Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım, kişiden kişiye belirtiler değişiyor hatta her yaşadığın gebelik bile birbirinden farklı derler. Geçmiş de yaşadığın durum içinde sen bilemezdin böyle olacağını canım pişmanlık vardır evet ama üzme kendini her şey nasip. Şuan tedavi mi görüyorsun ?
Evet opu oldum 25 haziran ağustosta transfer olacak inş

Dert etmeyin bende kimyasal yasamistim 200 den gerilemisti..sancili ve yogun gelmisti..Onemli olan degerin sifirlanmis olmasi..
Evet benimde çok sancılı adet oldu ama hepsi çıktı .bu kimyasal 2 kere geçen sene yaşadım işte bu sene daha uzatmak istemedim tüp bebeğe başladık

Lütfen karnınıza sıcak su torbası, sıcak havlu gibi uygulamalardan kaçınınız. Çok geçmiş olsun.
Yok zaten hava çok sıcak ayaklarımın altı bile cayır cayır yaniyo hiç bişi yapmıyorum arada bı evin içinde yürüyorum sürekli değil oda ağrı saplaninca o rahatlatiyo birazcık

Canım benim de öyle 4. Günden itibaren ağrılarım olmuştu özellikle hareket halindeyken Ağrı giriyordu. Bende pozitif oldu ama tabi yerleşme ağrısı mıdır seninki de bilmiyorum ama kötü bir şey değildir merak etme, inşallah hayırlara vesiledir. 🤲
Insallah anım hep olmuyor arada oluyor zaten

Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu 😟😟😟
Allahın ıznıyle 5. Gune kalıtelı sekılde ulassınlar canım 🤲🏼🤲🏼Guzel sonuclarla bıten transferın de nasıp olsun ınsaallah 🤲🏼🤲🏼🥰

13 gun gecti. ileri derecede polikistik overim o yuzden olmuyorum galiba. sehir disina cikmam lazim adet olmadigim icin cikamiyorum. iyice gerildim
Olabilir ama benim arkdaısm da polikistik överdi 5 günde geldi adeti bence stres gelmesini istediğiniz icin ama gelecelmfahay olun adet icln masajalr var karın masajı yapım

Back