- 19 Kasım 2020
- 22.092
- 48.225
- 548
Valla Gökalp beyin burada çok fazla sahte reklamına denk geldim o yüzden hiç gitmedim ona.Ben ilki çağlar bey tuttu ama boş kese oldu düştü sonrası Gökalp beye o hiç tutmadı şimdide Özge hanım ama benm yaş 42 olunca yumurta rezervim baya düşük bir yumurta oluyor oda ertesi güne çıkamıyor Rabb'im dualarımızı boş cevirmesin inşallah bakalım yarın ne olacak inşallah yumurtam oluşmuştur
Inşallah sizde hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınızValla Gökalp beyin burada çok fazla sahte reklamına denk geldim o yüzden hiç gitmedim ona.
Özge hanıma da çok iyi diyorlardı inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız
Yumurtaya zarar verir dedi banada hemşireCanm binevi ameliyat gibi düşün anestezi olacagi için ameliyat olacakmış gibi hazırlanıp git ben krem dahi surmedim o gun
Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumuMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
S Saturnyildizi Dondurulmus Embriyo
5. Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
Aynen şükür canım yükseliyorYükseliyor
Elinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu
Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorumElinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..
Çok teşekkürler inşallahİnşallahh Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin minik mucizenizi
Merhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsinKacinci denemeniz ve kac yasindasiniz? Bende 3.gun embriyosu transferi oldum..Burdaki arkadaslarin cogu 5.gun sanirim sordugumda cevap gelmemisti çünkühayirli olsun insallah
Hayir doktor istedi..Benim yastan dolayi rezerv az.. elimde 5-6 olsun istiyorum dedi.. sonuncuda 3 çıkınca transfer sansini denemek istedi..Ama ustune bir suru talihsizlik yasadim 7 ay sonra ancak transfer olabildim.. simdiki aklim olsaydi hazir o vitaminleri kullanmisken bir toplama daha ile sansimi denerdim..Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorumpeki tekrar yumurta toplamayı siz mi talep ettiniz şimdilik bize böyle bir şey söylemediler olursa 3. Gün transfer edeceğiz dediler
Teşekkürler sizin transferiniz oldu mu?Tebrik ederim ♡ Guzel haberlerinizi bekleriz.
Çok teşekkürlerHayırlı olsun tatlım Rabbim guzel haberlerini almayı nasip etsşn
Anladım inşallah bir gün sağlıkla gelirHayir doktor istedi..Benim yastan dolayi rezerv az.. elimde 5-6 olsun istiyorum dedi.. sonuncuda 3 çıkınca transfer sansini denemek istedi..Ama ustune bir suru talihsizlik yasadim 7 ay sonra ancak transfer olabildim.. simdiki aklim olsaydi hazir o vitaminleri kullanmisken bir toplama daha ile sansimi denerdim..
Izmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimiMerhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin3.gun olmasına çok takılmayın emb kalitesi iyiyse hiçbir farkı yok
Hemen sonraki ay baslayabilirsin..Anladım inşallah bir gün sağlıkla gelirben de doktora teklif edeyim bari tekrar toplayıp biriktirmeyi. Bu durumda kaç gün sonra tekrar yumurtalar geliştirilmeye başlanıyor
Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayınHemen sonraki ay baslayabilirsin..
Malesef bilmiyorum..Bursada 2 izmirde 1 doktorum oldu..Gittigim her doktorun olumsuz bir yanı var..Istanbul hic denemedim ama gitme sansiniz varsa ordan iyi bir doktor araştırabilirsiniz..Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın
Olumsuz denemeleriniz hangi merkezdeydi acaba izmirde miIzmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi
Yumurta toplama günü embriyolog gelip 1 yumurta tek var deyince o an başımdan kaybar sular döküldü cok agladim cok zordu o gece uyuyamadik eşimle hic ama hic umudumuz yoktu.. sabah aradilar döllendi dediler o an toparlandim kendime geldim tam rahat edemesemde bu kezde yasayacak mi acaba diye dusun dur ertesi gun 2. Gun embriyosu 4 hucreli saglikli yumurtam transfer edildi. Simdi test gunumu bekliyorum. 5. Gunu bekleyecekler mi ?? Tek yumurta da beklenmiyor riske girmemesi için ne dediler sana ?Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu
Hayir bursada..Olumsuz denemeleriniz hangi merkezdeydi acaba izmirde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?