- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
sağol cnmmHayırlı olsun canım![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnmmHayırlı olsun canım![]()
Canım ağır kaldırma çok ağır iş yapma. Rutin hayatına devam et. Sürekli uzanmak iyi değil. Kan akışı olması lazım. Günde yarım saat yürüyüş yapman gerekPozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
bennn benimde böyleydi 5.gün fotoğraftakinden daha silikti durdukça koyulaşıyor 8.günde beta hcg pozitif inş seninde öyle olur cnmArkadaşlar bugün transferimin 5. Günü testim bu şekilde silik çıktı böyle görüp pozitif alan var mı
Eki Görüntüle 2886629
Memnun kaldın mı doktordan canım
Evet canım memnunum şimdilik bakalım sonrası ne olurMemnun kaldın mı doktordan canım
Kayseri hangi hastane hangi doktor bende kayserideyim 3.deneyecegiz iki aydır yumurta oluşturmaya çalışıyoruz acıbadem benimkisi yarın kontrolüm var yumurta oluşmuşmu ona bakılacakKayseri de başladık canım![]()
Hiç belli olmaz bekle ve görYa gerçekten miyani iki taneye kim hayır der ki
doktora çok ısrar etmiştim ama kabul etmemişti iki embriyo koyun diye
bende dondurdum kalanları kısmet artık
![]()
Anladım teşekkür ediyorumOyle daha rahat yatılıyor tatlım
Yer alabileceğimiz en güzel mekan, birisinin içten duasıdır bence, çok teşekkür ederim.
Benim en çok dinlediğim budur, çok severim:
Bazen meryem suresi de dinledim, çok güzeldi:
Bu da oldukça güzel bir diğer müzik, hiç birini kulaklıkla dinlemek zorunda değilsiniz.
Evet canım memnunum şimdilik bakalım sonrası ne olur
Evet canım memnunum şimdilik bakalım sonrası ne olur
İnşallah hayırlı olur canım sonuda. Benim kimyasal oldu denemeye devamEvet canım memnunum şimdilik bakalım sonrası ne olur
Senin 5. Gün çok belirgin duruyor ama yabennn benimde böyleydi 5.gün fotoğraftakinden daha silikti durdukça koyulaşıyor 8.günde beta hcg pozitif inş seninde öyle olur cnmEki Görüntüle 2886648
Selam canım benim bugün kan verdim tekrardan değer 59.7den 88.2 ye yükselmiş 1 günde
Ay hadi inşallah daha da yükselir gebelerimiz çoğalsınSelam canım benim bugün kan verdim tekrardan değer 59.7den 88.2 ye yükselmiş 1 günde
9.günüm bugün transfer sonrasıSelam canım benim bugün kan verdim tekrardan değer 59.7den 88.2 ye yükselmiş 1 günde
Keşke yarın yaptırsaydınız ikiye katlar görünüyor yarına insallah ama değer 48 saat içinde birden yukseliyormuş mutlaka 48 saat geçmesi gerekiyor ilk testiniz üzerinden ve aynı hastanede yaptırın9.günüm bugün transfer sonrası
Tup bebeğe başladığım günden beri ilişki yasakti bizde canım ole demişti hemşire kesin yasak demistiAekdaşlqr cok soru soruyorum evet sizi biraz yormuş olabilirim kafama takıldı hemşire transfer gününe kadar ilişki serbest dedi bu durum sakıncalı diye düşünüyorum bazı yerler yasak koyuyor ama bizim hastane serbest dedi sizler nasıl bir yol izlediniz
Çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes pozitifi gördün herkes mutlu olsun inşallahSaglikla hayırlisi ile tutunsun can olsun sana![]()
İnşallah canım görürüm o günleriHiç belli olmaz bekle ve gör![]()
Canım benim 7.günün gecesi kanamam oldu o yüzden test yaptır dediler yerleşme kanamasıymış ama çok korktum bügunde değer artacakmı diye yaptirdim diğer testi 3.4gun sonra yaptircamKeşke yarın yaptırsaydınız ikiye katlar görünüyor yarına insallah ama değer 48 saat içinde birden yukseliyormuş mutlaka 48 saat geçmesi gerekiyor ilk testiniz üzerinden ve aynı hastanede yaptırın