif.. carsamba test günüm..mucize bekliyorum sanirim..
cnm çok üzgünüm daha zananı değilmiş demekki nolur çok yıpratma kendini birdahaki denemeye de çok ara verme inş en yakın zamanda Rabbim nasip ederMerhaba kızlarbugün test günümdü maalesef negatif sonucum.. Pozitif olanları yürekten kutluyorum
test gün bekleyenlere de pozitif sonuçlar diliyorum
![]()
Bende pcoluyum canım transfer esnasında hafif ohss dedi hemşire 2 embriyo transfer etmediler oyüzden bilmiyorum ki normalde ediliyor mu edilmiyor mu 4 tane 1. Kalite dondurduk saten 1 tane şansını denedi belki de doktor ya tutarsa diyeHangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?
Banada bu şekilde transfer edildi ama e2 değerim normaldi sadece ultrasonda. Yumurtalıklarım çok büyük görüldü ve hafif ohss olma ihtimali olduğu söylendi ama transfer esnasındaaynisi bendede olduu üc kere o sekilfe transfer oldum tutmadii . Simdi ilk defa rahim dinlendirip transfer oldum bakalim hayirlisi
Birazdan sonucumu alicam
Cıktı canım cok sukur katlamıs cok sukur yavrum benımle rabbim isteyen herkese nasip etsin cumartesi kese gormeye gitcez Allah izin verirse canımCanimmm çıktı mı sonuç heyecan dorukta![]()
Harika canım gozunuz aydın transfer gunum uz aynı rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşn5.gun 5aa çift embriyo. Transfer tarihi 30 Haziran. 9 Haziran sonuç 370![]()
Yaaaa harikaCıktı canım cok sukur katlamıs cok sukur yavrum benımle rabbim isteyen herkese nasip etsin cumartesi kese gormeye gitcez Allah izin verirse canımcok mutluyum cookk