Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayseri hangi hastane hangi doktor bende kayserideyim 3.deneyecegiz iki aydır yumurta oluşturmaya çalışıyoruz acıbadem benimkisi yarın kontrolüm var yumurta oluşmuşmu ona bakılacak
Memorial de semih beye gidiyorum. Sizin doktor hangisi
İnşallahh güzel güzel yumişler oluşmuştur 😍

Kac gun gecti yumurta toplama üzerinden ben tam 14 gun sonra oldum adet tarihinde herkesin farklı oluyor arkaslarım 5 günde oldular ama ben adet günümde oldum sizde adet gününüzü bekleyin hiç stres yapmadın gelecek zaten
13 gun gecti. ileri derecede polikistik overim o yuzden olmuyorum galiba. sehir disina cikmam lazim adet olmadigim icin cikamiyorum. iyice gerildim

Merhaba arkadaşlar benim de dün öğlende transferim oldu.iki adet 3.gun embriyosu transfer edildi dondurulmus.dualariniza talibim 🤗 hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🙏
Kacinci denemeniz ve kac yasindasiniz? Bende 3.gun embriyosu transferi oldum..Burdaki arkadaslarin cogu 5.gun sanirim sordugumda cevap gelmemisti çünkü 😀 hayirli olsun insallah

Memorial de semih beye gidiyorum. Sizin doktor hangisi
İnşallahh güzel güzel yumişler oluşmuştur 😍
Ben ilki çağlar bey tuttu ama boş kese oldu düştü sonrası Gökalp beye o hiç tutmadı şimdide Özge hanım ama benm yaş 42 olunca yumurta rezervim baya düşük bir yumurta oluyor oda ertesi güne çıkamıyor Rabb'im dualarımızı boş cevirmesin inşallah bakalım yarın ne olacak inşallah yumurtam oluşmuştur

Merhaba arkadaşlar benim de dün öğlende transferim oldu.iki adet 3.gun embriyosu transfer edildi dondurulmus.dualariniza talibim 🤗 hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🙏
İnşallahh Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin minik mucizenizi😍

Back