Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan kanamam çok fazla zaten

Aynen öyle ben 2009 gebe kaldım 8 haftaya kadar hiç birşey yoktu .testte bile çıkmadı .benim aklıma bile gelmedi strese bağlandım , sınavları vardı .sonra doktora gittim muayenede çıktı hem 8 hafta o zaman aldırdım(((şuan diyorum keşke yapmasaydım ama çok gencim o zamanda

3 negatifim olunca 3 embriyoyu da koymak istedi ben istemedim..1 transfer sansim daha olsun diye..bir tanesi tekrar donduruldu..tabi sonradan dondur çözdür embriyo zaten bozuluyordur diye keske onu da koydursaydim diye düşünmedim degil..olmayacaksa 3 taneyle de olmaz..olacaksa 1 taneyle de olur..Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş..

Evet canım, kişiden kişiye belirtiler değişiyor hatta her yaşadığın gebelik bile birbirinden farklı derler. Geçmiş de yaşadığın durum içinde sen bilemezdin böyle olacağını canım pişmanlık vardır evet ama üzme kendini her şey nasip. Şuan tedavi mi görüyorsun ?

Kizlar bugun 5. Günü bitirdim fitil gelirken sanki adetimbgelmis gibi oldu bugün ve adet sancilarim var sizce bu iyi bise mi kötü bise mi

Kizlar bugun 5. Günü bitirdim fitil gelirken sanki adetimbgelmis gibi oldu bugün ve adet sancilarim var sizce bu iyi bise mi kötü bise mi
Canım benim de öyle 4. Günden itibaren ağrılarım olmuştu özellikle hareket halindeyken Ağrı giriyordu. Bende pozitif oldu ama tabi yerleşme ağrısı mıdır seninki de bilmiyorum ama kötü bir şey değildir merak etme, inşallah hayırlara vesiledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…