Ben 1 hafta sonra oldumtekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
![Person shrugging :person_shrugging: 🤷](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 hafta sonra oldumtekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Şuan kanamam çok fazla zatenAdet söktürücü masaji yap rahim hareketlensin sökülsün temizlensin. Bi tane de yoga var hareketleri yap kanaman fazlalasiyor adetin erken biter temizlet bütün rahimi parca seklinde tertwmiz ediyor ne zaman yapsam regl erken biter benim pihti seklinde atar hepsini
Cok gecmiş olsun canım ya doktor ne dedi neden dusmus bilgi verdim canımBenim değer yüksekten sifirlandi şuan regl oldum ama çok berbat bı ağrı var ve beyaz et parçası gibi düştü çok aşırı kanamam var
Ben devlette yapıyorum raporlu.ilaçları 700tl, opu 1800tl. Şimdi transfer bekliyorum o 3220tl .bu raporlu fiyatlarıCevabınız İçin çok teşekkürler kime sorsam devlette tüp bebeğin fiyatını paylaşmadı çok saolun
Degerin kactan dustu canım uzulme hakkında hayırlısı olsun canım bidahaki sefere olur işallah dualarım senınleŞuan kanamam çok fazla zaten
İnşallahInsallah koyulasir koyulasir sıkıntı etme hayırlısıyla gelsinler bizde kavusalim. Miniklerimize artık
Aynen öyle ben 2009 gebe kaldım 8 haftaya kadar hiç birşey yoktu .testte bile çıkmadı .benim aklıma bile gelmedi strese bağlandım , sınavları vardı .sonra doktora gittim muayenede çıktı hem 8 hafta o zaman aldırdım(((şuan diyorum keşke yapmasaydım ama çok gencim o zamandaCanım bu arada şunu da belirtmek isterim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ve her gebelikte ya da tüp bebek de farklı. Daha önce doğal yoldan bir kaybım vardı ve bir günlük ağrı dışında ne kasik ne göğüs ağrısı ne de lekelenmem olmuştu.
Hiç belirti olmaya da bilir
Benim HCG 118 çıktı ertesi gün kanama başladı ve düştü(((kızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
3 negatifim olunca 3 embriyoyu da koymak istedi ben istemedim..1 transfer sansim daha olsun diye..bir tanesi tekrar donduruldu..tabi sonradan dondur çözdür embriyo zaten bozuluyordur diye keske onu da koydursaydim diye düşünmedim degil..olmayacaksa 3 taneyle de olmaz..olacaksa 1 taneyle de olur..Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş..Ama 3 gün embriyosu için 8-10 günler tutunma belirtilerinin görüldüğü günler genelde..benim de arkadaşlarımın da o günlerde lekelenme ve ağrılar sancılar olmuştu hep.o yüzden net olumsuz bakma lütfen..kötüyü düşün tamam ama olumsuzu da çağırma bu kadar..o işler hiç belli olmuyor gerçekten
Evet canım, kişiden kişiye belirtiler değişiyor hatta her yaşadığın gebelik bile birbirinden farklı derler. Geçmiş de yaşadığın durum içinde sen bilemezdin böyle olacağını canım pişmanlık vardır evet ama üzme kendini her şey nasip. Şuan tedavi mi görüyorsun ?Aynen öyle ben 2009 gebe kaldım 8 haftaya kadar hiç birşey yoktu .testte bile çıkmadı .benim aklıma bile gelmedi strese bağlandım , sınavları vardı .sonra doktora gittim muayenede çıktı hem 8 hafta o zaman aldırdım(((şuan diyorum keşke yapmasaydım ama çok gencim o zamanda
Sağolasın hayırlısı dedik bizde belki olmaması gerekiyordu... Yok daha görüşmedim Dr la yarın gorusecegimCok gecmiş olsun canım ya doktor ne dedi neden dusmus bilgi verdim canım
Doktorunu arasan anormak bir şekilde fazla ise yada bi acile gitsen ?Şuan kanamam çok fazla zaten
Sancin varsa hafifletiyor biraz sen bilirsin ama bence kanaman cok fazla ise bi acile gitYapayım mı yinede
Dert etmeyin bende kimyasal yasamistim 200 den gerilemisti..sancili ve yogun gelmisti..Onemli olan degerin sifirlanmis olmasi..Benim HCG 118 çıktı ertesi gün kanama başladı ve düştü(((
Kese gorununce 1 hafta sonra yani biter inşallah kuzumkızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
Hangi şehirde acaba sanırım sabit bi fiyat yok Her hastane kendisi belirliyorBen devlette yapıyorum raporlu.ilaçları 700tl, opu 1800tl. Şimdi transfer bekliyorum o 3220tl .bu raporlu fiyatları
Canm testle degil kan verip değer ile bakılması lazmkızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
Canım benim de öyle 4. Günden itibaren ağrılarım olmuştu özellikle hareket halindeyken Ağrı giriyordu. Bende pozitif oldu ama tabi yerleşme ağrısı mıdır seninki de bilmiyorum ama kötü bir şey değildir merak etme, inşallah hayırlara vesiledir.Kizlar bugun 5. Günü bitirdim fitil gelirken sanki adetimbgelmis gibi oldu bugün ve adet sancilarim var sizce bu iyi bise mi kötü bise mi