- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Cok üzüldüm canimCanım benim kimyasal oldu![]()
![Sleepy face :sleepy: 😪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62a.png)
![Sleepy face :sleepy: 😪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok üzüldüm canimCanım benim kimyasal oldu![]()
Rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize canımTeşekkür ederim 116 miydi neydi tam hatirlamiyorum
10 Temmuz transfer günü 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu Test günü 22 TemmuzEmbriyo günü sayisi transfer gunu yaz eklerim canm
Ekledim canm10 Temmuz transfer günü 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu Test günü 22 Temmuz
Hamile yazmak da nasip olsun❤Teşekkürler canım![]()
Olsun bence iyi yapmışsın dondurulup cozunce artık çok çok az oluyor deformasyon hatta tamamen canlı kaliteli oluyor artık cozulunce. İyi düşün dualarım seninle güzel haberlerini alalım inşallah3 negatifim olunca 3 embriyoyu da koymak istedi ben istemedim..1 transfer sansim daha olsun diye..bir tanesi tekrar donduruldu..tabi sonradan dondur çözdür embriyo zaten bozuluyordur diye keske onu da koydursaydim diye düşünmedim degil..olmayacaksa 3 taneyle de olmaz..olacaksa 1 taneyle de olur..Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş..
Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse.
Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin
❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi Dondurulmus Embriyo
5. Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
Nurzfr
Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
S Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
5 temmuz transfer günüm 16temmuz test günüm canim 2 embryo 5. Gun embriyosulisteye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Sağol canım deneyeyimKekik demle ic oda agri keser canm rezene cayi da iyi geliyor
Sabir sabir sabir inşallah guzel sonuclanir
Cok üzgünüm![]()
En azından kimyasal da olsa hamile kalabildim diye teselli ediyorum kendimi. Kimyasal demek sessiz düşük demek.Cok üzüldüm canimbenim de son tedavim oyle olmustu
Ekledim Insallah tutunur kiziniza kardes olurlarSelamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz![]()
Ekledim canm benimde 16 temmiz test günüm5 temmuz transfer günüm 16temmuz test günüm canim 2 embryo 5. Gun embriyosu
Ayy kuzum benim inşallah var mi sende biseler agri sanci falan kaçıncı gebelik kaçıncı denemeEkledim canm benimde 16 temmiz test günüm
İnşallah pozitif görürüz![]()
Tamam kuzum yazarım Allahim bayram sekerlerimizi versin inşallahİnşallah pozitif haber verirsin canım gelişmeleri yaz buradan![]()
Amanicm sen evde bi test yapsan belki çıkarEkledim canm benimde 16 temmiz test günüm
İnşallah pozitif görürüz![]()
İnşallahh canım çok sağolAllahın ıznıyle 5. Gune kalıtelı sekılde ulassınlar canımGuzel sonuclarla bıten transferın de nasıp olsun ınsaallah
![]()
Merhaba,listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.