Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla Gökalp beyin burada çok fazla sahte reklamına denk geldim o yüzden hiç gitmedim ona.
Özge hanıma da çok iyi diyorlardı inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız

Benim de onca yumurtadan tek embriyom oluştu gelişimi izleyecek bugün 1. Günü. Yine tüm emekler çöpe gidecek gibi hissediyorumçok korkuyorum. Öğrendipimden beri resmen buhrandayım nasıl atlattınız siz bu durumu

Elinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..

Elinizde 3-4 embriyo olacak sekilde biriktirmeleri daha mantikli boyle durumlarda...Benim arka arkaya tam 3 yumurta toplama islemi boşa gitti düşünün..4.toplamada 3 tane çıktı..aydan aya farkediyor sanirim..
Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorum peki tekrar yumurta toplamayı siz mi talep ettiniz şimdilik bize böyle bir şey söylemediler olursa 3. Gün transfer edeceğiz dediler

Kacinci denemeniz ve kac yasindasiniz? Bende 3.gun embriyosu transferi oldum..Burdaki arkadaslarin cogu 5.gun sanirim sordugumda cevap gelmemisti çünkü hayirli olsun insallah
Merhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin 3.gun olmasına çok takılmayın emb kalitesi iyiyse hiçbir farkı yok

Allah sabır versin çok zor çok iyi anlıyorum peki tekrar yumurta toplamayı siz mi talep ettiniz şimdilik bize böyle bir şey söylemediler olursa 3. Gün transfer edeceğiz dediler
Hayir doktor istedi..Benim yastan dolayi rezerv az.. elimde 5-6 olsun istiyorum dedi.. sonuncuda 3 çıkınca transfer sansini denemek istedi..Ama ustune bir suru talihsizlik yasadim 7 ay sonra ancak transfer olabildim.. simdiki aklim olsaydi hazir o vitaminleri kullanmisken bir toplama daha ile sansimi denerdim..

Anladım inşallah bir gün sağlıkla gelir ben de doktora teklif edeyim bari tekrar toplayıp biriktirmeyi. Bu durumda kaç gün sonra tekrar yumurtalar geliştirilmeye başlanıyor

Izmirde umit hanima gidiyorum..baska merkezlerde 3 olumsuz denemem var..bu merkezde de 4 toplama yapildi 2.5 yil oldu baslayali..sansim hic yolunda gitmedi vs vs.. ancak transfer olabildim..onceki olumsuz denemelerimden dolayi hic umidim yok zaten cok fazla sancim var..bu kadar siddetli agri cekmek normal degil..malesef negatife hazirladim kendimi

Hemen sonraki ay baslayabilirsin..
Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın

Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın
Malesef bilmiyorum..Bursada 2 izmirde 1 doktorum oldu..Gittigim her doktorun olumsuz bir yanı var..Istanbul hic denemedim ama gitme sansiniz varsa ordan iyi bir doktor araştırabilirsiniz..

Olumsuz denemeleriniz hangi merkezdeydi acaba izmirde mi

Yumurta toplama günü embriyolog gelip 1 yumurta tek var deyince o an başımdan kaybar sular döküldü cok agladim cok zordu o gece uyuyamadik eşimle hic ama hic umudumuz yoktu.. sabah aradilar döllendi dediler o an toparlandim kendime geldim tam rahat edemesemde bu kezde yasayacak mi acaba diye dusun dur ertesi gun 2. Gun embriyosu 4 hucreli saglikli yumurtam transfer edildi. Simdi test gunumu bekliyorum. 5. Gunu bekleyecekler mi ?? Tek yumurta da beklenmiyor riske girmemesi için ne dediler sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…