Doktorunu arasan anormak bir şekilde fazla ise yada bi acile gitsen ?
Görüştüm telden normal dedi çok ağrılı olacak ve çok gelecek dediSancin varsa hafifletiyor biraz sen bilirsin ama bence kanaman cok fazla ise bi acile git
Ya canım çok üzüldümBenim HCG 118 çıktı ertesi gün kanama başladı ve düştü(((
Gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum ne var ne yoksa sokulsun yarında kontrol edecekmiş Dr kalan giden var mı diye hem süreci konusalim dediSancin varsa hafifletiyor biraz sen bilirsin ama bence kanaman cok fazla ise bi acile git
Evet opu oldum 25 haziran ağustosta transfer olacak inşEvet canım, kişiden kişiye belirtiler değişiyor hatta her yaşadığın gebelik bile birbirinden farklı derler. Geçmiş de yaşadığın durum içinde sen bilemezdin böyle olacağını canım pişmanlık vardır evet ama üzme kendini her şey nasip. Şuan tedavi mi görüyorsun ?
Evet benimde çok sancılı adet oldu ama hepsi çıktı .bu kimyasal 2 kere geçen sene yaşadım işte bu sene daha uzatmak istemedim tüp bebeğe başladıkDert etmeyin bende kimyasal yasamistim 200 den gerilemisti..sancili ve yogun gelmisti..Onemli olan degerin sifirlanmis olmasi..
İnşallah ağustosta güzel haber verecemYa canım çok üzüldümüzülmemek elde değil Allahım sana sabır versin. Bu yaşadığın son üzüntü olsun en kısa zaman da hamile kalıp sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Lütfen karnınıza sıcak su torbası, sıcak havlu gibi uygulamalardan kaçınınız. Çok geçmiş olsun.Gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum ne var ne yoksa sokulsun yarında kontrol edecekmiş Dr kalan giden var mı diye hem süreci konusalim dedi
Yok zaten hava çok sıcak ayaklarımın altı bile cayır cayır yaniyo hiç bişi yapmıyorum arada bı evin içinde yürüyorum sürekli değil oda ağrı saplaninca o rahatlatiyo birazcıkLütfen karnınıza sıcak su torbası, sıcak havlu gibi uygulamalardan kaçınınız. Çok geçmiş olsun.
Insallah anım hep olmuyor arada oluyor zatenCanım benim de öyle 4. Günden itibaren ağrılarım olmuştu özellikle hareket halindeyken Ağrı giriyordu. Bende pozitif oldu ama tabi yerleşme ağrısı mıdır seninki de bilmiyorum ama kötü bir şey değildir merak etme, inşallah hayırlara vesiledir.
Anladm canm sen o msaji falan yap temizlensin rahminGitmedim ilaç kullanmak istemiyorum ne var ne yoksa sokulsun yarında kontrol edecekmiş Dr kalan giden var mı diye hem süreci konusalim dedi
Sağol canım yapayım Ağrı'da kesiyormus hem baktimdaAnladm canm sen o msaji falan yap temizlensin rahmin
Allahın ıznıyle 5. Gune kalıtelı sekılde ulassınlar canımBenim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu
İnşallah canimmİnşallah ağustosta güzel haber verecem
İnşallah pozitif haber verirsin canım gelişmeleri yaz buradanInsallah anım hep olmuyor arada oluyor zaten
Canım benim kimyasal oldu
Degerin iz kactan dustu acaba cok gecmiş olsun tekrardanYok zaten hava çok sıcak ayaklarımın altı bile cayır cayır yaniyo hiç bişi yapmıyorum arada bı evin içinde yürüyorum sürekli değil oda ağrı saplaninca o rahatlatiyo birazcık
Olabilir ama benim arkdaısm da polikistik överdi 5 günde geldi adeti bence stres gelmesini istediğiniz icin ama gelecelmfahay olun adet icln masajalr var karın masajı yapım13 gun gecti. ileri derecede polikistik overim o yuzden olmuyorum galiba. sehir disina cikmam lazim adet olmadigim icin cikamiyorum. iyice gerildim
Teşekkür ederim 116 miydi neydi tam hatirlamiyorumDegerin iz kactan dustu acaba cok gecmiş olsun tekrardan
Kekik demle ic oda agri keser canm rezene cayi da iyi geliyorSağol canım yapayım Ağrı'da kesiyormus hem baktimda
Sabir sabir sabir inşallah guzel sonuclanirKizlar bugun 5..günü şükür test yapmadan sağ salim atlattım ama kaldi 5 nasil korku nasil heyecan anlatamam size
Cok üzgünümCanım benim kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?