Beklemeyecekler beklemek risk olur dediler. İnşallah tutunur sizeYumurta toplama günü embriyolog gelip 1 yumurta tek var deyince o an başımdan kaybar sular döküldü cok agladim cok zordu o gece uyuyamadik eşimle hic ama hic umudumuz yoktu.. sabah aradilar döllendi dediler o an toparlandim kendime geldim tam rahat edemesemde bu kezde yasayacak mi acaba diye dusun dur ertesi gun 2. Gun embriyosu 4 hucreli saglikli yumurtam transfer edildi. Simdi test gunumu bekliyorum. 5. Gunu bekleyecekler mi ?? Tek yumurta da beklenmiyor riske girmemesi için ne dediler sana ?
Insallah koyulasir koyulasir sıkıntı etme hayırlısıyla gelsinler bizde kavusalim. Miniklerimize artıkYok bu bugünkü testim yarın yapıcam inşallah koyulaşır
Amin inşallah hep birlikteInşallah sizde hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız
Teşekkürler...Malesef bilmiyorum..Bursada 2 izmirde 1 doktorum oldu..Gittigim her doktorun olumsuz bir yanı var..Istanbul hic denemedim ama gitme sansiniz varsa ordan iyi bir doktor araştırabilirsiniz..
1 tane olsun saglıklı olsun canım boyle kendini uzme ona guzel enerjiler gonder saglıklı bisekilde ilerleyebilcenı dusun pozitif enerji gercekten cok onemli canım işallah gelişimini tamamlar sende hamiş olursunBenim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu
İnşallaah1 tane olsun saglıklı olsun canım boyle kendini uzme ona guzel enerjiler gonder saglıklı bisekilde ilerleyebilcenı dusun pozitif enerji gercekten cok onemli canım işallah gelişimini tamamlar sende hamiş olursun
Evet, ben pozitif sonuc aldim, henuz keseyi gormedik.Teşekkürler sizin transferiniz oldu mu?
Canım listeye beni de eklersin 22 Temmuz test günüm
Ben de umit hanım in hastasıyım.siz de çok uğraşmışsiniz..kaçıncı gününüz transfer sonrası? Sancı herzaman kötü anlama gelmiyor olumsuz düşünmemeye çalışın lütfenIzmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi
Ay ne güzel masallahEvet, ben pozitif sonuc aldim, henuz keseyi gormedik.
Embriyo günü sayisi transfer gunu yaz eklerim canmCanım listeye beni de eklersin 22 Temmuz test günüm
9.günüm bugun.. 3.gun embriyosu olunca gununu bekleyecegim sanirim..negatif olacak diye test yaptirasim falan da yok zaten..Ben de umit hanım in hastasıyım.siz de çok uğraşmışsiniz..kaçıncı gününüz transfer sonrası? Sancı herzaman kötü anlama gelmiyor olumsuz düşünmemeye çalışın lütfen
Benim değer yüksekten sifirlandi şuan regl oldum ama çok berbat bı ağrı var ve beyaz et parçası gibi düştü çok aşırı kanamam var
Ama 3 gün embriyosu için 8-10 günler tutunma belirtilerinin görüldüğü günler genelde..benim de arkadaşlarımın da o günlerde lekelenme ve ağrılar sancılar olmuştu hep.o yüzden net olumsuz bakma lütfen..kötüyü düşün tamam ama olumsuzu da çağırma bu kadar..o işler hiç belli olmuyor gerçekten9.günüm bugun.. 3.gun embriyosu olunca gununu bekleyecegim sanirim..negatif olacak diye test yaptirasim falan da yok zaten..
Düşük olmasinBenim değer yüksekten sifirlandi şuan regl oldum ama çok berbat bı ağrı var ve beyaz et parçası gibi düştü çok aşırı kanamam var
Yarın Dr a gidicem ilaçları biraktirmisti Dr değer sifirlanincaDüşük olmasingeçmiş olsun canm üzgünüm
Adet söktürücü masaji yap rahim hareketlensin sökülsün temizlensin. Bi tane de yoga var hareketleri yap kanaman fazlalasiyor adetin erken biter temizlet bütün rahimi parca seklinde tertwmiz ediyor ne zaman yapsam regl erken biter benim pihti seklinde atar hepsiniYarın Dr a gidicem ilaçları biraktirmisti Dr değer sifirlaninca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?