30 haziran transfer gunu 5. Gun embrıyo su 12 temmuz test gunulisteye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 haziran transfer gunu 5. Gun embrıyo su 12 temmuz test gunulisteye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Hadi gozun aydın tatlım işallah hayırlı haberlerini alırızSelamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz![]()
Cok gecmis olsun. Sessiz düşük demeniz cok dogru, kimyasal da olsa dusuk yasadiniz. Uzulmek de hakkiniz. Anlayis beklemek de. Eger bu surecte yardim almayi dusunuyorsaniz psikologla da görüşün lutfen. Boyle kayiplar yasadigimizda bir sonraki denememizde korkularimiz tetiklenebiliyor.En azından kimyasal da olsa hamile kalabildim diye teselli ediyorum kendimi. Kimyasal demek sessiz düşük demek.![]()
Kahve akintim var agrilarim var korkuyorumAyy kuzum benim inşallah var mi sende biseler agri sanci falan kaçıncı gebelik kaçıncı deneme
Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beriAmanicm sen evde bi test yapsan belki çıkar![]()
Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallahMerhaba,
Beni ekleyebilirsiniz30 Haziran transfer tarihim ilk deneme 5. Gün embriyosu bir adet embriyo transfer edildi.
Test günüm 12 temmuz ama 10 temmuz da pozitif sonucumu aldım kanda![]()
Cok şükürKızzlar adetim söküldüü![]()
Ekledim30 haziran transfer gunu 5. Gun embrıyo su 12 temmuz test gunu
Antalya Akdeniz üniversitesiHangi şehirde acaba sanırım sabit bi fiyat yok Her hastane kendisi belirliyor
Canım kahve akıntısı olanların çoğu pozitifi gördü sen de görüceksin inş inanıyorumKahve akintim var agrilarim var korkuyorum
Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri
Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah
Cok şükür
Ekledim![]()
Ayni anda yap birini saga oburunu sol tarafa canmBu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi
Canım kahve akıntısı olanların çoğu pozitifi gördü sen de görüceksin inş inanıyorum![]()
İnşallah oyledir kizlar yarin yapcam su an degil
İnşallah canımİnşallah oyledir kizlar yarin yapcam su an degil
Tutunma aşamasında oluyor bunlar özellikle ilk gebelikse olabilirKahve akintim var agrilarim var korkuyorum
Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri
Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah
Cok şükür
Ekledim![]()
Bize de yaz kuzum merak ederim aynı gün transferimiz inşallah bayram şekeri olsunlar bizeİnşallah oyledir kizlar yarin yapcam su an degil
Amin inşallah canm hayirlisi ileİnşallah canımMeleğin seninledir
![]()
Tutunma aşamasında oluyor bunlar özellikle ilk gebelikse olabilir
İnşallah canm ne guzel bi bayram olurBize de yaz kuzum merak ederim aynı gün transferimiz inşallah bayram şekeri olsunlar bize
az su ictiginizden olabilir.Kızlar transferimin 5.günü bugün sabahtan beri idrarımda yanma ve koku var, ilaçların mı etksi anlayamadım![]()
Bol su içmen lazmKızlar transferimin 5.günü bugün sabahtan beri idrarımda yanma ve koku var, ilaçların mı etksi anlayamadım![]()
az su ictiginizden olabilir.
Bol su içmen lazm
Olmus inşallah olur öyle akintilar rahim bebegi kabul etmeye çalışıyor inşallah bol su ic canAmin inşallah canm hayirlisi ile
İnşallah canm ne guzel bi bayram olurevet hic gebelik yasamadim ilk olcak olursa
İnşallah oyledir içiyorm surekliOlmus inşallah olur öyle akintilar rahim bebegi kabul etmeye çalışıyor inşallah bol su ic can