Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta toplama günü embriyolog gelip 1 yumurta tek var deyince o an başımdan kaybar sular döküldü cok agladim cok zordu o gece uyuyamadik eşimle hic ama hic umudumuz yoktu.. sabah aradilar döllendi dediler o an toparlandim kendime geldim tam rahat edemesemde bu kezde yasayacak mi acaba diye dusun dur ertesi gun 2. Gun embriyosu 4 hucreli saglikli yumurtam transfer edildi. Simdi test gunumu bekliyorum. 5. Gunu bekleyecekler mi ?? Tek yumurta da beklenmiyor riske girmemesi için ne dediler sana ?
Beklemeyecekler beklemek risk olur dediler. İnşallah tutunur size

Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu 😟😟😟
1 tane olsun saglıklı olsun canım boyle kendini uzme ona guzel enerjiler gonder saglıklı bisekilde ilerleyebilcenı dusun pozitif enerji gercekten cok onemli canım işallah gelişimini tamamlar sende hamiş olursun🥰🥰🥰🥰🥰

Izmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi
Ben de umit hanım in hastasıyım.siz de çok uğraşmışsiniz..kaçıncı gününüz transfer sonrası? Sancı herzaman kötü anlama gelmiyor olumsuz düşünmemeye çalışın lütfen 🙏🙏

Ben de umit hanım in hastasıyım.siz de çok uğraşmışsiniz..kaçıncı gününüz transfer sonrası? Sancı herzaman kötü anlama gelmiyor olumsuz düşünmemeye çalışın lütfen 🙏🙏
9.günüm bugun.. 3.gun embriyosu olunca gununu bekleyecegim sanirim..negatif olacak diye test yaptirasim falan da yok zaten..

9.günüm bugun.. 3.gun embriyosu olunca gununu bekleyecegim sanirim..negatif olacak diye test yaptirasim falan da yok zaten..
Ama 3 gün embriyosu için 8-10 günler tutunma belirtilerinin görüldüğü günler genelde..benim de arkadaşlarımın da o günlerde lekelenme ve ağrılar sancılar olmuştu hep.o yüzden net olumsuz bakma lütfen..kötüyü düşün tamam ama olumsuzu da çağırma bu kadar..o işler hiç belli olmuyor gerçekten

Yarın Dr a gidicem ilaçları biraktirmisti Dr değer sifirlaninca
Adet söktürücü masaji yap rahim hareketlensin sökülsün temizlensin. Bi tane de yoga var hareketleri yap kanaman fazlalasiyor adetin erken biter temizlet bütün rahimi parca seklinde tertwmiz ediyor ne zaman yapsam regl erken biter benim pihti seklinde atar hepsini

Back