Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilki çağlar bey tuttu ama boş kese oldu düştü sonrası Gökalp beye o hiç tutmadı şimdide Özge hanım ama benm yaş 42 olunca yumurta rezervim baya düşük bir yumurta oluyor oda ertesi güne çıkamıyor Rabb'im dualarımızı boş cevirmesin inşallah bakalım yarın ne olacak inşallah yumurtam oluşmuştur
Valla Gökalp beyin burada çok fazla sahte reklamına denk geldim o yüzden hiç gitmedim ona.
Özge hanıma da çok iyi diyorlardı inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız😍

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.

ANNE
ADAYLARI
🌺

EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ
TRANSFER
İŞLEM
SONUÇ
X xnobodyx Tek
2. Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü :emir_bebek:💚
@teolog85795. Gün
Tek Embriyo
24
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz

💔
@MERAL dlk 38033. Gün
Tek embriyo
21 Haziran
Transfer
Test
Günü
3
Temmuz

💔
S Saturnyildizi Dondurulmus Embriyo
5. Gün
Tek embriyo
1 Temmuz
Transfer
Test
Günü 12
Temmuz
:emir_bebek:💚
@Alvaro morte3. Gün
2 Embriyo
23
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz :emir_bebek:💚
@NurzfrTek
Embriyo
21
Haziran
Transfer
1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06Tek
5.
Gün
Embriyosu
24
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı::KK200:
@zumramirza5.
Gün
2
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚
A Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
@White xTek
5.
Gün
Embriyosu
1
Temmuz
Transfer
Test
Günü
11
Temmuz
@AhdeevefaTek
5.
Gün
Embriyosu
17
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı:
:KK200:
@nilnecTek
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu 😟😟😟

Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu 😟😟😟
Elinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..

Elinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..
Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorum 😟 peki tekrar yumurta toplamayı siz mi talep ettiniz şimdilik bize böyle bir şey söylemediler olursa 3. Gün transfer edeceğiz dediler

Kacinci denemeniz ve kac yasindasiniz? Bende 3.gun embriyosu transferi oldum..Burdaki arkadaslarin cogu 5.gun sanirim sordugumda cevap gelmemisti çünkü 😀 hayirli olsun insallah
Merhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin 🙏 3.gun olmasına çok takılmayın emb kalitesi iyiyse hiçbir farkı yok

Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorum 😟 peki tekrar yumurta toplamayı siz mi talep ettiniz şimdilik bize böyle bir şey söylemediler olursa 3. Gün transfer edeceğiz dediler
Hayir doktor istedi..Benim yastan dolayi rezerv az.. elimde 5-6 olsun istiyorum dedi.. sonuncuda 3 çıkınca transfer sansini denemek istedi..Ama ustune bir suru talihsizlik yasadim 7 ay sonra ancak transfer olabildim.. simdiki aklim olsaydi hazir o vitaminleri kullanmisken bir toplama daha ile sansimi denerdim..

Hayir doktor istedi..Benim yastan dolayi rezerv az.. elimde 5-6 olsun istiyorum dedi.. sonuncuda 3 çıkınca transfer sansini denemek istedi..Ama ustune bir suru talihsizlik yasadim 7 ay sonra ancak transfer olabildim.. simdiki aklim olsaydi hazir o vitaminleri kullanmisken bir toplama daha ile sansimi denerdim..
Anladım inşallah bir gün sağlıkla gelir 😟 ben de doktora teklif edeyim bari tekrar toplayıp biriktirmeyi. Bu durumda kaç gün sonra tekrar yumurtalar geliştirilmeye başlanıyor

Merhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin 🙏 3.gun olmasına çok takılmayın emb kalitesi iyiyse hiçbir farkı yok
Izmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi

Hemen sonraki ay baslayabilirsin..
Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın

Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın
Malesef bilmiyorum..Bursada 2 izmirde 1 doktorum oldu..Gittigim her doktorun olumsuz bir yanı var..Istanbul hic denemedim ama gitme sansiniz varsa ordan iyi bir doktor araştırabilirsiniz..

Izmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi
Olumsuz denemeleriniz hangi merkezdeydi acaba izmirde mi

Yumurta toplama günü embriyolog gelip 1 yumurta tek var deyince o an başımdan kaybar sular döküldü cok agladim cok zordu o gece uyuyamadik eşimle hic ama hic umudumuz yoktu.. sabah aradilar döllendi dediler o an toparlandim kendime geldim tam rahat edemesemde bu kezde yasayacak mi acaba diye dusun dur ertesi gun 2. Gun embriyosu 4 hucreli saglikli yumurtam transfer edildi. Simdi test gunumu bekliyorum. 5. Gunu bekleyecekler mi ?? Tek yumurta da beklenmiyor riske girmemesi için ne dediler sana ?

Back