- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Canım hiç kaset test yapmadım 10. Günde kan da gördüm ama seninkinde görüyorumArkadaşlar bugün transferimin 5. Günü testim bu şekilde silik çıktı böyle görüp pozitif alan var mı
Eki Görüntüle 2886629
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç kaset test yapmadım 10. Günde kan da gördüm ama seninkinde görüyorumArkadaşlar bugün transferimin 5. Günü testim bu şekilde silik çıktı böyle görüp pozitif alan var mı
Eki Görüntüle 2886629
Ya canım bende öyle çok korkmuştum lekelenmem olunca. Neyse ki pozitifi görmüşşunCanım benim 7.günün gecesi kanamam oldu o yüzden test yaptır dediler yerleşme kanamasıymış ama çok korktum bügunde değer artacakmı diye yaptirdim diğer testi 3.4gun sonra yaptircam
Kuzum biz burdayiz sohbet ederiz herşeyi sorabilirsin ne yanlizligiBen hala adet olamadım kızlaryapa yanlız kaldım hepiniz ne güzel ya yaptırdınız ya bitti transfer oldunuz
kaldım böyle ben
Ayyy evet elim ayağım titredi korkudan şükür bebeğim benimleYa canım bende öyle çok korkmuştum lekelenmem olunca. Neyse ki pozitifi görmüşşun![]()
Canım, transferden 5 gün önce rahim kalınlığını görmek için çağırıyorlar, biz o zamana kadar ilişki yasağıni bilmiyorduk O yüzden uymadik ama 5 gün kala yapmadık bence sende bu şekilde yapabilirsinAekdaşlqr cok soru soruyorum evet sizi biraz yormuş olabilirim kafama takıldı hemşire transfer gününe kadar ilişki serbest dedi bu durum sakıncalı diye düşünüyorum bazı yerler yasak koyuyor ama bizim hastane serbest dedi sizler nasıl bir yol izlediniz
Hayırlı olsun tatlım çok sevindimAyyy evet elim ayağım titredi korkudan şükür bebeğim benimle
Cok iyi canım yarına dahada artar inşallahSelam canım benim bugün kan verdim tekrardan değer 59.7den 88.2 ye yükselmiş 1 günde
Gozun aydın canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinAyyy evet elim ayağım titredi korkudan şükür bebeğim benimle
Neden canm rahim durumuna bakti mi doktoe kan verseydin degerine baksalardi ?Ben hala adet olamadım kızlaryapa yanlız kaldım hepiniz ne güzel ya yaptırdınız ya bitti transfer oldunuz
kaldım böyle ben
Çok teşekkür ederim o daha güzel aslında daha heyecanlı ama ben çok sabırsızlık yaptım bu konudaCanım hiç kaset test yapmadım 10. Günde kan da gördüm ama seninkinde görüyorumiki gün sonra yine test yap koyulaşmasini takip edersin. Hayırlı olsun şimdiden
![]()
Bana doktorum 10.gün kan testi yaptırdığımda 4 haftalık oluyo şuan bebeğin demişti canımtransfer günü net olarak 15günlük oluyormuş o zaman şuan 24 günlük 3 hafta 3 gün yapıyor daha 4 haftalık değil program biraz ileri gösteriyor sanırım @remziye_06
Amin amin canım benim insalhhGozun aydın canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin![]()
Teşekkürler canım cevap içinCanım ağır kaldırma çok ağır iş yapma. Rutin hayatına devam et. Sürekli uzanmak iyi değil. Kan akışı olması lazım. Günde yarım saat yürüyüş yapman gerek
Insalhh canlarimmmCok iyi canım yarına dahada artar inşallah![]()
Çok teşekkür ederim o daha güzel aslında daha heyecanlı ama ben çok sabırsızlık yaptım bu konuda![]()
Stresten kuzum 2 gün gecikme yaptım sadece . Ama sürekli onu düşünmekten gelemediNeden canm rahim durumuna bakti mi doktoe kan verseydin degerine baksalardi ?
Söktürücü masaji dene gunde 3 defa yap duzgun bir sekilde gelir hemenStresten kuzum 2 gün gecikme yaptım sadece . Ama sürekli onu düşünmekten gelemedi
YükseliyorCanım benim 7.günün gecesi kanamam oldu o yüzden test yaptır dediler yerleşme kanamasıymış ama çok korktum bügunde değer artacakmı diye yaptirdim diğer testi 3.4gun sonra yaptircam
Çok şükür sonu güzel olmuşBen de öyleydim ama negatifi görmekten o kadar korktum ki cesaret edemedim
Tekrar test Yaptinizmi nasıl sonuclariniz inşallah sizinledir miniginizArkadaşlar bugün transferimin 5. Günü testim bu şekilde silik çıktı böyle görüp pozitif alan var mı
Eki Görüntüle 2886629