Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.

3 negatifim olunca 3 embriyoyu da koymak istedi ben istemedim..1 transfer sansim daha olsun diye..bir tanesi tekrar donduruldu..tabi sonradan dondur çözdür embriyo zaten bozuluyordur diye keske onu da koydursaydim diye düşünmedim degil..olmayacaksa 3 taneyle de olmaz..olacaksa 1 taneyle de olur..Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş..
Olsun bence iyi yapmışsın dondurulup cozunce artık çok çok az oluyor deformasyon hatta tamamen canlı kaliteli oluyor artık cozulunce. İyi düşün dualarım seninle güzel haberlerini alalım inşallah 🙏

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.

ANNE
ADAYLARI
🌺

EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ
TRANSFER
İŞLEM
SONUÇ
X xnobodyx Tek
2. Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü :emir_bebek:💚
@teolog85795. Gün
Tek Embriyo
24
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz

💔
@MERAL dlk 38033. Gün
Tek embriyo
21 Haziran
Transfer
Test
Günü
3
Temmuz

💔
@SaturnyildiziDondurulmus Embriyo
5. Gün
Tek embriyo
1 Temmuz
Transfer
Test
Günü 12
Temmuz
:emir_bebek:💚
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo
23
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz
💔
Nurzfr Nurzfr Tek
Embriyo
21
Haziran
Transfer
1
Temmuz
Test
Günü

💔
@remziye_06Tek
5.
Gün
Embriyosu
24
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı::KK200:
@zumramirza5.
Gün
2
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚
@AlyamalisTek
5.
Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
@White xTek
5.
Gün
Embriyosu
1
Temmuz
Transfer
Test
Günü
11
Temmuz
@AhdeevefaTek
5.
Gün
Embriyosu
17
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı:
:KK200:
@nilnecTek
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr3.
Gün
2
Embriyo
7
Temmuz
Transfer
19
Temmuz
Test
Günü
S Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo
10
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü

Selamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında😊
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz 🙏

Selamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında😊
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz 🙏
Ekledim Insallah tutunur kiziniza kardes olurlar 🤲🏼

listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Merhaba,
Beni ekleyebilirsiniz 🥰 30 Haziran transfer tarihim ilk deneme 5. Gün embriyosu bir adet embriyo transfer edildi.
Test günüm 12 temmuz ama 10 temmuz da pozitif sonucumu aldım kanda 🤗

Back