Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında😊
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz 🙏
Hadi gozun aydın tatlım işallah hayırlı haberlerini alırız🥰🥰🥰🥰

En azından kimyasal da olsa hamile kalabildim diye teselli ediyorum kendimi. Kimyasal demek sessiz düşük demek. 🥺
Cok gecmis olsun. Sessiz düşük demeniz cok dogru, kimyasal da olsa dusuk yasadiniz. Uzulmek de hakkiniz. Anlayis beklemek de. Eger bu surecte yardim almayi dusunuyorsaniz psikologla da görüşün lutfen. Boyle kayiplar yasadigimizda bir sonraki denememizde korkularimiz tetiklenebiliyor.

Ayy kuzum benim inşallah var mi sende biseler agri sanci falan kaçıncı gebelik kaçıncı deneme
Kahve akintim var agrilarim var korkuyorum
Amanicm sen evde bi test yapsan belki çıkar 😍
Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri 🥺
Merhaba,
Beni ekleyebilirsiniz 🥰 30 Haziran transfer tarihim ilk deneme 5. Gün embriyosu bir adet embriyo transfer edildi.
Test günüm 12 temmuz ama 10 temmuz da pozitif sonucumu aldım kanda 🤗
Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah 💚
Kızzlar adetim söküldüü 🥰🥰
Cok şükür 😍😍
30 haziran transfer gunu 5. Gun embrıyo su 12 temmuz test gunu
Ekledim💚

Kahve akintim var agrilarim var korkuyorum

Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri 🥺

Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah 💚

Cok şükür 😍😍

Ekledim💚
Canım kahve akıntısı olanların çoğu pozitifi gördü sen de görüceksin inş inanıyorum❤️

Bu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi

Bu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi
Ayni anda yap birini saga oburunu sol tarafa canm

Back